Én segithetnék rajtatok.
Minket
Bocsanat akkor. Ez mind feltetele annak hogy beleelvezhessen a felesegunk pinajaba. Mert ugy az igazi.
(Ez egy válasz magomat vetem üzenetére (2024. 10. 05. szombat 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 05. szombat 02:31

Valójában nem hagytam ki, hiszen épp a bizalmi légkör megteremtése az ismerkedés célja.
Valójában nem hagytam ki, hiszen épp a bizalmi légkör megteremtése az ismerkedés célja.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 18:34

Amiket írtál azzal maximálisan egyetértek. De a bizalmat kihagytad.
Amiket írtál azzal maximálisan egyetértek. De a bizalmat kihagytad.
(Ez egy válasz magomat vetem üzenetére (2024. 10. 04. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 15:20

Szerintem nem árt, ha előbb kicsit ismerkedtek a kiszemelt sráccal, mert ha időt szántok erre, ezáltal minimalizálni lehet a rizikót. Hiszen ha megismeritek, milyen az élete, akkor arról is lesz fogalmatok, hogy jó eséllyel mindentől mentes-e vagy nem. És ha ezen felül szeretnétek plusz biztonságot, akkor igen, kérjetek tesztet, hiszen aki valóban akar veletek szexelni, az el fogja ezeket végeztetni. Persze mivel ez pénzbe kerül, ezért neki is fontos lesz, hogy ő is megismerhessen titeket, mert mondjuk egy vakrandi kedvéért nyilván senki nem fog ilyesmit csináltatni. De kölcsönösen komoly szándékok esetén ez nem lehet gond.
Szerintem nem árt, ha előbb kicsit ismerkedtek a kiszemelt sráccal, mert ha időt szántok erre, ezáltal minimalizálni lehet a rizikót. Hiszen ha megismeritek, milyen az élete, akkor arról is lesz fogalmatok, hogy jó eséllyel mindentől mentes-e vagy nem. És ha ezen felül szeretnétek plusz biztonságot, akkor igen, kérjetek tesztet, hiszen aki valóban akar veletek szexelni, az el fogja ezeket végeztetni. Persze mivel ez pénzbe kerül, ezért neki is fontos lesz, hogy ő is megismerhessen titeket, mert mondjuk egy vakrandi kedvéért nyilván senki nem fog ilyesmit csináltatni. De kölcsönösen komoly szándékok esetén ez nem lehet gond.
(Ez egy válasz Srac97 üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 14:41

Sziasztok,
Fiatal párként már többször is felvetődött a hármas gondolata (férfi, női beszállóval egyaránt), de sajnos még tapasztalatunk nincs. Habár abszolút hetero alapon mozgunk, mindkettőnket izgatja a fantázia, hogy egy vagy két férfit bevonjunk és gumi nélkül engedjük a szerencséseket az asszonyba élvezni. A hölgy tablettázik, szóval szabad a pálya, de természetesen tisztában vagyunk az egyéb egészségügyi kockázatokkal. A szándék megvan, de nem tudjuk, hogyan kezdjük el a keresést: ismerősökkel vagy ismeretlenekkel próbálkozzunk, legyen inkább spontán vagy szervezett a dolog, stb. Többesben tapasztalt párok véleményét várnánk a kérdésben, főleg olyanokét, akiknek van már múltja hasonló spermás játékokban. Hogyan indultatok el a kísérletezés irányába? Mik azok a dolgok, amire érdemes odafigyelni a jelölt/jelöltek keresésekor? Ha egy "buli" előtti STD szűrést kérünk a jelölttől, az mennyire megszokott/elfogadott folyamat? Köszönjük szépen!
Fiatal párként már többször is felvetődött a hármas gondolata (férfi, női beszállóval egyaránt), de sajnos még tapasztalatunk nincs. Habár abszolút hetero alapon mozgunk, mindkettőnket izgatja a fantázia, hogy egy vagy két férfit bevonjunk és gumi nélkül engedjük a szerencséseket az asszonyba élvezni. A hölgy tablettázik, szóval szabad a pálya, de természetesen tisztában vagyunk az egyéb egészségügyi kockázatokkal. A szándék megvan, de nem tudjuk, hogyan kezdjük el a keresést: ismerősökkel vagy ismeretlenekkel próbálkozzunk, legyen inkább spontán vagy szervezett a dolog, stb. Többesben tapasztalt párok véleményét várnánk a kérdésben, főleg olyanokét, akiknek van már múltja hasonló spermás játékokban. Hogyan indultatok el a kísérletezés irányába? Mik azok a dolgok, amire érdemes odafigyelni a jelölt/jelöltek keresésekor? Ha egy "buli" előtti STD szűrést kérünk a jelölttől, az mennyire megszokott/elfogadott folyamat? Köszönjük szépen!
Szerintem egyik legizgatóbb látvány. És utána megdugni a frissen dugott kitágított gecis pináját.
igen de ehhez kizárólag olyan partner is kell aki mindentől is mentes
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2024. 09. 21. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

ha full papíros az ember minden tekintetben akkor nincs akkora rizikó nyilván, de még ilyenkor is vannak olyan szerek, spray-k amik adnak valami plusz védelmet, de ismétlem, csak pluszt. Igen ismeretlennel óriási orosz rulett- messziről jött ember azt mond amit akar . . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 20:47
Törölt felhasználó (4758159)

Nagyooon izgatna, de sajnos nagyon veszélyes játék lenne, egy ismeretlennel...
Nagyooon izgatna, de sajnos nagyon veszélyes játék lenne, egy ismeretlennel...
Sziasztok,
A legjobb làtvàny,ahogy màs összekeni
Én inkább azt szeretem ha az arcára, szájába kapja.
Sziasztok !
Látom többen a gyerekáldástól féltek.
Én műtétileg el vagyok kötve.( Vazektomia). Ha valaki kételkedik van orvosi papirom is róla...Ez azt jelenti , hogy van spermám, nem is kevés , viszont az ivarsejtek nincsenek benne, tehát a gyerek esélye 0.
Ha érdekel valakit én benne vagyok , hogy teleélvezzem bárki feleségét , barátnőjét.
Irjatok akár privátban is .
Üdv: Zoltán
Látom többen a gyerekáldástól féltek.
Én műtétileg el vagyok kötve.( Vazektomia). Ha valaki kételkedik van orvosi papirom is róla...Ez azt jelenti , hogy van spermám, nem is kevés , viszont az ivarsejtek nincsenek benne, tehát a gyerek esélye 0.
Ha érdekel valakit én benne vagyok , hogy teleélvezzem bárki feleségét , barátnőjét.
Irjatok akár privátban is .
Üdv: Zoltán
Imádom én is , ha teleélvezik a páromat ! Persze látványnak is izgató ! Éssss... szeretek én is teleélvezni más feleségek punciát !
nagyon izgató látni és utána gecisen megdugni
Ez lenne a vágyam!
Igen, egyetértünk. Viszont, ha csak néhányan is elfogadják az infót, - még ha nem is tartják be - legalább nagyjából tudják a lehetséges "veszélyeket". Ha meg bekövetkezne amit nem akart, akkor sem pánikolni kell, hanem jó döntést hozni. És kicsit tudni a "mi miért-et." Nemrég volt nálunk egy 4x-es hölgy, akinek 7 éve van folyása, és nem tudtak azóta mit kezdeni vele.Antibiotikum hegyek, stb. A férjjel, senki nem foglalkozott. A nőben olyan antibiotikum rezisztenciát sikerült létrehozni, hogy ha egyszer valóban arra lenne szüksége, hmmm.... Arról nem is beszélve, hogy kiderült, - gomba. Gombára antibiotikummmm? Hát, valaki valamit nem jól tanult meg. Hát, ennyi pusztán. Üdv mindenkinek!
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 09:46

Az itteni "vehemens" embereknek ezt nem tudod elégszer elismételni...
Nagyon szerencsés vagyok, a mostani párom is imádja!