szia! nemsokkal utána,legfeljebb másnap jött e-milen a kód,de hasznavehetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 09. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 09. kedd 16:45
Törölt felhasználó (368461)
Admin
Hát ezt nem értem..Esetleg, aki már töltött fel fotót az amatőrökhöz, megmondaná, hogy mikor kapta meg a VIP-tagságot? Előre is kösz.
Hát ezt nem értem..Esetleg, aki már töltött fel fotót az amatőrökhöz, megmondaná, hogy mikor kapta meg a VIP-tagságot? Előre is kösz.
Lehet, hogy hülye vagyok..Ok: hülye vagyok:-), de mintha azt olvastam volna, h. a képbeküldők VIP-tagságot kapnak. Akkor meg nem értem:-)
Szia! egyetértek, de sajnos nem hiszem, hogy ez nekik elégtétel. Sem azt, hogy olvassák a
fó
. Mindig akad újabb alany, akibe bele fognak kötni. Úgy, ahogy mindig lesznek idióták is. Lehet, hogy ki lehetett volna zárni azt a bizonyos réteget. Bár ez sen biztos...De ha valaki csak azért akar VIP lenni, hogy bunkóskodjon, hát...szóval...azt nagyon sajnálom, de őszintén! az az ember nagyon boldogtalan és fusztrált lehet.
alf
ru alf
mo alf
t
videók???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
Hello Slimshadyyy! De melyik hónap végén? július vagy augusztus? Remélem nem augusztus, de sajnos valószínű mert már a júliusnak vége :-(
Amatőr mufftár!!!!! Manó képeit nem lehet megnézni!!
Szerintem direkt szivatnak:) A videóval is meg a képekkel is...
Én is azokra várok!!!! Hol vannak már???!!!

Slimshadyyy

iagano