Ha olyannal akadt össze a nő aki nem figyelt oda eléggé az nem fogja engedni.
Viszont ha hagyja és jól csinálod élvezni szokták. 5 ből 4 élvezte, ebből 2/ex meg a jelenlegi/ volt olyan hogy igényelte a játékot de a végére ha ügyes voltál popsira ment el. 1/asszony barinője/ pedig tök mindegy mit csináltál egymás után 3 szor képes volt elmenni csak popsiba.. (Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2025. 06. 17. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 16:25
Viszont ha hagyja és jól csinálod élvezni szokták. 5 ből 4 élvezte, ebből 2/ex meg a jelenlegi/ volt olyan hogy igényelte a játékot de a végére ha ügyes voltál popsira ment el. 1/asszony barinője/ pedig tök mindegy mit csináltál egymás után 3 szor képes volt elmenni csak popsiba.. (Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2025. 06. 17. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

A barátnőm mar az első pár egyuttletunkkor jelezte hogy használhatom a popsiját, nagyon meglepődtem de termeszetesen kezelésbe vettem
nagyon élvezi, és lehet adni neki rendesen. Először azt gondoltam sikosito, elojatek, majd lassan behatolok, de megint meg kellett lepodnom.sikosito nelkul, puncinedves farokkal becsusztattam neki, majd 1 oran keresztul dugtam, 2x élvezett el. Én nem is gondoltam hogy létezik ilyen. Hölgyek, urak valaki találkozott már ilyennel vagy esetleg maga is ilyen?

Mi is szeretjük!

Mi nagyon megkedveltük. Kölcsönösen!
Nálunk is az anal, játszik, csak az érdekes az hogy még nem sikerült olyan párt találni akinél szintén....