Az egyik legismertebb oldalon, ami szinten narancssarga, sok hihetetlen video van ebben a temaban. Extrem formaju es meretu jatekokat hasznalnak a csajok. Sokszor azt sem tudni hova tunik el. Lehetseges egyaltalan?
https://www.goldengate.hu/video/825538-Vonohorog
van tapasztalatunk benne, mire vagy kíváncsi? Írj priviben nekünk . L & Zsu (Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 06:06
van tapasztalatunk benne, mire vagy kíváncsi? Írj priviben nekünk . L & Zsu (Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Autó váltós, vonóhorgos játékban van valakinek tapasztalata esetleg?
ez a vidi komoly, volt benne részem nézőként, vonóhorog, sebváltó
nem is egyszer, persze alaposan tisztított " alkatrészekkel " rajtuk óvszer
de ez brutál az ilyen

Pár dolgot kipróbáltunk anno.Volt sebváltó kar, de az már nehezen ment be. Gumibot, uborka, pezsgős üveg, vibrik mindenféle méretben, gésa golyók.
Persze, alapvetően igazad van. Amikor együtt használunk valamit, természetesen nem rakjuk vissza. Viszont ez más volt, mert most egyedül használta, és nem akart "lebukni". Titokban masztizik... Szegyenli előttem
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 14:05

értem amit írsz, csak azt nem értem,...... hogy pld nálunk egy puncis bármi ami hűtőbe való kizárt hogy puncisan maszti után úgy prompt a hűtőben " masztisan " landoljon . . . . gondolom érted mire gondolok......
Óriási vágyam egy ilyennek tanúja lenni…
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 07:21

Egy kellemes nyári estén amikor az ember bekoktélozik egy szép padlizsán vagy cukkini is tud szerelmes perceket okozni

értem amit írsz, csak azt nem értem,...... hogy pld nálunk egy puncis bármi ami hűtőbe való kizárt hogy puncisan maszti után úgy prompt a hűtőben " masztisan " landoljon . . . . gondolom érted mire gondolok......
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 09:08

Pénteken a párom délelőtt egyedül volt itthon. Előző este a boltban nagyon szeretett volna padlizsant venni. Nem kaptunk. Át kellett menni a másik boltba érte. Mondta, hogy holnap mindenképpen meg szeretné csinálni. Vett két átlagosat, meg talált egy baromi vastagat. Akkor már sejtettem miről van szó
pénteken, mielőtt elmentem otthonról, lefotoztam a hűtő fiókban a három padlizsánt. Direkt a nagyot raktam alulra. Aztán elmentem otthonról. Mikor hazaértem, egyből belestem a hűtőbe, és láttam, hogy a vastag darab felülre került
ott volt a párom is . Mondom most kicsit zavarba hozom
megkérdeztem, hogy "na mi van drágám, letesztelted a padlizsant?" Erre tisztára elvorosodott, köpni nyelni nem tudott. Próbalt hablatyolni, hogy ő csak rendet rakott a hűtőben.... Na mondom akkor most adok neki egy sakk-mattot. Kivettem azt a baromi vaskos padlizsánt, az orromhoz emeltem így szóltam "hmmmm... És a pakolászástól lett olyan finom illata, mint a puncikádnak?" Na erre már nem tudott mit mondani, full zavarba jött, tök idegesen rám rivallt, hogy "hagyjál már békén" aztán elcsörtetett
szegénykém titokban masztizik állandóan, és full szegyenli. Nem értem miért. Már kb könyörgök neki hogy csinálja előttem, de nem hajlandó :(

de az ilyen hogy sárgarépa, kígyóuborka. üveg , deos flakon, parfümös üveg, hámozatlan banán ( óvszerben ) , és sorolhatnánk, végeláthatatlan a lista
Persze kell hozzájuk a józan ész. !!!!!!!
Itt is vigyázzunk, semmi olyat ne használjunk, ami megvághatja, karcolhatja a bőrt, nyálkahártyát.... és a fertőtlenítés teljesen az is alap kell legyen

Persze kell hozzájuk a józan ész. !!!!!!!
Itt is vigyázzunk, semmi olyat ne használjunk, ami megvághatja, karcolhatja a bőrt, nyálkahártyát.... és a fertőtlenítés teljesen az is alap kell legyen

párom már csinálta, persze full higiénia fontos, mind a váltó mind a vonóhorog dologban, elég extrém, de élvezetes volt számára és számomra is mert néztem, instruáltam
Persze alaposan előtte minden takarítva fertőtlenítve, és 2 óvszer ráhúzva, nem natúrban semmiképp. 3 ilyen alkalom volt az elmúlt egy év alatt, persze más extrém dolgok, tárgyak az ha úgy adódik simán próbálva
azaz amiben meglátja valamelyikünk a faktort
akkor egyeztetünk, és próbálja is
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 06:06

Autó váltós, vonóhorgos játékban van valakinek tapasztalata esetleg?
Szia Anna, ezzel egyetértek, a párom rendszeresen csinál ilyeneket, például ezekkel az úgynevezett termékekkel is
van hogy előttem, van hogy csak videozza és küldi, nagy a spektrum, sok minden belefér
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 07:21

Egy kellemes nyári estén amikor az ember bekoktélozik egy szép padlizsán vagy cukkini is tud szerelmes perceket okozni

Volt feleségem , meglátogatott , tegnap. A hőségre való tekintettel fagyit ttöltöttünk egy habzsákba, miután alaposan felizgattam tele nyomtam a pináját először akkor élvezett el, másodszor mikor kinyaltam belőle.
Imádom a kommentjeid
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken a párom délelőtt egyedül volt itthon. Előző este a boltban nagyon szeretett volna padlizsant venni. Nem kaptunk. Át kellett menni a másik boltba érte. Mondta, hogy holnap mindenképpen meg szeretné csinálni. Vett két átlagosat, meg talált egy baromi vastagat. Akkor már sejtettem miről van szó
pénteken, mielőtt elmentem otthonról, lefotoztam a hűtő fiókban a három padlizsánt. Direkt a nagyot raktam alulra. Aztán elmentem otthonról. Mikor hazaértem, egyből belestem a hűtőbe, és láttam, hogy a vastag darab felülre került
ott volt a párom is . Mondom most kicsit zavarba hozom
megkérdeztem, hogy "na mi van drágám, letesztelted a padlizsant?" Erre tisztára elvorosodott, köpni nyelni nem tudott. Próbalt hablatyolni, hogy ő csak rendet rakott a hűtőben.... Na mondom akkor most adok neki egy sakk-mattot. Kivettem azt a baromi vaskos padlizsánt, az orromhoz emeltem így szóltam "hmmmm... És a pakolászástól lett olyan finom illata, mint a puncikádnak?" Na erre már nem tudott mit mondani, full zavarba jött, tök idegesen rám rivallt, hogy "hagyjál már békén" aztán elcsörtetett
szegénykém titokban masztizik állandóan, és full szegyenli. Nem értem miért. Már kb könyörgök neki hogy csinálja előttem, de nem hajlandó :(

Szia Kedves! És még mi mindennel tudja magát kényeztetni egy tűzes nő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 06:59
Törölt felhasználó (4764655)

Volt már pezsgős üveg, kígyó uborka, szőlő szemek,meg egyszer egy játék baba fejét is kipróbáltam.
babafej.....hmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 06:59

Törölt felhasználó (4764655)

Volt már pezsgős üveg, kígyó uborka, szőlő szemek,meg egyszer egy játék baba fejét is kipróbáltam.
M&M's...lenyalogattam a mázat róla

A kígyó uborka nálunk nagyon menő, most legutóbb viszont padlizsánnal játszottunk... Pfuuu, az meleg volt