Mikor várandós volt, és mennie kellett nőgyógyászhoz, nagyon felizgatott, mikor bemehettem, és széttett lábbal, frissen borotvált puncival feküdt az orvos előtt. Ilyenkor különösen izgatott, mikor a szemem láttára belül vizsgálta, és két ujját betolta neki a doki
Azt szívesen megnéztem volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 01. szerda 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 05:06
Törölt felhasználó (4447572)
Már masztizott is.
Én is mert sajnos nem voltam ott csak írta chaten, hogy épp azt csinálja a srác előtt. Állítólag nem volt utána semmi
de ezt csak ők tudhatják.
de ezt csak ők tudhatják.
A párom imád meztelenkedni,és nyilvános helyen szexelni! Ő vitt bele engemet is,az ilyen helyzetekbe. Először nagyon zavart,hogy a szaunában teljesen meztelenül feküdt le.Rajtunk kívül,még 3 pasi volt bent. Nagyon élvezte a helyzetet,én meg kicsit féltékeny voltam! Most már én is élvezem,és büszke vagyok rá!
hű! igen érdekes helyzet lehetett, elmeséled?
(Ez egy válasz exhibipár üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 14:22
A párom imád meztelenkedni,és nyilvános helyen szexelni! Ő vitt bele engemet is,az ilyen helyzetekbe. Először nagyon zavart,hogy a szaunában teljesen meztelenül feküdt le.Rajtunk kívül,még 3 pasi volt bent. Nagyon élvezte a helyzetet,én meg kicsit féltékeny voltam! Most már én is élvezem,és büszke vagyok rá!
Persze!Nudista strand ,szauna ,sw clubb
Ja és doki.
Ez a doki kérdés(levetkőzés) érdekes!
Mert ha hüvelyi ultrahangos vizsgálatot csinál a doki ,akkor az olyan mint egy kis passzív vibri bedugása! (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert ha hüvelyi ultrahangos vizsgálatot csinál a doki ,akkor az olyan mint egy kis passzív vibri bedugása! (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jó a buli
Igen Doki, nudi, sw buli,
Igen! Szauna, házibuli
Szaunában, de nem volt neki jó élmény. :(
Miért? Mi történt?
(Ez egy válasz gyorr üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szaunában ,meg ha jól sikerült a házi buli
Pàrom haver elött , pàrszór sőt ribis ruci is
Exem rendszeresen. Kb. 80as cicik voltak, pokolian felizgatott vele mindig.
Jelenlegi párom teljesen nem vetkőzik le mások előtt, de nagyon lazán öltözik általában
Jelenlegi párom teljesen nem vetkőzik le mások előtt, de nagyon lazán öltözik általában
Egy régesrégi tőrténet.
Egy haverommal és feleségemmel sátraztunk.
Nagy eső esett és a haver sátra beázott..
Éjszaka keltett,hogy befogadnánk-e?Párom egyszál tangában aludt mellettem.Mivel "vészhelyzet"volt ezért szorítottunk neki helyet,de nem öltözött fel.Haver is úgy csinált mintha ez természetes lenne,de gúvad a szeme a hegyke cicikre
Egyszer megébredtem és mivel felém volt fordulva asszonyka,a popsija pont a haver felé,félrecsúszott takaró láttatta a tangás popsiját!
Izgi volt,de nem tőrtént (akkor)semmi
Éjszaka keltett,hogy befogadnánk-e?Párom egyszál tangában aludt mellettem.Mivel "vészhelyzet"volt ezért szorítottunk neki helyet,de nem öltözött fel.Haver is úgy csinált mintha ez természetes lenne,de gúvad a szeme a hegyke cicikre
Egyszer megébredtem és mivel felém volt fordulva asszonyka,a popsija pont a haver felé,félrecsúszott takaró láttatta a tangás popsiját!Izgi volt,de nem tőrtént (akkor)semmi
Ez nagyon finom
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 19:17
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy régesrégi tőrténet.
Egyszer megébredtem és mivel felém volt fordulva asszonyka,a popsija pont a haver felé,félrecsúszott takaró láttatta a tangás popsiját!
Izgi volt,de nem tőrtént (akkor)semmi
Egyszer megébredtem és mivel felém volt fordulva asszonyka,a popsija pont a haver felé,félrecsúszott takaró láttatta a tangás popsiját!Izgi volt,de nem tőrtént (akkor)semmi
Szaunába,Nudin bármikor!
Szerencsés vagy... én csak elképzelem, de már az is rettenetes izgató
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

ginko