Igen, a szeretője előtt
én is .
(Ez egy válasz pamacska_ üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Exeim előszeretettel vetkőztek mások előtt is. Strandon koedukált napozóban simán ledobták a textilt. Sokszor voltunk nudizni is, ott sem jelentett akadályt. Nudi közben rendszeresen szex lett a vége a kiruccanásnak, amit kisebb-nagyobb közönség figyelt rendszeresen. Otthon általában meztelenül voltunk. Lakótelep sokadik emeletén nyitott ablakok és erkély mellett, szembe lakók rendszeres tekintetei kereszttüzében éltünk. Szexeltünk már mások előtt vagy csak szórakozásból volt egy kis erotikus tánc...
Vetkőzött. Szombaton megy a westendbe, be kell fizetni a vodafone számlát. Utana felszedhető. Probafulke....

Most sajnálom igazán hogy dolgoznom kell szombaton...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 22:08

Törölt felhasználó (3969012)

Vetkőzött. Szombaton megy a westendbe, be kell fizetni a vodafone számlát. Utana felszedhető. Probafulke....

sziasztok,mi egyszer egy pasivalvetközös dartszoztunk nagyon izgi volt látni ahogy a párom leveszegeti a ruháit a pasi pedig nnézi,a végén kinyalta,
Igen vetkőzött le.... Tengerparton... Nagyon izgató volt látni ahogy bámuljak... Na meg volt, h ünnepségre rövid szoknyaban... Bugyi nélkül jött... Es egy srác meglatta a.... Azután le sem vette róla a szemét... Amúgy nagyon izgat ha mas látja... Csak ha képen is de izgat ha másnak bejon. Van még így valaki?
A feleségem szeretné kipróbálni, hogy házibuliban idegenek előtt levetkőzik.
csináljunk egy házibulit , itt levetkőzhet
(Ez egy válasz Kíváncsi pár üzenetére (2020. 12. 28. hétfő 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 28. hétfő 15:22

A feleségem szeretné kipróbálni, hogy házibuliban idegenek előtt levetkőzik.
van ám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 05. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 05. szombat 19:17
Törölt felhasználó (4067882)

Igen vetkőzött le.... Tengerparton... Nagyon izgató volt látni ahogy bámuljak... Na meg volt, h ünnepségre rövid szoknyaban... Bugyi nélkül jött... Es egy srác meglatta a.... Azután le sem vette róla a szemét... Amúgy nagyon izgat ha mas látja... Csak ha képen is de izgat ha másnak bejon. Van még így valaki?
Strandon csak tanga, semmi mas nincs rajta.
Igen próbafülkében pl szerei ha kicsit belátnak hozzá és ez izgatja is.De itthon kifejezetten szeret meztelen, vagy lenge ruházatban lenni
Igen és sex is lett belőle, mondjuk ezért vetkőzött le

Az én feleségem is a próbafülkékben szokott villantani.mikor behív.hogy nézzem meg mindig picit elhúzva hagyom a függönyt utána.egy pasi láttam.hogy nézegeti.helyezkedett már elötte is.de miután úgyhagytam a függönyt.szinte le sem vette a szemét
Igen,szexi volt nagyon,mindig jo parnerek es partnernok elott tette illetve tettem,volt hogy en segitettem a vetkozesben hogy legyen neki egy csodas tobszoros orgazmusa...
Igen,szexi volt nagyon,mindig jo parnerek es partnernok elott tette illetve tettem,volt hogy en segitettem a vetkozesben hogy legyen neki egy csodas tobszoros orgazmusa...
Legtöbbször mások vetkőztették, ott előttem.
Tudtommal még nem vetkőzött le mások előtt de nagyon izgatna ha megtenné!
Igen, nudista strandon, meg itt a Gg - n mikor egy versenyen helyezést értünk el!

Igen mikor meg történt a hármas de akkor is rajta maradt a szexi ruha