Nálam is hasonló a helyzet . Csak kèpekkel.. már 2 X próbáltam de semmi
(Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 06. 28. péntek 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 06:55
Feltöltöttünk néhány videót, ami nem túl rövid, nem túl lightos… Aztán semmi …
Szia! Az ügyfélszolgálat tud segíteni (Lap alja, e-mail menüpont), vagy írj az alábbi e-mail címre: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 16:24
Törölt felhasználó (4729963)
Nálam is hasonló a helyzet . Csak kèpekkel.. már 2 X próbáltam de semmi
Sziasztok!nekem a fotó feltöltés nem sikerül...
Tudnátok segíteni?? (Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 06. 28. péntek 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 06:55
Tudnátok segíteni?? (Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 06. 28. péntek 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Feltöltöttünk néhány videót, ami nem túl rövid, nem túl lightos… Aztán semmi …
Szia! Az ügyfélszolgálat tud segíteni (Lap alja, e-mail menüpont), vagy írj az alábbi e-mail címre: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
(Ez egy válasz CsaEgyLazaMasszázs üzenetére (2025. 08. 16. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 16:00
Sziasztok!nekem a fotó feltöltés nem sikerül...
Tudnátok segíteni??
Tudnátok segíteni??
Üdv! Réges régen volt egy Nyilvános meztelenkedés rovat, a Magyar amatőr oldalon belül. Ez valamikor megszűnt, és a tartalma eltűnt. Engem érdekelne egy sorozat, amit ott láttam, és a kérdésem az, hogy ezt valamilyen módon meg lehet még találni, kérésként valakivel feltöltetni, vagy bármi más módon előkeríteni? Egy Bea nevű csaj szerepelt a sorozaton, az Alcsúti Arborétumban fotózva.
Mivel az inaktív tartalom néhány órán belül végleg törlődik a szerverekről, így ebben sajnos nem tudunk segíteni
(Ez egy válasz Kori1981 üzenetére (2025. 10. 07. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 07. kedd 11:35
Üdv! Réges régen volt egy Nyilvános meztelenkedés rovat, a Magyar amatőr oldalon belül. Ez valamikor megszűnt, és a tartalma eltűnt. Engem érdekelne egy sorozat, amit ott láttam, és a kérdésem az, hogy ezt valamilyen módon meg lehet még találni, kérésként valakivel feltöltetni, vagy bármi más módon előkeríteni? Egy Bea nevű csaj szerepelt a sorozaton, az Alcsúti Arborétumban fotózva.
Már látható főoldalon a feltöltésed. A frissen elfogadott anyagoknál fordulhat elő ilyen, a szerverek frissülési gyorsaságától függ mennyire gyorsan jelennek meg, illetve milyen gyorsan törlődnek anyagok
Október 14-én már feltöltötted ezt a videót. Kérjük ne tölts olyan tartalmat, ami már szerepel az oldalon!

Slimshadyyy

futyike3d