A feleségem anno a kedvemért mondta, hogy próbáljuk meg, de valahogy nem jött össze sajnos. Pedig nagyon szép, kerek popsija van. Azóta nem erőltetem, tökéletes számomra a puncikája is.
Imádom amikor a párom popsiba lovagolja a farkam..
Nincs vele semmi gond megfelelő előkészület után, és folyamatos lassú tágítás mellett! Ha minden ok még az orgazmus sem marad el még akkor sem ha csak a popóm van kényeztetve! De az anált megtartjuk különleges alkalmakra! Nem mindennapos dolog! Engem és a páromat is izgatja, ja és sikosító kell!
Szia. Igen igazad van. A napokban újra felmerült, hogy mi lenne ha újra popsiba is próbálnánk. Nem zárkózott el, de még nem is történt meg. Ha a punciját nyalom be szoktam dugni az újjam a popsijába. Nagyot tud élvezni.
(Ez egy válasz csikipapi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 21:12

Szűk azért. Nálunk volt egy két alkalom hogy mindketten élveztünk nagyot. Egy ideje nem meri bevállalni én meg nem erőltetem ...
Nem rendszeresen de gyakran csináljuk. Páromnak orgazmusa is szokott lenni popsidugástól. Persze előtte jól megnyalogatom,ettől felpuhul. Aztán síkosító és már csusszanhat is be a farkam tövig.De szeretjük ha közben 2 ujjam a punciban van. Ilyenkor érzem az ujjaimmal a farkam is. Hatalmasakat lehet így élvezni.
Szűk azért. Nálunk volt egy két alkalom hogy mindketten élveztünk nagyot. Egy ideje nem meri bevállalni én meg nem erőltetem ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 25. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 25. kedd 23:01
Törölt felhasználó (858955)

Sziasztok. Próbáltuk már mi is. Jó volt nekem is és feleségemnek is. Volt hogy igazította a popsijába anélkül, hogy szólt volna. Viszont ha a popsijába vagyok akkor nem igazán bírom sokáig és hamar elélvezek.
.
Helló szeretem nyalni a feleségem seggét után meg is dugom nagyon jó.
Sziasztok. Próbáltuk már mi is. Jó volt nekem is és feleségemnek is. Volt hogy igazította a popsijába anélkül, hogy szólt volna. Viszont ha a popsijába vagyok akkor nem igazán bírom sokáig és hamar elélvezek.
Mostanaban probalkozok a partneremmel, neha a makkom mar bennvan, de ettol iszonyu izgalmi allapotba kerulok, es masfelszeresere duzzad, na ezt meg szoknia kell...

Anális majális fakanális, kanális

Én imádom, de sajnos a párom nem tudja ellazitani a popsijat, meg nem is vonzza igazán, úgyhogy a popsijaba nem szoktam sajnos berakni.
álmodozol..ébren
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 13:06
Törölt felhasználó (3979742)

Egy igazi nő,kevés ilyen van,tisztelet neki.
Felizgatott ahogy olvastam,”buliba hátha popsimba is kapom”!
Kincs vagy.
Kincs vagy.
Egy igazi nő,kevés ilyen van,tisztelet neki.
Kincs vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 12:24
Kincs vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4287582)

Azért csak annyi nekünk nőknek ,igen is fel kell készülni az anális dologra. Itt legelösször a tisztaságra gondolok...voltam már jó pár pasival...s ooo milyen könnyenbelemegy a popsi szexbe...ja csak azt nem gondoljátok pasik hogy mi előre gondolkodunk...kitisztítjuk magunkat ott lennt is,felkészítjük a befogadásra. Még akkor is legalább is nálam,ha buliba is megyek gondolok arra hátha popsimba is kapom...ezért kimosom belül is magam... bárki bármit mond azért nők mi előrébb gondolkodunk mint ti Pasik...
A tisztaság, az igényes higiénia még hozzá is ad az erotikához. És ahogy írtad, abszolút igaz. A nők sokkal jobban odafigyelnek, felkészülnek, akár a popsi-szexnél is, de minden téren elmondható ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 12:24
Törölt felhasználó (4287582)

Azért csak annyi nekünk nőknek ,igen is fel kell készülni az anális dologra. Itt legelösször a tisztaságra gondolok...voltam már jó pár pasival...s ooo milyen könnyenbelemegy a popsi szexbe...ja csak azt nem gondoljátok pasik hogy mi előre gondolkodunk...kitisztítjuk magunkat ott lennt is,felkészítjük a befogadásra. Még akkor is legalább is nálam,ha buliba is megyek gondolok arra hátha popsimba is kapom...ezért kimosom belül is magam... bárki bármit mond azért nők mi előrébb gondolkodunk mint ti Pasik...
szerintem is igy igaz
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2020. 05. 19. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 09:53

Eddigi párkapcsolataim során talán 1 lány volt akivel nem szeretkeztem análisan.Volt olyan aki kijelentette hogy ha megpróbálkozok a popsijával akkor lelök magáról.Érdekes hogy a harmadik együttlétnél kérte hogy próbáljuk meg és elmondása (érezhető is volt) szerint élete legnagyobb orgazmusát élte át velem popsiban.Azóta külön váltunk és nem is engedett senkit a popójába...Bizalom,türelem, odafigyelés, vágy kérdése az egész!
Eddigi párkapcsolataim során talán 1 lány volt akivel nem szeretkeztem análisan.Volt olyan aki kijelentette hogy ha megpróbálkozok a popsijával akkor lelök magáról.Érdekes hogy a harmadik együttlétnél kérte hogy próbáljuk meg és elmondása (érezhető is volt) szerint élete legnagyobb orgazmusát élte át velem popsiban.Azóta külön váltunk és nem is engedett senkit a popójába...Bizalom,türelem, odafigyelés, vágy kérdése az egész!
Eddigi párkapcsolataim során talán 1 lány volt akivel nem szeretkeztem análisan.Volt olyan aki kijelentette hogy ha megpróbálkozok a popsijával akkor lelök magáról.Érdekes hogy a harmadik együttlétnél kérte hogy próbáljuk meg és elmondása (érezhető is volt) szerint élete legnagyobb orgazmusát élte át velem popsiban.Azóta külön váltunk és nem is engedett senkit a popójába...Bizalom,türelem, odafigyelés kérdése az egész!