Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Arról szeretnék lányokat, fiúkat kérdezni hogy mi volt eddig a leg extrémebb eszköz, tárgy amit magának vagy párjának feldugott

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#110   2024. 06. 23. vasárnap 09:48
bambuszliget bambuszliget
Passssz... Azt kérdezd, aki a padlizsános sztorit írta.
(Ez egy válasz sakter1222 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 12:58
mekkora volt a luk ,hogy egy padlizsan becsuszik?
#109   2024. 06. 23. vasárnap 08:51
X Törölt felhasználó (4630312)
Ezeket már volt szerencsénk kipróbálni a párommal, elég izgi volt! smile
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 13:16
Pl. egy kígyó uborka, és egy szép padlizsán smile
#108   2024. 06. 22. szombat 13:16
Anna900 Anna900
Pl. egy kígyó uborka, és egy szép padlizsán smile
#107   2024. 06. 22. szombat 12:58
sakter1222 sakter1222
mekkora volt a luk ,hogy egy padlizsan becsuszik?
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 06:46
Itt a szezonja... Olvastunk róla több helyen is, így vagy húsz éve kipróbáltuk, sikere volt, ezért nyaranta elő és bekerül. buck
Dinnye belseje, természetesen kimagozva, lehetőleg minnél hosszúkásabbra, 3-6 cm vastagra szeletelve. A szeletek kicsi pálinkában meghempergetve, majd fehérborral vagy pezsgővel felöntve. Hűtve is nagyon finom csemege.
De a darabok... lédús, illatozó dildók, cici és puncisimogatók. Használat közben is elfogyasztandó... s jöhet a friss darab... Csemege a javából.
Sokféle tárgyat kipróbáltunk már, felsorolni is hosszú lenne, természetesen ésszel, és persze a biztonságra és a higiéniára mindig fokozottan figyeltünk. A feleségem könnyen és többször is el tud élvezni, így van lehetőség a játszadozásra.
#106   2024. 06. 22. szombat 09:32
boing01 boing01
Nem nagyon szeretem a puncimban a különféle tárgyakat(inkább a kukiért vagyok oda), de előfordul néha. A legemlékezetesebb egy pezsgősüveg volt, annak ellenére, hogy szűk vagyok, úgy felzgatott a párom, az üveg majdnem teljesen becsúszott. Hatalmasat élveztem, csak úgy tocsogtam a puncilében.
#105   2024. 06. 22. szombat 09:10
Nyúlmedve Nyúlmedve
A sebességváltót nagyon sok nő kipróbálta, kipróbálja és élvezi is.
Mi minden új autónkat felavattuk sebváltós lovaglással is. Egyszerűen nem lehet megunni a látványt. De a feleségem is hozzád hasonlóan csak akkor élvezi, ha ott vagyok és nézem, esetleg fotózom videózom. Egyedül eszébe sem jutna rápattanni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2011052)
2017. 08. 31. csütörtök 15:41
Nemrég egy pasi az autós szex közben nagyon hamar elélvezett, én meg épp akkor indultam be!
Ráhúzott egy gumit a sebességváltó karra és beleültetett, nem tudom hogy a szituáció vagy az eszköz izgatott annyira de az valami brutál jó volt!!! 3 akkorát élveztem, amilyet fasztól nem mostanában smile
Utána próbáltam egyedül is otthon a garázsban, de azt nem élveztem annyira smile
#104   2024. 06. 20. csütörtök 10:40
viking1988 viking1988
Huhh a kukorica cső az jó ötlet, főleg, hogy nem sima a felülete smile köszi a tippet, majd meglepem vele smile ezek szerint akkor Te is tagulékony vagy? smile azt imádom... Valamiért nagyon ráizgulok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 20. csütörtök 08:48
ez tök jó, nekem is volt padlizsán, cukkini, kígyóubi, srépa, kukorica cső, smile ilyenek, mindegyik egy teljesen más élvezet smile örülök hogy nektek is bejönnek az ilyenek, szerintem full izgis dolgok ezek smile
#103   2024. 06. 20. csütörtök 10:06
X Törölt felhasználó (4744222)
Exemmet sok mindenre ra tudtam venni. Egyik legizgalmasabb talán a fütyülős üveg nyakára mikor ráguggolt. De előttem lévő faszija biztonsagi őr volt úgyhogy a gumibot is megfordult a puncijaban. De volt hogy hasvasalot dugott fel magának uborka hajkefe nyele stb
#102   2024. 06. 20. csütörtök 08:48
X Törölt felhasználó (4730698)
ez tök jó, nekem is volt padlizsán, cukkini, kígyóubi, srépa, kukorica cső, smile ilyenek, mindegyik egy teljesen más élvezet smile örülök hogy nektek is bejönnek az ilyenek, szerintem full izgis dolgok ezek smile
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 08:00
Nekünk egy wellnessezés alkalmával volt, hogy odafelé úton megkérdezte a párom, hogy beraktam e a táskába a vibrijét. Hát én sajnos elfelejtettem... Mondtam neki poénból, hogy úgyis megyünk boltba, majd veszünk egy padlizsánt. (Tényleg poénból mondtam). Aztán érkezés után bementünk a helyi Lidl-be, vásárolgatunk, ketté váltunk. Mentem paradicsomért, erre a lelkem nem a padlizsánokat méregeti egymáshoz? nyes de kb azonnal felállt a farkam, ahogy jött elpirulva felém egy bazi vastag padlizsánnal smile - szóval megvettük. Egész nap vártam az estét, hogy kipróbáljuk, de napközben nem is beszéltünk róla. Aztán ő zuhanyzott először, mire végeztem, már az ágyban várt meztelenül, az éjjeli szekrényen a padlizsánnal. Széles mosollyal feküdtem be mellé smile volt némi előjáték, tocsogósra izgattam a gyönyörű pináját, amit éppen fazonra gyantáztatott a kedvemért, mert tudja hogy imádom. Utána beraktam a farkam, ami kegyetlenül állt, és vadul baszni kezdtem. Ilyenkor nem bírom sokáig, mikor ennyire keményen dugom, úgyhogy nemsokára kihúztam, és megkértem hogy szopjon le. Fantasztikusan csinálja, így pár perc alatt egy hatalmasat élveztem a szájába. Miután kifújtam magam, végre eljött az idő, megkért hogy "tegyem már be végre" mármint a padlizsánt. Annak ellenére, hogy gondosan kiválogatta a legnagyobb darabot, minden erőlködés nélkül becsusszant. Aztán hagytam, hogy ő csússzon bele olyan mélyen, amennyire csak szeretne. Miután megvolt a kényelmes mérték, nyalni kezdtem a csiklóját, majd egyre keményebben dugtam a padlizsánnal. Nagyon mélyeket nyögdécselt alminden betolásnál. Rohadt hangosan élvezkedett. A végén bazi nagyot élvezett, ordítva, sikítva, remegve smile nem mondom hogy rendes squirt volt, de bugyogott ki a puncinedve... Aztán a padlizsant megtartottuk mind 3 éjszakára smile sőt, egyik délután ő korábban ment fel a medencéből, hogy "ledőljön". Azt mire felértem , a padlizsán már másik polcon volt a hűtőben nyes azóta néha, mikor együtt vásárolunk be, és látunk padlizsánt, mindig elpirul nyes

Voltak egyéb tárgyak is persze, hasonló helyzetekben, mikor nem volt nálunk a vibrije (kígyó ubi, banán, hajkefe fogantyúja, sörös üveg (megfordítva)
#101   2024. 06. 20. csütörtök 08:00
viking1988 viking1988
Nekünk egy wellnessezés alkalmával volt, hogy odafelé úton megkérdezte a párom, hogy beraktam e a táskába a vibrijét. Hát én sajnos elfelejtettem... Mondtam neki poénból, hogy úgyis megyünk boltba, majd veszünk egy padlizsánt. (Tényleg poénból mondtam). Aztán érkezés után bementünk a helyi Lidl-be, vásárolgatunk, ketté váltunk. Mentem paradicsomért, erre a lelkem nem a padlizsánokat méregeti egymáshoz? nyes de kb azonnal felállt a farkam, ahogy jött elpirulva felém egy bazi vastag padlizsánnal smile - szóval megvettük. Egész nap vártam az estét, hogy kipróbáljuk, de napközben nem is beszéltünk róla. Aztán ő zuhanyzott először, mire végeztem, már az ágyban várt meztelenül, az éjjeli szekrényen a padlizsánnal. Széles mosollyal feküdtem be mellé smile volt némi előjáték, tocsogósra izgattam a gyönyörű pináját, amit éppen fazonra gyantáztatott a kedvemért, mert tudja hogy imádom. Utána beraktam a farkam, ami kegyetlenül állt, és vadul baszni kezdtem. Ilyenkor nem bírom sokáig, mikor ennyire keményen dugom, úgyhogy nemsokára kihúztam, és megkértem hogy szopjon le. Fantasztikusan csinálja, így pár perc alatt egy hatalmasat élveztem a szájába. Miután kifújtam magam, végre eljött az idő, megkért hogy "tegyem már be végre" mármint a padlizsánt. Annak ellenére, hogy gondosan kiválogatta a legnagyobb darabot, minden erőlködés nélkül becsusszant. Aztán hagytam, hogy ő csússzon bele olyan mélyen, amennyire csak szeretne. Miután megvolt a kényelmes mérték, nyalni kezdtem a csiklóját, majd egyre keményebben dugtam a padlizsánnal. Nagyon mélyeket nyögdécselt alminden betolásnál. Rohadt hangosan élvezkedett. A végén bazi nagyot élvezett, ordítva, sikítva, remegve smile nem mondom hogy rendes squirt volt, de bugyogott ki a puncinedve... Aztán a padlizsant megtartottuk mind 3 éjszakára smile sőt, egyik délután ő korábban ment fel a medencéből, hogy "ledőljön". Azt mire felértem , a padlizsán már másik polcon volt a hűtőben nyes azóta néha, mikor együtt vásárolunk be, és látunk padlizsánt, mindig elpirul nyes

Voltak egyéb tárgyak is persze, hasonló helyzetekben, mikor nem volt nálunk a vibrije (kígyó ubi, banán, hajkefe fogantyúja, sörös üveg (megfordítva)
#100   2024. 06. 20. csütörtök 06:46
bambuszliget bambuszliget
Itt a szezonja... Olvastunk róla több helyen is, így vagy húsz éve kipróbáltuk, sikere volt, ezért nyaranta elő és bekerül. buck
Dinnye belseje, természetesen kimagozva, lehetőleg minnél hosszúkásabbra, 3-6 cm vastagra szeletelve. A szeletek kicsi pálinkában meghempergetve, majd fehérborral vagy pezsgővel felöntve. Hűtve is nagyon finom csemege.
De a darabok... lédús, illatozó dildók, cici és puncisimogatók. Használat közben is elfogyasztandó... s jöhet a friss darab... Csemege a javából.
Sokféle tárgyat kipróbáltunk már, felsorolni is hosszú lenne, természetesen ésszel, és persze a biztonságra és a higiéniára mindig fokozottan figyeltünk. A feleségem könnyen és többször is el tud élvezni, így van lehetőség a játszadozásra.
#99   2024. 06. 19. szerda 10:31
nekem is bejön az elektromos fogkefe, robban tőle a csiklóm, és szinte azonnali az orgazmus, sorozatban, de a férjem álló farkát is szoktam kínozni vele, a fékhez nyomom, és úgy , nos így szinte ő is durran hamar nagyon, és nagyon nagyokat lövell
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 22. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791046)
2012. 01. 22. vasárnap 13:05
hú,az elektromos fogkefe az valami isteni! én elég sokszor használom.A másik a vibrációs fogyasztóöv.Elég odaérinteni a puncimhoz,szinte máris robbanok! Annyira frenetikusat lehet tőle élvezni,még fél órával utána is érzékeny a puncim... vigyor2
#98   2024. 06. 19. szerda 10:28
sebességváltós sztori az full jó volt nekem is, de a férjem L200 asának a vonóhorog is próbálva volt, persze nem natúr smile szóval sok minden van, aza sok lehetőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2011052)
2017. 08. 31. csütörtök 15:41
Nemrég egy pasi az autós szex közben nagyon hamar elélvezett, én meg épp akkor indultam be!
Ráhúzott egy gumit a sebességváltó karra és beleültetett, nem tudom hogy a szituáció vagy az eszköz izgatott annyira de az valami brutál jó volt!!! 3 akkorát élveztem, amilyet fasztól nem mostanában smile
Utána próbáltam egyedül is otthon a garázsban, de azt nem élveztem annyira smile
#97   2024. 06. 19. szerda 10:25
nem sorolom fel, de szinte majdnem mindennel képes vagyok játszadozni tárgyakkal, szerintem tök izgis smile
#96   2021. 11. 06. szombat 01:02
STS011 STS011
Ami eddig nekem a legextrémebb dolog volt az egy porcelán róka volt. A róka orrával izgatta a csiklóját és az egész fejével a hüvelyét a csaj. Elmondása szerint ezzel a figurával élte át élete első orgazmusát. Azóta is használja. van mikor egyedül és van hogy közösen.
#95   2018. 01. 26. péntek 09:17
X Törölt felhasználó (2863932)
Fini lehet a latex8zű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 25. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2676722)
2018. 01. 25. csütörtök 12:26
Nem igazán mert a gumin van síkosító, amit az uborka szerintem beszív ha csak egy kicsit is.Én nem enném meg nyes
#94   2018. 01. 26. péntek 09:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 25. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2676722)
2018. 01. 25. csütörtök 12:26
Nem igazán mert a gumin van síkosító, amit az uborka szerintem beszív ha csak egy kicsit is.Én nem enném meg nyes
#93   2018. 01. 26. péntek 09:15
Ha ketten eszitek meg,semmi. De egy pinában,bocsi! Punciban járt ubiból készült ubisali a családi ebédhez,hááát...
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2018. 01. 26. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 09:05
Nálunk természetes a banán , uborka ,tejszín hab , nem tudom mi van abba undorító utána ha meg esztek például banánt a punciból ki enni totál izgató mind kettőnknek ,Vagy tejszín habot ki nyalni imádjuk aszt is ez nekünk természetes egy jó szexnek a előjátéka ként !!!!
#92   2018. 01. 26. péntek 09:05
Békés Békés
Nálunk természetes a banán , uborka ,tejszín hab , nem tudom mi van abba undorító utána ha meg esztek például banánt a punciból ki enni totál izgató mind kettőnknek ,Vagy tejszín habot ki nyalni imádjuk aszt is ez nekünk természetes egy jó szexnek a előjátéka ként !!!!
#91   2018. 01. 25. csütörtök 12:26
X Törölt felhasználó (2676722)
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 01. 25. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 25. csütörtök 10:50
Mondjuk,ha nyalakodtok,akkor nem hiszem,hogy a nyelvedre is gumit húzol?!De,ha gumit húzol rá,akkor nyugodtan elfogyasztható használat után is. Még izgalmas is....! crazya

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jocó79 jocó79
Nyitás ideje: 2009. 11. 12. csütörtök
Üzenetek: 170db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 01. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!