A buzi horgászik, kifogja az aranyhalat.
Az könyörgôre fogja a hangot:
- Kérlek dobj vissza, teljesítem három kívánságod !
Megesik rajta horgász szíve, visszadobja.
- Na, mi a három kívánság ?
- Sándor, József, Benedek.
Az könyörgôre fogja a hangot:
- Kérlek dobj vissza, teljesítem három kívánságod !
Megesik rajta horgász szíve, visszadobja.
- Na, mi a három kívánság ?
- Sándor, József, Benedek.
Móricka szeretkezik a kishugával.
Az aktus után a hugica így szól:
- Móricka, te jobb vagy mint az Apu!
Mire Móricka:
- Tudom, már Anyu is mondta.
Az aktus után a hugica így szól:
- Móricka, te jobb vagy mint az Apu!
Mire Móricka:
- Tudom, már Anyu is mondta.
Pedofilok állnak az általános iskola előtt stírölik az elsős kislányokat.
Megszólal az egyik:
-Hú az de jó kis csaj!
Mire a másik:
-Á, láttad volna 4 évvel ezelőtt!
Megszólal az egyik:
-Hú az de jó kis csaj!
Mire a másik:
-Á, láttad volna 4 évvel ezelőtt!
- Hogyan nevezik a bevásárlóközpontban világra jött csecsemőt?
- CORA-szülött
- CORA-szülött
Autóval utaztam valahonnan valahová a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenőnél, hogy
használjam a "kisfiúk szobáját".
Az első fülke használatban volt, bementem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
-Halló, hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi vécében mindenkivel,
de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
-Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
-Mi járatban vagy?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak ennyit mondtam:
-Mint ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd megszólalt újra:
-Te, idefigyelj! Vissza foglak hívni, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol, szia!
használjam a "kisfiúk szobáját".
Az első fülke használatban volt, bementem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
-Halló, hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi vécében mindenkivel,
de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
-Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
-Mi járatban vagy?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak ennyit mondtam:
-Mint ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd megszólalt újra:
-Te, idefigyelj! Vissza foglak hívni, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol, szia!
A tízemeletes ház legfelső emeletén egy férfi ki akar lökni egy asszonyt az ablakon. Az utcán bámészkodók közül felkiált valaki:
- Fúj ! Ki akarja lökni a feleségét !
- Nem a feleségem, az anyósom ! - kiált vissza a tízedikről a férfi. Mire a bámészkodó :
- Nézd, hogy kapaszkodik a rohadék!
- Fúj ! Ki akarja lökni a feleségét !
- Nem a feleségem, az anyósom ! - kiált vissza a tízedikről a férfi. Mire a bámészkodó :
- Nézd, hogy kapaszkodik a rohadék!
MI az?
Hossszú, fekete és jól áll a cigánynak?
IFA féknyom.
Hossszú, fekete és jól áll a cigánynak?
IFA féknyom.
Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik. Mózes elüti a
labdát, az beleesik a tóba. Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll. Elüti Jézus a labdát, az ráesik a tóra. Jézus a vizen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól
néhány centire megáll. Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék
az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van.
Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esocsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére. Odaér egy béka, bekapja
a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas. A béka repülés
közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba. Mózes erre odaszól Jézusnak:
- Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?
labdát, az beleesik a tóba. Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll. Elüti Jézus a labdát, az ráesik a tóra. Jézus a vizen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól
néhány centire megáll. Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék
az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van.
Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esocsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére. Odaér egy béka, bekapja
a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas. A béka repülés
közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba. Mózes erre odaszól Jézusnak:
- Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?
A nyuszika ül a aréten.
Arra megy a róka kérdezi min nevetsz nyuszika?
Azon,hogy a lyukamon ülök oszt nem esek bele
Arra megy a róka kérdezi min nevetsz nyuszika?
Azon,hogy a lyukamon ülök oszt nem esek bele
Barbie levele a télapónak:
Kedves Télapó!
Na ide figyelj te kis rohadék dagadt törpe, eddig minden évben segítettem neked, és eljátszottam a Tökéletes Karácsonyi Ajándék szerepét, majd' befagyott a seggem azokban a fürdőruhákban a fagyban, belefulladtam a sok műteába a sok teadélutánon, és sajnálom, hogy ezt kell mondanom, kedves Télapó, de MOST MÁR IDEJE HOGY MINDEZT VISSZAFIZESD! Jobb lesz, ha változtatsz valamit a jelenlegi helyzeten az idén Karácsonykor, máskülönben nemzeti katasztrófát fogok előidézni (és nekem elhiheted, akkor eléggé büdös lesz). Itt van hát az én Karácsonyi kívánságlistám, kedves Télapó:
1. Egy szép, kényelmes mackónadrág és egy lestrapált, túlméretezett melegítőfelső. Elegem van már abból, hogy mindig úgy nézzek ki, mint egy kurva. Mekkorára zsugorodnak még ezek a fürdőruhák? Van fogalmad arról, milyen érzés az, amikor a nejlon és a tépőzár belevág a seggedbe?
2. Igazi fehérnemű, amit tényleg fel és le lehet venni. Lehetőlegfehér. Melyik faszfej találta ki a Mattelnél azt, hogy az olcsóság kedvéért imitált fehérneműt FRÖCCSÖNTÖTTEK rám?!? Tisztára úgy néz ki, mint a cellulitisz!
3. Egy IGAZI férfi... mondjuk GI JOE. Vagy a fenébe is, beérem egy hupikék törpikével is ahelyett a köcsög Ken helyett. És különben is minek neki az a fülbevaló? Ha már ezzel a nyomoronccal kell szenvednem, legalább intézd úgy, hogy MINDEN testrészünk meglegyen.
4. Olyan karokat akarok, amik tényleg behajlíthatóak, hogy ellökhessem magamtól az imént említett Ken-t, ha már megvan MINDEN testrésze.
5. Mellkisebbítő műtét. Nem érdekel, hogy kit kell érte megölnöd,csak intézd el!
6. Egy sportmelltartó. Addig is amíg a műtétet el nem intézed.
7. Új állás. Az állatorvos és a tanárnő már valahogy nem jön be. Mit szólnál mondjuk a rendszeranalitikushoz? Vagy inkább a PR senior account exec-hez?
8. Egy új, a kor szelleméhez jobban illő szerep. Mondjuk a "PMS Barbie", a megfelelő doboznyi csokireszelékes jégkrémmel és egy zacskó chipsszel; "Állatvédő Barbie", saját festékszóróval, műszőrme bundával, egy flakon aeroszolos vérrel és bilincsekkel; vagy a "Leszokó Barbie" nikotintapasszal és néhány csomag rágóval.
9. Nem leszek többé játék a McDonald's-nál. A zsír tönkreteszi a műanyagomat.
10. Mattel részvénypakett. 50 év után ennyit igazán megérdemlek.
Oké, Télapó, ennyi. Tekintettel a társadalomban betöltött értékes szerepemre, nem hinném, hogy kéréseim túlzóak lennének. Ha ezzel mégsem értesz egyet, akkor jövő Karácsonyra kereshetsz magadnak egy másik kurvát. Ilyen egyszerű.
Őszinte híved, Barbie
Kedves Télapó!
Na ide figyelj te kis rohadék dagadt törpe, eddig minden évben segítettem neked, és eljátszottam a Tökéletes Karácsonyi Ajándék szerepét, majd' befagyott a seggem azokban a fürdőruhákban a fagyban, belefulladtam a sok műteába a sok teadélutánon, és sajnálom, hogy ezt kell mondanom, kedves Télapó, de MOST MÁR IDEJE HOGY MINDEZT VISSZAFIZESD! Jobb lesz, ha változtatsz valamit a jelenlegi helyzeten az idén Karácsonykor, máskülönben nemzeti katasztrófát fogok előidézni (és nekem elhiheted, akkor eléggé büdös lesz). Itt van hát az én Karácsonyi kívánságlistám, kedves Télapó:
1. Egy szép, kényelmes mackónadrág és egy lestrapált, túlméretezett melegítőfelső. Elegem van már abból, hogy mindig úgy nézzek ki, mint egy kurva. Mekkorára zsugorodnak még ezek a fürdőruhák? Van fogalmad arról, milyen érzés az, amikor a nejlon és a tépőzár belevág a seggedbe?
2. Igazi fehérnemű, amit tényleg fel és le lehet venni. Lehetőlegfehér. Melyik faszfej találta ki a Mattelnél azt, hogy az olcsóság kedvéért imitált fehérneműt FRÖCCSÖNTÖTTEK rám?!? Tisztára úgy néz ki, mint a cellulitisz!
3. Egy IGAZI férfi... mondjuk GI JOE. Vagy a fenébe is, beérem egy hupikék törpikével is ahelyett a köcsög Ken helyett. És különben is minek neki az a fülbevaló? Ha már ezzel a nyomoronccal kell szenvednem, legalább intézd úgy, hogy MINDEN testrészünk meglegyen.
4. Olyan karokat akarok, amik tényleg behajlíthatóak, hogy ellökhessem magamtól az imént említett Ken-t, ha már megvan MINDEN testrésze.
5. Mellkisebbítő műtét. Nem érdekel, hogy kit kell érte megölnöd,csak intézd el!
6. Egy sportmelltartó. Addig is amíg a műtétet el nem intézed.
7. Új állás. Az állatorvos és a tanárnő már valahogy nem jön be. Mit szólnál mondjuk a rendszeranalitikushoz? Vagy inkább a PR senior account exec-hez?
8. Egy új, a kor szelleméhez jobban illő szerep. Mondjuk a "PMS Barbie", a megfelelő doboznyi csokireszelékes jégkrémmel és egy zacskó chipsszel; "Állatvédő Barbie", saját festékszóróval, műszőrme bundával, egy flakon aeroszolos vérrel és bilincsekkel; vagy a "Leszokó Barbie" nikotintapasszal és néhány csomag rágóval.
9. Nem leszek többé játék a McDonald's-nál. A zsír tönkreteszi a műanyagomat.
10. Mattel részvénypakett. 50 év után ennyit igazán megérdemlek.
Oké, Télapó, ennyi. Tekintettel a társadalomban betöltött értékes szerepemre, nem hinném, hogy kéréseim túlzóak lennének. Ha ezzel mégsem értesz egyet, akkor jövő Karácsonyra kereshetsz magadnak egy másik kurvát. Ilyen egyszerű.
Őszinte híved, Barbie
3 szőke nő mennek a sivatagban,meglátják a Nílust.Hirtelen megjelenik egy jótündér:Mindeggyikőtöknek teljesítem 1 kívánságát!
1.szőke:Én szeretnék lenni Egerszegi Krisztina, hogy át tudjam úszni a Nílust!
Megtörténik:A szőkét fél útnál megeszik a krokodilok.
2.szőke:Én vizen szeretnék járni, hogy át tudjak menni a Níluson!
Megtörténik:Fél útnál megeszik a krokodilok.
3.szőke:Én férfi szeretnék lenni!
Megtörténik: és átmegy a hídon.
1.szőke:Én szeretnék lenni Egerszegi Krisztina, hogy át tudjam úszni a Nílust!
Megtörténik:A szőkét fél útnál megeszik a krokodilok.
2.szőke:Én vizen szeretnék járni, hogy át tudjak menni a Níluson!
Megtörténik:Fél útnál megeszik a krokodilok.
3.szőke:Én férfi szeretnék lenni!
Megtörténik: és átmegy a hídon.
...és gyanús hogy általában 10 hsz/nap körüli...
ráadásul a viccek fele oldalakkal korábban már szerepel.. némelyik még előbb lapokró, a mradéék meg nagyon régi!
ráadásul a viccek fele oldalakkal korábban már szerepel.. némelyik még előbb lapokró, a mradéék meg nagyon régi!
HAHAHAHAHHAAAAA, HAHAHAAAAHAAAA, HAHAHAHAAAA.
Ez jó vicc volt!
Remélem hozzád is elér a tiltás...
Ez jó vicc volt!
Remélem hozzád is elér a tiltás...
Lenne 1 tiszteletteljes kérésem a pár soros viccekből lehetne többet is egy hozzászólásba beszúrni (egy hsz 3000 karakternyi szöveget enged)
Két barát beszélget:
- Mondd mibe halt meg az anyósod ?
- Gombamérgezésbe.
- Ezt nem értem. Én úgy hallottam, hogy tele volt zúzódásokkal.
- Tudod, az Istennek sem akart enni.
- Mondd mibe halt meg az anyósod ?
- Gombamérgezésbe.
- Ezt nem értem. Én úgy hallottam, hogy tele volt zúzódásokkal.
- Tudod, az Istennek sem akart enni.
A gazda anyósát halálra rúgta a lova.A temetés végén szokatlanul sokan szorongatták meg a kezét.Utolsóként legjobb barátja lép hozzá:
- Nem gondoltam volna, hogy ennyien szerették anyósodat ?!
- Fenéket szerették, utálták ! - mondja a gazda.
- Mindenki a lovat akarja megvenni ...
- Nem gondoltam volna, hogy ennyien szerették anyósodat ?!
- Fenéket szerették, utálták ! - mondja a gazda.
- Mindenki a lovat akarja megvenni ...
- Ne próbálj megint lottót venni ! - rivall vejére az anyós. - Tudod jól, hogy nem szeretem, ha felesleges dolgot veszel !
- Ne döntse már el anyuka, hogy számomra mi a felesleges ! - forrtyan fel a vej.
- Egyébként szerintem maga is vesz olyan dolgot, ami felesleges!
- Mit veszek én, ami felesleges ? - tiltakozik az anyós.
- Lélegzetet !
- Ne döntse már el anyuka, hogy számomra mi a felesleges ! - forrtyan fel a vej.
- Egyébként szerintem maga is vesz olyan dolgot, ami felesleges!
- Mit veszek én, ami felesleges ? - tiltakozik az anyós.
- Lélegzetet !
A férj és a feleség vásárolnak. A feleség megkérdezi a férjet:
- Drágám, holnap lesz anyukám születésnapja. Mit vegyünk neki?
Valami elektromos dolgot szeretne.
- Mit szólnál egy székhez?
- Drágám, holnap lesz anyukám születésnapja. Mit vegyünk neki?
Valami elektromos dolgot szeretne.
- Mit szólnál egy székhez?
- Apa! A nagyi tud kocsit szerelni?
- Nem, miért?
- Mert ott feszik a busz alatt...
- Nem, miért?
- Mert ott feszik a busz alatt...
A Balaton parton kétségbeesetten kiabál egy ember:
-Segítség! A feleségem beleesett a vízbe. Nem tudok úszni, aki kimenti, annak adok százezer forintot.
Egy horgász gyorsan beugrik a vízbe, lebukik, nagy nehezen a partra húzza, majd kéri a fizetséget. A férfi megnézi a kimentettet, majd így szól:
-Elnézést, de nem jól láttam. Ez nem a feleségem, hanem az anyósom.
Mire a horgász szomorúan:
-Sajnálom. Akkor mennyivel tartozom?
-Segítség! A feleségem beleesett a vízbe. Nem tudok úszni, aki kimenti, annak adok százezer forintot.
Egy horgász gyorsan beugrik a vízbe, lebukik, nagy nehezen a partra húzza, majd kéri a fizetséget. A férfi megnézi a kimentettet, majd így szól:
-Elnézést, de nem jól láttam. Ez nem a feleségem, hanem az anyósom.
Mire a horgász szomorúan:
-Sajnálom. Akkor mennyivel tartozom?