Swingers klubbokba jártunk kb-15-évig az exemmel ! Pici 152-cm és 45-kg Szőke hajú volt ! Imádtuk a sok pasis , gangbang creampie felállásokat ! Miután jó sokan teleélvezték , őrületeseket szeretkeztünk ! Minden alkalommal új inspirációt adott a kapcsolatunknak ! Igazi adrenalin fröccs volt.... Miután hajnalban hazamentünk , legtöbbször nem engedtem lezuhanyozni. Inkább újabb menetekbe kezdtünk. Eszelős volt ahogy tocsogott a puncia az idegen spermáktól !!!
Nálunk már nem lehet gyerek. Szabad a pálya.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 18:01

Mi próbáltuk a hüvely gyűrűt, hormon készítmény, de nekem nagyon kényelmetlen volt bele akadt a farkam, a gyógyszer kilőve nem bírja a párom, most vagy a pharmatex ami már önmagában is elég undi, a nyalakodás meg kizárva ha már be került a punciba, vagy a spirál amit szülés előtt is lehet, mi ide jutottunk
Mi próbáltuk a hüvely gyűrűt, hormon készítmény, de nekem nagyon kényelmetlen volt bele akadt a farkam, a gyógyszer kilőve nem bírja a párom, most vagy a pharmatex ami már önmagában is elég undi, a nyalakodás meg kizárva ha már be került a punciba, vagy a spirál amit szülés előtt is lehet, mi ide jutottunk
(Ez egy válasz parosanszep95 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 16:42

Sziasztok!
Akik tapasztaltabbak ebben a témában, milyen védekezési módot javasoltok?
Mi kb. 1 éve találkozgatunk egy sráccal és tök jól megvan a kémia. Nagyon élvezzük 3asban vele.
Most merült fel, hogy gumi nélkül kipróbáljuk vele, de a hölgytagunk nem védekezik semmilyen módon. Mi (a pár) is óvszert használtunk vagy néha megszakítással.
Szóval egy kósza punciba élvezésért érdemes fogamzásgátlót elkezdeni?
Mi kb. 1 éve találkozgatunk egy sráccal és tök jól megvan a kémia. Nagyon élvezzük 3asban vele.
Most merült fel, hogy gumi nélkül kipróbáljuk vele, de a hölgytagunk nem védekezik semmilyen módon. Mi (a pár) is óvszert használtunk vagy néha megszakítással.

Sziasztok! Mi is szeretjük ha tele rakja egy pasi,utána hatalmasat dugunk megint

Sziasztok!

tapasztaltuk mi is ezt
egyetértünk veletek
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 06:33

Mi imádjuk ha beleélvez a másik pasi ! Utána nagyon jó dugni a kicsimet!!!
Ezt mi is kipróbáltuk, és hatalmas nagyot lovagolt utána rajtam.
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 06:33

Ez naulnk egyenlore kivansaglistas. De dolgozunk rajta.
(Ez egy válasz bangtobes üzenetére (2024. 03. 09. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 18:13

Egy barátommal 2 basztuk a fleleségem,pináját és egy szere élveztük bele...
Egy barátommal 2 basztuk a fleleségem,pináját és egy szere élveztük bele...
Szeretném látni ezt már ő is tudja egy kis gloryhole crempie
Spermásan a legfinomabb a punci !
Beszéld meg vele
(Ez egy válasz Hektorr üzenetére (2024. 02. 14. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 10:03

Nagyon szeretném látni, de nem tud róla, imádom ha előttem jól meglenne kefélve.
Sajnos még csak úgy láttam, hogy rá élveztek a puncira, nem bele. De izgatna.
Én azt nagyon élvezném ha egymás után sokan tele nyomnak a punciat és a száját, és egyszerre kellene le nyelni vagy 3adagot .
Nagyon szeretném látni, de nem tud róla, imádom ha előttem jól meglenne kefélve.
a férjem is imádom nyalatni ha belém élvez utána
imádom amikor a spermás puncimat nyalja falja, és ő is imádja ezt a fajta játékot
(Ez egy válasz Lac1111 üzenetére (2023. 09. 13. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 13. szerda 12:47

A barátnőmmel régebben többször megpróbáltuk, hogy kinyaljam beleélvezés után. Egészen addig nagyon tetszik az ötlet, amíg bele nem élvezek, de utána már semmi kedvem hozzá.
Azt gondolom, hogy ezt úgy lehetne áthidalni, ha valaki más élvez bele a feleségébe, és azt nyalom ki.
Érdekes, ha harisnyás lábra élvezek, azt gond nélkül lenyalom. Fura.
Azt gondolom, hogy ezt úgy lehetne áthidalni, ha valaki más élvez bele a feleségébe, és azt nyalom ki.

Érdekes, ha harisnyás lábra élvezek, azt gond nélkül lenyalom. Fura.
a férjemet izgatja, és az is ha a puncimra spriccelnek rá, és folyik rajta a sperma . . .. nyilván engem is nagyon izgat, sperma az egyik fétisem

Engem mindig felizgat, és élvezem,élvezzük is mind a 3 an!
Mennyire igaz....
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2023. 10. 10. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 21:53

Aki nem érdemli ki, az nem kapja meg!
Az a bónusz a végén, a hab a tortán mikor
A kielégitett puncit telelövi az idegen
Az a bónusz a végén, a hab a tortán mikor
A kielégitett puncit telelövi az idegen