Én nagyon élvezném csak nem egy hanem több egymás után!

Lennék 6.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 07. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 07. kedd 11:07
Törölt felhasználó (4298102)

Lehet látványosabb mikor a testét terítik be, de nekem sokkal izgatóbb, ha a puncijába élveznek. Nagyon felpörget mikor látom a férfi testét megfeszülni és nyomja mintha beakarná préselni magát azon a szűk kis lukacskán. A párom meg szorítja magába a farkalóját, hogy az összes magja kijöjjön. Szép látvány a kéjtől eltorzult arcukat nézni majd a punciból kifolyó spermát. Na, ettől totál beindulok. Mostanában van szerencsém ezt többször is átélni és frenetikusakat élvezni. A csúcs az volt mikor nemrég öten töltöttük tele a páromat.
Örök élmény! Még ma is tisztán előttem van, pedig van vagy tíz éve, hogy először élvezett a párom puncijába egy másik férfi. Lovagló pózban elégült ki a párom elsőre, utána ráfeküdt a férfire aki keményen megsorozta. Mikor élvezett, szorosan magához szorította a vállánál és a derekánál, közben jóízűen hörgött. Ezután felültek, de egymásban maradtak még és sokáig simogatták, csókolgatták egymást. Én meg gyönyörködve figyeltem ezt a szép látványt. Főleg mikor a párom felemelkedett, hogy kijöjjön belőle a farok és egy nagy sperma adag is kijött belőle. Még másnap is izgalmas volt és utána is, ugyanis későn döbbentünk rá, hogy nem volt megfelelő a védekezés. A párom elszánt volt, akkor megszüli a gyereket. Megúsztuk, máskor jobban odafigyeltünk.
Nekem is izgalmas a látvány a "fehér gyöngysor" feleségem mellén, ahogy odaspriccelik rá, de amikor már hideg és átlátszó a sperma... valahogy elmegy a gusztusom tőle, hogy lenyalogassam.
Egyszer nagyon régen, amikor fiatalok voltunk és bolondok és gumi nélkül jártunk swinger partira
, a parti utáni hajnalon megkívántam, hogy kinyaljam. Akkor már nem szivárgott a puncijából, csak meleg volt és nagyon nedves és nagyon erős férfi íze volt... na akkor bepörögtem rá
és még az orgazmus után is hosszan nyalogattam.
Akkor jöttem rá, hogy biszex vagyok...
...mint ahogy ti is.
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2021. 09. 15. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 08:47

Egyszer nagyon régen, amikor fiatalok voltunk és bolondok és gumi nélkül jártunk swinger partira

Akkor jöttem rá, hogy biszex vagyok...

Hárman is rá szoktunk élvezni a partnernőnkre, sőt még a másik két lány is föléjük guggol és lespricceli a testét. Utána mindannyian nyaljuk a keveréket. Isteni finom.
nincs ebben semmi rossz- alap az ápoltság, és egészség ! ( igazoltan )
Hárman is rá szoktunk élvezni a partnernőnkre, sőt még a másik két lány is föléjük guggol és lespricceli a testét. Utána mindannyian nyaljuk a keveréket. Isteni finom.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 06. hétfő 06:46

Igen, testre élvezve sokkal látványosabb. Nameg ha nem punciba élvezik, hanem mondjuk a puncijára, cickóira vagy a popsijára, onnan az egész adag spermát le tudom nyalni
azért mikor a puncijába élveznek, ott bent marad egy jó adag sperma , amit nem tudok kinyalni belőle :(

Imádom mikor teleélvezik a puncikáját, utána én is megtöltöm a forró, spermás pináját, majd kinyalom... Hmmmmm
Engem is izgat ha massal dug a parom. A harmast mar probaltuk es nagyon bejon. Volt mar ugy is hogy o felment hamarabb a srachoz es en kesobb csatlakoztam. Nagyon izgato volt, viszont az is nagyon izgatna ha valaki elcsabittana a paromat egy kettes felallasra. Egyelore nem akarja annyira, de ha valaki el tudja csabitani akkor benne lenne.
Nem haragszol,de abba a punciba én is szivessen élveznék
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2021. 09. 11. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 11. szombat 13:18

Párom csak a punciba szereti. Én pedig imádom amikor a spera csorog a puncijából
Párom csak a punciba szereti. Én pedig imádom amikor a spera csorog a puncijából
mázlista
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 08. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 08. szerda 15:42

Megtettem és nagyon fincsi volt.
Megtettem és nagyon fincsi volt.
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 09. 07. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem fogom látni nemsoká
Tudnám élvezni , csak párom nem tudom rà venni .
Huuu de kinyalnám azt a puncit utána….
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 07. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 07. kedd 11:07

Lehet látványosabb mikor a testét terítik be, de nekem sokkal izgatóbb, ha a puncijába élveznek. Nagyon felpörget mikor látom a férfi testét megfeszülni és nyomja mintha beakarná préselni magát azon a szűk kis lukacskán. A párom meg szorítja magába a farkalóját, hogy az összes magja kijöjjön. Szép látvány a kéjtől eltorzult arcukat nézni majd a punciból kifolyó spermát. Na, ettől totál beindulok. Mostanában van szerencsém ezt többször is átélni és frenetikusakat élvezni. A csúcs az volt mikor nemrég öten töltöttük tele a páromat.
Szép látvány tud lenni mikor alaposan beterítik.
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2021. 09. 07. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó látvány, mikor beteritik!
Igen, testre élvezve sokkal látványosabb. Nameg ha nem punciba élvezik, hanem mondjuk a puncijára, cickóira vagy a popsijára, onnan az egész adag spermát le tudom nyalni
azért mikor a puncijába élveznek, ott bent marad egy jó adag sperma , amit nem tudok kinyalni belőle :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 07. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 07. szombat 08:41

Törölt felhasználó (104575)

Azt a pillanatot amikor a puncijába élvez, sajnos nem láthatjuk, mert hát benne van a punciban a farok.
Viszont a spricc kimondottan szép látvány a mellein, fenekén, de legfőképp az arcán.
Viszont a spricc kimondottan szép látvány a mellein, fenekén, de legfőképp az arcán.
Nagyon nagy vágyam hogy egy férj felkér keféljem a feleségét és engedjem bele a gecimet...ő meg végig nézné.