Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#103   2007. 07. 24. kedd 22:49
Zolika250 Zolika250 VIP
Köszönöm az útmutatást, ha majd esetleg kerülök még ilyen helyzetbe, akkor felidézem a tanácsaidat, de mint írtam nincs kivel csinálni, és egyenlőre úgy tűnik, hogy még sokáig nem is lesz...
#102   2007. 07. 24. kedd 07:08
jkidd jkidd VIP
nekem is szerencsém van a párommal,bár én lány vagyok smile ) mi sem használunk síkosítót,mert ha rendesen fel vagyok izgulva a popsim termel természetes síkosságot.nekem a párom mindig jól kinyalja a popsim,széthúzza és bedugja a nyelvét aztán ahogy tágulok egy majd két ujját.ilyenkor már jöhet a farka és csinálhatjuk jó vadul.gyakran szoktam anális szex közben bedugni egy vibrátort a puncimban ami mindkettőnknek nagyon nagy élmény,mert a párom is érzi a rezgést a farkával nekem meg olyan mintha két pasival lennék... hatalmasakat szoktunk így élvezni smile )
(Ez egy válasz petervasas üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 10:48
Nekem is szerencsém van a párommal.3éve sikerült elöszőr behatolni ez volt a Valentin napi ajándék aminek talán jobban örültem mint bármi másnak.Nálunk nem kell sikosítót használni mert a párom annyira tudja élvezni a sexet hogy mikor elélvezett háromszor és pesze néha odacsúszik a fütyi véletlenűl meg egy kis ovatos ujjazás után megpróbálja magát szép lassan finoman de tényleg nagyon lassan és óvatosan beleülni mi mindig úgy csináljuk ha csináljuk hogy Ő van felül és meg kell találni azt a pontot ami neki is jó. Elöszőr nem bírtam sokáig kb 1 percet tudtam bennt tölteni mert annyira izgató volt és utána jött a BUMM. Én mindig a szeretkezés legvégére szoktam tenni mert akkor Ő már elélvezett 3-4 szer én meg már nem tudom magam tartani tovább.
#101   2007. 07. 22. vasárnap 10:48
petervasas petervasas
Nekem is szerencsém van a párommal.3éve sikerült elöszőr behatolni ez volt a Valentin napi ajándék aminek talán jobban örültem mint bármi másnak.Nálunk nem kell sikosítót használni mert a párom annyira tudja élvezni a sexet hogy mikor elélvezett háromszor és pesze néha odacsúszik a fütyi véletlenűl meg egy kis ovatos ujjazás után megpróbálja magát szép lassan finoman de tényleg nagyon lassan és óvatosan beleülni mi mindig úgy csináljuk ha csináljuk hogy Ő van felül és meg kell találni azt a pontot ami neki is jó. Elöszőr nem bírtam sokáig kb 1 percet tudtam bennt tölteni mert annyira izgató volt és utána jött a BUMM. Én mindig a szeretkezés legvégére szoktam tenni mert akkor Ő már elélvezett 3-4 szer én meg már nem tudom magam tartani tovább.
#100   2007. 07. 20. péntek 23:34
valenti valenti
Kérdés:
-pl. Pesten hol lehet venni beöntőpumpát?
-milyen módszerrel kell használni? valahol olvastam mindenféle cukros-tejes oldatokról, igaz ez?

Én mit csináljak, ha a barátnőm semminemű játszadozást sem szeret a popója környékén? Egyáltalán nem érzékeny a popónyalásra, simogatásra, az ujjazástól meg napokig fájt neki -persze biztos ügyetlen voltam. Szóval egyszerű a dolga az előttem szólónak: ha valakinek ez a bizergetés bejön egyáltalán, annál már nincs nehéz dolga az illető fiúnak.
#99   2007. 07. 20. péntek 23:22
madman71 madman71
Ez így van!Nagy odafigyelést igényel!Több (volt) nőmet bevezettem az anális szex rejtelmeibe, többségük nagyon élvezte.A kezdet volt inkább nehéz, "rávenni" őket...először "csak" a nyelvem csusszant "félre", csak úgy tolták ki a popsijukat, aztán egyre többet időztem ott"lent" körözgrtve a nyelvemmel, be-be dugva a selymes kis lukba.Eljutott a tudatukig, hogy "ez nem is olyan rossz!!!".Ezek után már könnyed újjazás kefélés közben, és óvatos behatolás a szűk popsiba.Én nagyon imádom az örömszerzés eme formáját, de sajna mostani párom egyáltalán nem vevő rá, ígyhát ilyen téren titokban kell kiéljem magam. Ha Valakinek tudok segíteni, nyugodtan keressetek!
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 14:10
Na ez az! És talán ez a legingoványosabb terület, ahol ha egyszer hibázol, oda a bizalom...
#98   2007. 07. 20. péntek 15:20
X Törölt felhasználó (92072)
a barátnőm egy szupi kis csaj imádja ha kefélem és análisan is szereti. a legújabb pózunk nagyon bejött neki is nekem is. szembe ül velem a popójában van a farkam és a vibrátora a puncijában amit a hasammal nyomok neki. pont olyan mintha két farkam lenne. imádja! párt kersesünk békés megyébe
#97   2007. 07. 20. péntek 14:10
Krok486 Krok486
Na ez az! És talán ez a legingoványosabb terület, ahol ha egyszer hibázol, oda a bizalom...
(Ez egy válasz madman71 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 17:41
Nekem bejön, így is + úgy is!De tény, hogy nagyon oda kell figyelni a partnerre,és nem csak az elején, hanem mindig!Kellően elő kell készíteni/nyalni a "terepet",és lehet nagyot élvezni!
#96   2007. 07. 20. péntek 07:59
MmePrune MmePrune VIP Admin
jah...és takarítottam a topicban...a jövőben mindenki tartózkodjon a hülye hozzászólásoktól ejnye1 érdemi mondanivalót, tapasztalatokat, élményeket írjatok le, ne azt, hogy "jó"...meg, hogy "én szeretem"
#95   2007. 07. 20. péntek 07:58
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Tudjuk jól, hogy az anális szex a nő számára legalább annyira élvezetes lehet, mint amennyire örömteli a férfi számára. A dolog már csak anatómiailag is lehetséges, hiszen a vagina és a végbél közel egymás mellett futnak, a szexuális ingerekre érzékeny idegek a közelben helyezkednek el. Elméletileg tehát semmi nem áll az anális öröm útjában, gyakorlatilag azonban tudni kell helyesen behatolni ahhoz, hogy a kedves is rákapjon a dolog ízére. Ehhez első körben elengedhetetelen, hogy a partner a teljes ellazulás és fokozott izgalom állapotában várja az örömöt, amihez jobb, ha tudod, nem pusztán a lyukra kell koncentrálni, hanem a környező területekre is.

A nők imádják, ha maszírozzák a popsit, ha gyúrják, nyalják, dögönyözik őket, így nagyobb eséllyel lesz részünk egy kellemes merüléseben, semmint, ha egyből berontanánk. Ha pedig már a popsimasszázsnál járunk, tegyünk egy kis kitérőt a hát, a nyak és a csípő irányába is. Simogassuk és kényeztessük ezeket a területeket ahhoz, hogy partnerünk könnyedén eljuthasson a tökéletes feloldódás állapotába - ezt garantáltan egy nő sem utasítja vissza.

Mint tudjuk, olykor az se baj, ha kissé fájdalmas az együttlét, elvégre a fájdalom szexuális vetülete nem újdonság, ilyen esetben mindenképp a nő visszajelzései az irányadóak, vagyis, ha ő azt mondja stop, tartsuk ezt tiszteletben, hogy minden egyes mozdulat az ő beleegyezésével történhessen. Az anális szex öröme egészen különleges, és megfelelő technikával, a gátlások lerombolásával, a teljes beleegyezéssel olyan tudatállapotba kerülhet a nő, amit nem cserélne el semmivel. Főleg, ha a férfi sem zárkózik el egy hasonló kalandtól, hisz análisan a pasik is izgathatók, így az adok-kapok egy megfelelő játékszerrel könnyen kivitelezhető."
#94   2007. 07. 20. péntek 07:57
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Nem mindig jó

Az anális szexnek megvannak a maga játékszabályai, fontos alaplépései, miket unalomig ismételhetünk, s tudjuk, ha nem ezek szerint járunk el, ha nem vagyunk körültekintőek és óvatosak, az anális móka fordítva sülhet el, és garantált, hogy örökre elvesszük a nő kedvét a kísérletezéstől. (Példának okáért, ha párunkat már az első adandó alkalommal az ambulanciára kell vinnünk repedés miatt, ne reméljünk a jövőben túl sokat). A popsit tágítani, szoktatni kell a szexhez, és legalább annyira finoman kell vele bánni, mint a partner többi testnyílásával.

Kényeztessük hát kezdetben szájjal, ujjakkal, és ha már teljes a feloldódás, próbálkozhatunk a hímvesszővel vagy valamilyen játékszerrel. Tartsuk észben, hogy az erőteljes behatolás szigorúan tilos, csakis addig menjünk el, míg a közösülés nem jár fájdalommal, elvégre eredeti funkcióját tekintve a popsit másra tervezték, ne legyünk hát türelmetlenek. Az ellenálló izmot szoktatni lehet a dologhoz, és idővel úgy engedi majd magába a hímvesszőt, mint amennyire erőteljesen az elején tiltakozott. Síkosító nélkül eszünkbe se jusson próbálkozni, elvégre a végbél nem termel váladékot, és csak partnerünk fájdalmát fokozzuk, ha a kenőanyag használatát elmulasztjuk.
Ez azonban csak a dolog technikai része, ami sokkal fontosabb, hogy lelkiekben talán nagyobb felkészülést kíván, mint bármilyen más szexuális aktus. Gyakran emlegetjük, a nők többsége képtelen érzelmek nélkül odaadni magát, így ha egyszer zöld jelzést ad a fenekébe, azzal semmiképp ne éljünk vissza, mert a bizalom és az elfogadás olyan fokát jelenti, amit mindenképpen értékelni kell. Ha visszaélünk ezzel, elfelejthetjük az anális kalandozást, hiszen az anális szex lelki vetülete nem más, minthogy a nő lemond az irányítás jogáról, a férfira bízza magát, és olyan helyre engedi, ahová jellemzően senki és semmi nem hatol be.

Mindez a legtöbb nőnek nem magától értetődő dolog, még akkor sem, ha vágyik az anális szexre, hisz kiszolgáltatottá és alávetetté válik, ami nem a legszokványosabb állapotok egyike. Szintén feszélyező tényező lehet számukra a hátsó behatolás tisztátalansága, kevés olyan nő van, akit ne zavarnának az anális szexszel járó esetleges nyomok, s kezdő vagy spontán análozóknál a megelőző tisztálkodás (haladóknál beöntés) sem mindig kivitelezhető."
#93   2007. 07. 20. péntek 07:54
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Az anális szexet sokan a végbélen (ánusz) keresztül történő közösüléssel azonosítják, pedig ha igazán pontosak akarunk lenni, akkor anális szexnél inkább a végbélnyílást, mint erogén zónát használjuk az örömszerzés céljára. Ennek több módja is lehetséges, úgy mint kézzel, orálisan és anális közösüléssel. Az anális szex lehet akár elsődleges célja a szexuális együttlétnek, de kiegészítője is lehet egy másfajta ingerlésnek. Példa erre mikor egy pár kézzel ingerli az ánuszt (egyikük lágyan dörzsöli a gyűrűt vagy bedugja az ujját az ánuszba) vaginális közösülés közben. Másik lehetőség a nyelv használata, hasonlóan az orális szexhez. Anális közösülés során pedig a férfi péniszét partnere végbelébe helyezi...

A behatolás

Az anális behatolás kényelmesebb lehet, de forrása is lehet fizikai fájdalmaknak. A végbél külső izmait, melyet záróizomnak hívnak, normális esetben szűk ha ingerlik, amely mikor megpróbálják a behatolást a pénisszel, vagy egy ujjal, kényelmetlen lehet még ha finoman és gyengéden is csinálják. Ha a behatolás az ánuszba erőszakos, sérülés lehetséges. Segítség lehet, ha bőséges síkosítót használunk és ellazulunk és fokozatosan tágítjuk a záróizmot gyengéd kézi stimulációval a behatolási kísérlet előtt. A kézi behatolást először egy ujjal végezzük, majd ha az ánusz kellően kitágult egyre több ujjal hatolhatunk be.

Tisztaság

Valaki, hogy tisztítsa a végbelét beöntést alkalmaz az anális közösülés előtt. Mivel a végbél fertőző, kártevő baktériumokat is tartalmaz, bármi (ujjak, segédeszköz, hímvessző wink ami érintkezett a végbélnyílással, később ne érintkezzen a vaginával vagy a szájjal, amíg nem mostuk meg alaposan."
#92   2007. 07. 19. csütörtök 21:18
X Törölt felhasználó (67300)
oszinten,en is kprobaltam az ex pasimmal,neki hosszu de nem tul vastag farka volt,jo volt,csal ellazulas es hangulat kerdese..folleg buli utani amikor az ember mar kicsit be van csicsntve akkor jobban ment..mert ez meg mindig nem romantikus mufaj..a mostani baratom nagyobb minden teren,vele is probaltuk..de volt olyan amikor vereztem pedig gyenged volt,aranyerem lett..szoval azota nem hoskodom:(de azert majd meg lehet megprobalom..azoknak uzenem akkiknel az asszonyt csak idonkent lehet ravenni,hogy azert van mert akkor kivanjak a kemeny sexet..egyebkent meg csupan csak a szimpla sexre vagynak..azert az analhoz hangulat kell..bulik utan ajanlom mindenkinek..
#91   2007. 07. 19. csütörtök 17:41
madman71 madman71
Nekem bejön, így is + úgy is!De tény, hogy nagyon oda kell figyelni a partnerre,és nem csak az elején, hanem mindig!Kellően elő kell készíteni/nyalni a "terepet",és lehet nagyot élvezni!
#90   2007. 07. 19. csütörtök 10:54
X Törölt felhasználó (50877)
Nekem hatalmas élvezet amikor a nőm a felcsatolható farkára húz és keményen addig kefél amíg el nem sül a farkam.
#89   2007. 07. 19. csütörtök 10:51
Krok486 Krok486
Oké, de ha az az egyszer balul sül el, a legtöbb nő meg se próbálja többet. Talán...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100967)
2007. 07. 16. hétfő 18:38
Ra. A baratnom elo pelda ra es most imadja. En meg ugy vagyok vele, h vaegyszer jo meg izgato, de nem allandoan.
#88   2007. 07. 18. szerda 08:46
X Törölt felhasználó (86984)
SZerintem nem!
TOvábbra is az a véleményem, hogy illúzió romboló. Én akkor szeretem az análist, ha az spontán jön.
Menet közben dől el, hogy az is lesz.
Vagy valakinek kész forgatókönyve van minden szeretkezésre?

JA!!!
De a higiénia nagyon fontos! Szigorúan tilos, akár az ujjat, ami a popsiban, akár a szerszámot a punci közelébe helyezni. Sőt még a póz esetében is szoktam figyelni, hogy lehetőség szerint ne hátulról történjen, hanem szemből, ezt azért is szeretemjobban, mert feltárul a punci.
#87   2007. 07. 18. szerda 00:52
Kobunko20 Kobunko20
most akkor kell előtte beöntés, vagy sem? smile
#86   2007. 07. 16. hétfő 18:38
X Törölt felhasználó (100967)
Ra. A baratnom elo pelda ra es most imadja. En meg ugy vagyok vele, h vaegyszer jo meg izgato, de nem allandoan.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 16:28
Egy mai bulvárlapban olvastam, hogy Debreceni Zita azért szakított Majkával, mert az imádja az anális szexet, Zita meg nem. Szerintetek ha egy nőt rossz élmény ér rá lehet venni valaha, hogy próbálja meg még egyszer?
#85   2007. 07. 16. hétfő 16:28
Krok486 Krok486
Egy mai bulvárlapban olvastam, hogy Debreceni Zita azért szakított Majkával, mert az imádja az anális szexet, Zita meg nem. Szerintetek ha egy nőt rossz élmény ér rá lehet venni valaha, hogy próbálja meg még egyszer?
#84   2007. 07. 16. hétfő 15:51
keith keith
kötelezővé kéne tenni
 
... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: béta8417 béta8417
Nyitás ideje: 2005. 07. 28. csütörtök
Üzenetek: 1243db
Utolsó üzenet: 2022. 12. 25. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!