ahogy nézem társkeresődön a 3. párod melleit mutató képet, hát....nem bírnám róla levenni tekintetemet, mint ahogyan mások se - szerintem
te egy igencsak szerencsés fickó vagy, ugyanakkor érdemes volna megmutatnod őt idegeneknek, pl. strandon, Balatonon, különleges élményt kapnál, hidd el nekem - tudom mit írok, volt-van benne részem!
(Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (2024. 05. 03. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom azt mondja, hogy mikor fehérneműre vetkőzik (igen, más előtt
), átkapcsol az agya ribanc üzemmódba

Az én párom sem szokott.
Hát ilyen nőt érdemes is megnézni,szenet is gyönyörköttet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 08:17

Törölt felhasználó (4730698)

a cimhez szólva, igen vetkőztem már le, persze

a cimhez szólva, igen vetkőztem már le, persze

nekünk a 08.20. a fix időpontunk, de többször megyünk nyáron.
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 03. 20. szerda 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne már
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 03. 20. szerda 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Már alig várjuk Július utolsó hetét
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintünk erről az oldalról vagyunk így egy páran
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy alkalommal barátoknál voltunk egy nagyobb társasággal a nyaralójukban. Bográcsoztunk, iszogattunk. Már nem voltunk józanok, de a kontroll azért hellyel-közzel meg volt. Fel sem tűnt, hogy a feleségem és a házigazda eltűntek egy jó ideje, ameddig elő nem került a feleségem illatosan, tisztán, frissen mosott hajjal, amikor mindenki füst szagú volt. Meg is jegyeztem, hogy milyen illatos. Spiccesen kiszedtem belőle, hogy ketten a házigazdával elmentek a strandra és láttak több nudizót, miközben úszkáltak. Kérdezte a srác a feleségemet, hogy volna-e kedve kimenni? Igent mondott és azt mondta, egyáltalán nem zavarta, hogy meztelen kellett lennie idegenek előtt, mert már kicsit spicces volt. Persze a srác nem győzte dicsérni, és addig-addig dumálta, hogy sikerült meggyőzni a felségemet, hogy bújjanak el. A feleségemnek is szimpatikus volt a "jól felszerelt" srác. Azt mondta a feleségem, azért mondja el, mert úgy is kiderülne és mert eléggé nyomasztja a helyzet, de csak spiccesen ment bele. Elmondása szerint a következmények miatt kellet lefürdenie. Megnyugtattam, hogy én is spicces vagyok és nekem is nagyon tetszik. Félrevonultunk és...az egy másik történet.
Húú de bő szavú voltál? Azt hittem kicsit mesélsz a részletekről is.
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 03. 20. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Fotozás nálunk is volt.ű
Nem "olyan" csak ilyen. A Páromnak van egy régi-régi fotós ismerőse akinek anno többször is állt modellt. (nem akt sajnos)
Szóval ismerik egymást. Egyszer mondta a párom, hogy a fotós srác szólt neki, hogy van egy új módszere amivel újfajta képeket készít és ha lenne kedve szívesen csinálna róla képeket. A párom persze azonnal igent mondott és mondta, hogy menjek csak nyugodtan, legalább tanulok én is egy kicsit fotózni.
Szóval abszolut csak néző voltam. A párom beöltözött, illetve bevetkőzött, mozgás fotók voltak, szóval pici sportnadrág, ujjatlan dressz volt rajta. Elkészült az első sorozat amikor mondta a párom, hogy akkor átöltözik és ott előttünk már le is dobta a fölsőjét és a melltartóját majd válogatott, próbált, hogy mi legyen a következő.
A következő körben a bugyit is lecserélte így ott állt-mozgott meztlenenül előttem és a fotós előtt. Abszolut nem zavartatta magát, sajnos semmi izgalmas/kihivó mozdulatot utalást sem tett.
Én persze nagyon élveztem és ahogy láttam a fotós srác is.
Később kérdeztem, azt mondta a párom, hogy látta már ruha nélkül a fotós... (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 03. 20. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotozás nálunk is volt.ű
Nem "olyan" csak ilyen. A Páromnak van egy régi-régi fotós ismerőse akinek anno többször is állt modellt. (nem akt sajnos)
Szóval ismerik egymást. Egyszer mondta a párom, hogy a fotós srác szólt neki, hogy van egy új módszere amivel újfajta képeket készít és ha lenne kedve szívesen csinálna róla képeket. A párom persze azonnal igent mondott és mondta, hogy menjek csak nyugodtan, legalább tanulok én is egy kicsit fotózni.
Szóval abszolut csak néző voltam. A párom beöltözött, illetve bevetkőzött, mozgás fotók voltak, szóval pici sportnadrág, ujjatlan dressz volt rajta. Elkészült az első sorozat amikor mondta a párom, hogy akkor átöltözik és ott előttünk már le is dobta a fölsőjét és a melltartóját majd válogatott, próbált, hogy mi legyen a következő.
A következő körben a bugyit is lecserélte így ott állt-mozgott meztlenenül előttem és a fotós előtt. Abszolut nem zavartatta magát, sajnos semmi izgalmas/kihivó mozdulatot utalást sem tett.
Én persze nagyon élveztem és ahogy láttam a fotós srác is.
Később kérdeztem, azt mondta a párom, hogy látta már ruha nélkül a fotós... (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 03. 20. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen.
Olyan fotózás.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2024. 03. 20. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszőr előtt de csak bugyira
Milyen fotózáson is?
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 03. 20. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Simán, wellnesben,fotózáson,strandon.
Van benne valami. Nem veletlenul letezi a sok szexi fehernemu sem. Az ajandek kicsomagolasa kozben szaguldoznak a gondolatok. Az en kedvencem a mozdulat amivel leveszi a bugyit. Az agyam tudja hogy pillanatokon belul latni fogom a Paradicsom kapujat es beleharaphatok az edes barackba..
(Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2024. 03. 20. szerda 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 20. szerda 04:59

Bár nem tartozik szorosan a témához,de leírom.
Kint vagyunk a nudin,sokad magunkkal,kultúráltan viselkedünk.Lejön egy pár vagy két lány,helyet keresnek,találnak,pléd,türcsi,motyó le.Elkezdenek vetkőzni,férfiszemek diszkréten kigúvadnak.Vége az attrakciónak,napozás,fürdés,innen a kutya sem bámulja őket.Mert a vetkőzés izgatóbb mint a meztelenség!Igazam van?
Kint vagyunk a nudin,sokad magunkkal,kultúráltan viselkedünk.Lejön egy pár vagy két lány,helyet keresnek,találnak,pléd,türcsi,motyó le.Elkezdenek vetkőzni,férfiszemek diszkréten kigúvadnak.Vége az attrakciónak,napozás,fürdés,innen a kutya sem bámulja őket.Mert a vetkőzés izgatóbb mint a meztelenség!Igazam van?
Bár nem tartozik szorosan a témához,de leírom.