Megjutalmaztad a kitartásáért:-)
Dícséretes!
Dícséretes!
Irigylésre méltó!
Én még nem láttam olyan nőt aki ne tudott volna meggyőzni egy pasit ha elszánja magát, bármiről is legyen szó

Próbáltad már vibrátorral a puncidban, közben análisan farokkal?
illetve nem a punciba hanem a csiklon,a többi oké.
(Ez egy válasz Barnusod üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a cím kanál és sex?!

ennel jobbat elkepzelni sem lehet!csak ajanlani tudom en is mindekinek
(Ez egy válasz Barnusod üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak az "anális"-t cserélném "orális"-ra! Ez van... Akkor meg nincs is mit itt keresnem...Sorry...
Nagyon szeretem, és a barátnőm is. Ez fontos.
Ez egy érdekes dolog. Nekem volt olyan partnerem aki állitólag élvezte. A mostani feleségem benne van a dologba, de azt mondja neki nem nyujt élvezetet, ezért havonta 1-2 alkalommal csináljuk.
Sterintetek van olyan nő aki igazán élvezi ?
Kipróbáltad már ?
az igaz, de vannak az anal-fixalt emberek(mint pl. en is) vagy az oral-fixaltak, akiknek az igazi kielegülest csak az ily modon törtent orgazmus jelenti!
sztem van,en mar talalkoztam ilyennel, igaz csak eggyel! ex-baratnöm pl. szerette kb. hetente 1x, ö követelte, en meg nem ellenkeztem termeszetesen. azt nem komalta,ha 10percig tömködtem hatulrol, mer az 1 huszcentis faroknal mar faj,viszont 3-4 perc alatt akkora orgazmusai voltak, öröm volt hallgatni-is!es epp a farokmeret miatt akarta csak heti 1x- idövel azert megnyulnak az izmok,a hasmenes meg akarkit utolerhet...
(Ez egy válasz varju1 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 16:12

Ez egy érdekes dolog. Nekem volt olyan partnerem aki állitólag élvezte. A mostani feleségem benne van a dologba, de azt mondja neki nem nyujt élvezetet, ezért havonta 1-2 alkalommal csináljuk.
:))) ...a legjobb :)))
1 huszcentis faroknal mar faj! ez komolyan mondod :) valamit akkor elbasztál :)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 20:31

sztem van,en mar talalkoztam ilyennel, igaz csak eggyel! ex-baratnöm pl. szerette kb. hetente 1x, ö követelte, en meg nem ellenkeztem termeszetesen. azt nem komalta,ha 10percig tömködtem hatulrol, mer az 1 huszcentis faroknal mar faj,viszont 3-4 perc alatt akkora orgazmusai voltak, öröm volt hallgatni-is!es epp a farokmeret miatt akarta csak heti 1x- idövel azert megnyulnak az izmok,a hasmenes meg akarkit utolerhet...
Én is szeretem, de az izmok úgyis összehúzódnak és újra visszaáll eredeti állapotába, úgyhogy nem kell félni a hasmenéstől. A rendszeres anális szextől csak hamarabb tágul, de nem marad úgy!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 20:31

hat nemtom,nincs annyi tapasztalatom, azaigassag!köszi a tippet vagy tanacs ez ;-)?!
(Ez egy válasz Atlantisz5 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 17:05

Én is szeretem, de az izmok úgyis összehúzódnak és újra visszaáll eredeti állapotába, úgyhogy nem kell félni a hasmenéstől. A rendszeres anális szextől csak hamarabb tágul, de nem marad úgy!
Szerintem sem marad úgy.
Mi is csináljuk többször, de mindig ugyanolyan szűk, amikor elkezdjük
Mi is csináljuk többször, de mindig ugyanolyan szűk, amikor elkezdjük
Nem vagyok kompetens Doctorbalu,védelmére kellni.Azonban a tapasztalatokat nem napokban,hanem években kell mérni!Vagy elfelejtettűk ama szűz lyukat melyet hártya védett valamikor.Mára 20 centist, fekete lyukként beszippant?

nekünk a csjommal nagyon bejön:)viszont senki sem egyforma mindig vannak olyanok akik "undorodnak" tőle,sokan vannak így bizonyos ételekkel is,pedig lehet ,hogy soha nem is kóstolta