értem, akkor tényleg az van amit írtál ő speciel nem szereti azt, ennyi és nem több--> nem vagyunk egyformák... köszönöm a választ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 11. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 11. szombat 11:35
Törölt felhasználó (69371)
Én sem értem. Én rendszeresen maszturbálok, annak sem örül. Igaz nem előtte. Azt szokta mondani, hogy ha ott vagyok, akkor minek csinálja? Hiába mondom, mert izgatna azért. Sok éve együtt vagyunk már, korábban csinálta, nekem úgy tűnik mióta velem van, azóta nem gyakorolja. Néha szokta zuhany alatt, vagy amikor sikerült rávennem, vagyis inkább rábeszélnem, de akkor is látszódott rajta, hogy kényszeresnek érzi. Ami igaz, hisz én kényszerítettem bele. Amikor kefélünk, akkor simán magához nyúl, szokta ingerelni a csiklóját. De amikor szájjal elégít ki, akkor sosem nyúl magához, pedig az egyik kezét szabaddá tudná tenni. Ha olyan a pozíció, akkor én csinálom helyette. Néha úgy érzem, ezt persze már említettem neki is, mintha frigid lenne. Nem éppen a megfelelő szó. Valahogy a mocskos perverzió hiányzik belőle, hogy magától jöjjön, belülről. Próbafülkében ha bemegyek utána szinte kényszerítenem kell, hogy akciózzon valamit, pedig nem látni be, a zenétől nem hallani semmit, mégis feszélyezve érzi magát. Persze, amikor csak úgy megyünk az üzletek előtt el, akkor simán mindenki előtt rámarkol a cerkára, ami engem rögtön felizgat, aztán járjak merev szerszámmal mindenki előtt. Vagy épp vezetés közben is szopott már le, hiába jöttek buszok, vagy teherautók, viszont, hogy maszturbáljon az anyós ülésen mellettem, arra nem hajlandó. Cickót villantott már. Még talán arra tudok gondolni, hogy nem teljesen elégedett a puncikájával, nagyobbacska fajta kisajkai vannak és nem a világos fajta. Nekem semmi bajom nincs vele, amit mondani is szoktam. Ha ápolt egy punci, akkor nem számít, hogy éppen milyen fajta.
Sziasztok.Èn volt hogy arra èbredtem fel hogy a tv megy az asszony meg nagyon nagyon csendben ès szinte mozdulatlanul dörszölgeti magát.Mit ne mondjak ugy de ugy felizgultam majd kiesett a szivem ugy kalimpált.Azota azt várom mikor teszi meg megint.Ès meg is teszi nèha, nagyon izgato.Persze azután èn is kielègitem magam de nem is akármekkora sikerrel.
Szerintünk is ez egy izgalmas dolog. Izgalmasabbá teheti a közös gyönyört is és persze meghitten egyedül sem utolsó ezt át élni.
Mi kulon kulon is es egyutt is rendszeresen masztizunk
Hát már az 50-es éveimben járok, és már 2 házasságon is túl vagyok, de még mindig masztizom rendszeresen úgy lassan 40 éve, és még mindig jól esik.
Viszont most már pár éve másnak is masztizom rendszeresen, szeretem a formás farkakat kényeztetni, és jó látni ahogy élvez és spriccel egy izgatott farok a kezeim közt.
Viszont most már pár éve másnak is masztizom rendszeresen, szeretem a formás farkakat kényeztetni, és jó látni ahogy élvez és spriccel egy izgatott farok a kezeim közt.
Sziasztok. Nekem volt olyan pàrom aki igényelte,hogy mindketten csinàljuk egymàs mellett magunknak. Izgi volt.
Én naponta szoktam kenyeztetni magam. Imádom csinálni.
Imádom nézni ahogy a párom kényezteti magát, ettől tudod szerintem igazán megérteni és elfogadni a másikat, és bízik egy ilyen intim helyzetben benned. De ami teljessé tette az élményt az a vibrátor.
Nekem az anyóssal ez természetes dolog és nagyon tud izgatni engem. Feleségemmel nem lehet megtenni!
Ez nekem is nagyon bejön.
Nálunk így indul az előjáték. Én az ő puncikáját simogatom ő az én far-kamra húz rá. Aztán mehet a 69-es póz.
Ezt hívták régen pettingnek ....
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (2020. 07. 19. vasárnap 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 19. vasárnap 04:37
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (2020. 07. 19. vasárnap 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk így indul az előjáték. Én az ő puncikáját simogatom ő az én far-kamra húz rá. Aztán mehet a 69-es póz.
én is masztizom, és a pasim is szokott, mi ebben a rossz ????????
Mindketten szoktunk, egyutt is, kulon kulon is, nincs ebben semmi rendkivuli. Persze ha egymas elott csinaljuk, akkor nem allunk meg ....
Nekem nagyon fontos masztiznom, attól függetlenül, hogy mennyit sikerült szeretkezni az adott időszakban. Naponta magamhoz nyúlok, imádom csinálni.
Mi is gyakran masztizunk egymás előtt, nagyon felizgulunk egymás látványától. Volt egy alkalom mikor a végén a puncijára élveztem rá, és akkor jött a meglepetés, kérte hogy nyaljam a punciját még, fura volt a kérése de megtettem, nyaltam a saját nedümet a punciján. Ez annyira felizgatott mindkettőnket hogy mégegyszer elélveztünk. Nem gondoltam volna, de azóta sokszor csináljuk így.
Én mindennap maszturbálok
gratula az élményhez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 20. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 20. kedd 08:12
Törölt felhasználó (4302792)
Mi is gyakran masztizunk egymás előtt, nagyon felizgulunk egymás látványától. Volt egy alkalom mikor a végén a puncijára élveztem rá, és akkor jött a meglepetés, kérte hogy nyaljam a punciját még, fura volt a kérése de megtettem, nyaltam a saját nedümet a punciján. Ez annyira felizgatott mindkettőnket hogy mégegyszer elélveztünk. Nem gondoltam volna, de azóta sokszor csináljuk így.
Naponta többször....ugyanis a partnerem libidója alacsony, ezért kevés a szex. :(
Üdv, szerintem vagyunk így egy páran :/
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 12:22
Törölt felhasználó (940483)
Naponta többször....ugyanis a partnerem libidója alacsony, ezért kevés a szex. :(

neoboy24

Pillangó600
Amanda R