Írj rám privátban légyszives
és mesélek
(Ez egy válasz szwingerálmok üzenetére (2025. 11. 14. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
és mesélek
(Ez egy válasz szwingerálmok üzenetére (2025. 11. 14. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy ideig voltam egy lánnyal meg a szeretőjével. Mindketten tilosban jártak a párjuk mellett. Nekik a ketten egy punciban volt a cél, nekem meg a punciba élvezős téma. Összekötöttük a kettőt. Kísérleteztünk sokat, de egyszerre sosem ment az elélvezés. Vagy a srác bírta jobban vagy én, de aki tovább bírta annak nem kellett síkosító...
Sajnos abbamaradt a történet, mert a napközbeni találkák nálam kiestek.
Sajnos abbamaradt a történet, mert a napközbeni találkák nálam kiestek.
Én nagyon sokáig kerestem olyan párt akik erre vágynak.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 11. 14. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a legelső többesem (hármas) volt ilyen. Én kutya pózban dugtam a hölgyet, a férje pedig 69-ben nyalta. Engem különösebben nem izgat és nem is taszít, a pár kérte
Ugyan ott nem bele a punciba, hanem rá ment a dolog. (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 11. 14. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan ott nem bele a punciba, hanem rá ment a dolog. (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2025. 11. 14. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
mesélj kérlek!
(Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2025. 11. 12. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nagyon szeretnénk!
Főleg 69 közben!
Főleg 69 közben!
Nálunk ez alap dolog,nagyon sokat tudnék mesélni
Én csak szeretném…
Nem engedélyt kell adni akkor, hanem utasítást, én azt tenném. vagy beleélvez, vagy el se kezdje.
És miért baj ha utána lelép?
Nekem nem lenne kifogásom, utána nyugiban élvezkedhetek a lánnyal.
(Ez egy válasz couple2007 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 08. szombat 15:56
És miért baj ha utána lelép?
Nekem nem lenne kifogásom, utána nyugiban élvezkedhetek a lánnyal.
(Ez egy válasz couple2007 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk ez bejönne! Én is szívesen kinyalnám másnak a nedűjét, de hiába kapnak a pasik engedélyt bárhova élvezkedni, ezzel a lehetőséggel senki sem élt még. A szájba élvezés az nagy favorit mindenkinél, mintha ezt a pasik máshol nem kapnák meg. Viszont a férfiak állóképessége is siralmas! Elélveznek és utánna, mint akik kellemetlenül érzik magukat lelépnek. Előtte meg adjak a szépet, hogy jöhet 2. meg 3. kör, amikor meg elsülnek, utánna meg viszlát! Úgyhogy ez a vágyam még várat magára, de a párom meg már a sok csalódástól kezdi elengedi ezt az egészet. Nem azért írtam ezt le, hogy most üzenetek ezreit kapjuk, hogy ismerkednének, hanem inkább más párok tapasztalataira lennék kiváncsi, hogy Ők is ezt élik-e meg?
A Tapasztalat hasonló bár én nem nyalnám ki miután tele élvezték,viszont nagyon izgat a látvanya engem is.Bár azért találkoztunk itt kitartó potens pasikkal .De a jellemző az amit Te is leírtál.
2025. 11. 08. szombat 15:56
Nálunk ez bejönne! Én is szívesen kinyalnám másnak a nedűjét, de hiába kapnak a pasik engedélyt bárhova élvezkedni, ezzel a lehetőséggel senki sem élt még. A szájba élvezés az nagy favorit mindenkinél, mintha ezt a pasik máshol nem kapnák meg. Viszont a férfiak állóképessége is siralmas! Elélveznek és utánna, mint akik kellemetlenül érzik magukat lelépnek. Előtte meg adjak a szépet, hogy jöhet 2. meg 3. kör, amikor meg elsülnek, utánna meg viszlát! Úgyhogy ez a vágyam még várat magára, de a párom meg már a sok csalódástól kezdi elengedi ezt az egészet. Nem azért írtam ezt le, hogy most üzenetek ezreit kapjuk, hogy ismerkednének, hanem inkább más párok tapasztalataira lennék kiváncsi, hogy Ők is ezt élik-e meg?
Én imádom mikor párom tele van élvezve főleg mikor nézem ahogy a farok lüktet benne
Tehát a szájába nem lehetett élvezni ,de a spermát lenyalhatta a farkáról. Érdekes....
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 08. szombat 09:21
Olyan egyszer előfordúlt hármasban!
Beleguggolva élvezte tele a barátunk!
És mint a filmeken,leszállt és csepegett ki a srác spermája |s úgy ült bele az én faszomba!
Borzasztó kéjes ,perverz látvány volt
Iszonyat nedvesen megduzzadt puncival ült rám.
kb 1 perc alatt élztem én is tele...
Volt olyan,hogy én élveztem hamarabb és a barátunk még dugta utánna,de az annyira nem jött már be.
Nálunk szabály volt,hogy a szájába csak én élvezhetek.
Volt olyan is,hogy a srácnak kiverte a hasára.Aztán én misszionáriusban dugtam de még a spermásnfarkát a nyelvével letisztogatta...ott sem bírtam sokáig!
Eléggé beteges,de élveztem
És mint a filmeken,leszállt és csepegett ki a srác spermája |s úgy ült bele az én faszomba!
Volt olyan,hogy én élveztem hamarabb és a barátunk még dugta utánna,de az annyira nem jött már be.
Volt olyan is,hogy a srácnak kiverte a hasára.Aztán én misszionáriusban dugtam de még a spermásnfarkát a nyelvével letisztogatta...ott sem bírtam sokáig!
Olyan egyszer előfordúlt hármasban!
nalukis ez megy,ferjem kerte hogy legxek s kurvaja...
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 02:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 02:32
Párszor jártunk mi is így a férjem nagy farkú barátja tele élvezte a pinámat többször is
Szia,
Voltam olyan párnál.akik kifejezetten kérték hogy első legyek.
a /a feleséget/férjet rettenetesen izgatta a tudat,hogy egy tele élvezett punciba engedhet be.. (Ez egy válasz rolyka930 üzenetére (2025. 11. 02. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam olyan párnál.akik kifejezetten kérték hogy első legyek.
a /a feleséget/férjet rettenetesen izgatta a tudat,hogy egy tele élvezett punciba engedhet be.. (Ez egy válasz rolyka930 üzenetére (2025. 11. 02. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert én csatlakoznék párhoz és ott a férj az első...
(Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem első?
(Ez egy válasz rolyka930 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
bárcsak ilyen párom lenne
Álmom, hogy második legyek!
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 11:17
És a legjobb érzés, mikor 2 en vannak a pinámba és úgy élvezik tele

ktamas
Tawny Roberts