Volt csajjal kipróbáltunk ez azt: Vibrátorok, italos üveg nyaka, gésa golyók, rezgős tojás, nagyméretű talpas dildó, a csúcs a kocsi sebváltó volt amibe beleült egyszer!
Kígyó uborkát már próbáltam,a többi meg titok.:-)
Imádom a titkokat és nagyon kiváncsi vagyok
csak jelzem
csak jelzem
A teljesség igénye nélkül: nagyméretű dildók és vibrik, különböző méretű üvegek, energiaitalos dobozok, gésagolyók, plug-ok, cukkini, padlizsán, stb.
Hogy/mivel/mennyit gyakoroltál, hogy az üvegek is beléd férjenek? Nagyon szeretném én is, ha sikerülne, de eddig még nem ment :(
(Ez egy válasz baloghkati01 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 19:06
A teljesség igénye nélkül: nagyméretű dildók és vibrik, különböző méretű üvegek, energiaitalos dobozok, gésagolyók, plug-ok, cukkini, padlizsán, stb.
Ez nem gyakorlás kérdése, inkább adottság
Igen igazad van és általában a vékony csajok jobban birják.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát... Ezek szerint, vékony vagyok
(Ez egy válasz istvan50 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz istvan50 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint mondani szokták, vannak kivételek.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Na persze üveg és üveg között is van különbség.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt már pezsgős üveg, kígyó uborka, szőlő szemek,meg egyszer egy játék baba fejét is kipróbáltam.
A kígyó uborka nálunk nagyon menő, most legutóbb viszont padlizsánnal játszottunk... Pfuuu, az meleg volt
M&M's...lenyalogattam a mázat róla
babafej.....hmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 06:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4764655)
Volt már pezsgős üveg, kígyó uborka, szőlő szemek,meg egyszer egy játék baba fejét is kipróbáltam.
Szia Kedves! És még mi mindennel tudja magát kényeztetni egy tűzes nő!
2025. 02. 27. csütörtök 06:59
Törölt felhasználó (4764655)
Pénteken a párom délelőtt egyedül volt itthon. Előző este a boltban nagyon szeretett volna padlizsant venni. Nem kaptunk. Át kellett menni a másik boltba érte. Mondta, hogy holnap mindenképpen meg szeretné csinálni. Vett két átlagosat, meg talált egy baromi vastagat. Akkor már sejtettem miről van szó
pénteken, mielőtt elmentem otthonról, lefotoztam a hűtő fiókban a három padlizsánt. Direkt a nagyot raktam alulra. Aztán elmentem otthonról. Mikor hazaértem, egyből belestem a hűtőbe, és láttam, hogy a vastag darab felülre került
ott volt a párom is . Mondom most kicsit zavarba hozom
megkérdeztem, hogy "na mi van drágám, letesztelted a padlizsant?" Erre tisztára elvorosodott, köpni nyelni nem tudott. Próbalt hablatyolni, hogy ő csak rendet rakott a hűtőben.... Na mondom akkor most adok neki egy sakk-mattot. Kivettem azt a baromi vaskos padlizsánt, az orromhoz emeltem így szóltam "hmmmm... És a pakolászástól lett olyan finom illata, mint a puncikádnak?" Na erre már nem tudott mit mondani, full zavarba jött, tök idegesen rám rivallt, hogy "hagyjál már békén" aztán elcsörtetett
szegénykém titokban masztizik állandóan, és full szegyenli. Nem értem miért. Már kb könyörgök neki hogy csinálja előttem, de nem hajlandó :(
pénteken, mielőtt elmentem otthonról, lefotoztam a hűtő fiókban a három padlizsánt. Direkt a nagyot raktam alulra. Aztán elmentem otthonról. Mikor hazaértem, egyből belestem a hűtőbe, és láttam, hogy a vastag darab felülre került
ott volt a párom is . Mondom most kicsit zavarba hozom
megkérdeztem, hogy "na mi van drágám, letesztelted a padlizsant?" Erre tisztára elvorosodott, köpni nyelni nem tudott. Próbalt hablatyolni, hogy ő csak rendet rakott a hűtőben.... Na mondom akkor most adok neki egy sakk-mattot. Kivettem azt a baromi vaskos padlizsánt, az orromhoz emeltem így szóltam "hmmmm... És a pakolászástól lett olyan finom illata, mint a puncikádnak?" Na erre már nem tudott mit mondani, full zavarba jött, tök idegesen rám rivallt, hogy "hagyjál már békén" aztán elcsörtetett
szegénykém titokban masztizik állandóan, és full szegyenli. Nem értem miért. Már kb könyörgök neki hogy csinálja előttem, de nem hajlandó :(
Imádom a kommentjeid
Volt feleségem , meglátogatott , tegnap. A hőségre való tekintettel fagyit ttöltöttünk egy habzsákba, miután alaposan felizgattam tele nyomtam a pináját először akkor élvezett el, másodszor mikor kinyaltam belőle.
Egy kellemes nyári estén amikor az ember bekoktélozik egy szép padlizsán vagy cukkini is tud szerelmes perceket okozni
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kellemes nyári estén amikor az ember bekoktélozik egy szép padlizsán vagy cukkini is tud szerelmes perceket okozni

jocó79

N90