Fiatalok - érettek partnerkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19730   ma 15:38
Mámor6o Mámor6o
Érett hölgyet kényeztetnek masszíroznék igényei szerint!
Szabolcsban helyem van! Diszkréció adott és elvárt!diszkréció
#19729   ma 15:31
Movie Movie
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
#19728   ma 13:59
mcbrain mcbrain
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
#19727   ma 13:49
köpcös köpcös
50-60+ párral ismerkednék komolyan!Normális odaadó pasi vagyok!
#19726   ma 13:44
LüktetöLibido LüktetöLibido
41 éves egyedülálló férfiként, 30-as külsővel és 20as energiákkal ismerkednék egy érett, egyedülálló, hasonló mély kapcsolódást kedvelő Nővel tartós kapcsolat, barátságot kialakítva. Egyedül élek, mobilis vagyok saját autóval. Akár nyári közös nyaralásra is wink Horvátországba is tervezek leugrani wink Írj üzenetet és beszéljünk, minden kiderül wink EQ-IQ-önismeret és tudd hogy mit akarsz wink
#19725   ma 13:33
Benike Benike
Sziasztok. 45éves magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
#19724   ma 13:23
Dogging81 Dogging81
Fiatal pár vagy idősebb pár jelentkezését várnánk! smile
#19723   ma 07:35
Gyula196 Gyula196
Sziasztok !
Nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
#19722   ma 06:45
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!! finom
#19721   ma 06:30
zotya69 zotya69
Most Pesten nálad szopnek szopatnek teljes diszkréció mellett felmegyek jól leszoplak és eljovok élvez nem bánod meg írj jófej laza ápolt pali vagyok
#19720   ma 05:47
gabornagy393 gabornagy393
Érett(50+) hölgyeket keresek kölcsönös örömszerzés céljából!Sok mindenre nyitott vagyok!36 178/85 férfi
Akár támogatással is!
#19719   ma 05:16
gabornagy393 gabornagy393
Szia!Én nagyon kíváncsi lettem
(Ez egy válasz Turandot77 üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 12:03
Sziasztok!
Fiatal kandúr van max 28-évesig?
Akit izgatna egy 50-es teltebb nagypopsis feleség?
Mutatnék képeket érdekelne a véleményed
#19718   tegnap 20:33
sexbarát sexbarát
Sziasztok.Hölgy (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) partnerem nyalnám-kényeztetném. wink
#19717   tegnap 20:31
stman stman
sziasztok, fiatalabb hölgyet kényeztetnék, 48 éves budapesti hetero pasi vagyok
#19716   tegnap 20:02
Szexelő6333 Szexelő6333
Fiatal szexmániás biszex párt hölgyet pasit fogadnék most!
#19715   tegnap 19:28
J.k.V. J.k.V.
Kedves budapesti hölggyel ismerkednék az adatlapom alapján, legyen csodaszép esténk
#19714   tegnap 19:11
zotya69 zotya69
Holnap diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom hogy leszopjalak nem fogsz csalódni nagyon jó szopok teljes diszkréció mellett dőlj hátra néz filmet közbe olajos fasz mászás szopassl kombinalva 50 fiatalos nagyon ápolt pali vagyok csak
#19713   tegnap 18:58
newpair7783 newpair7783
42 elég fiatal vagy fiatalabb kell?
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (tegnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:40
Fiatal srácokat keresek szerepjátèkos szexre. Előny ha szeretsz punciba èlvezni
#19712   tegnap 18:57
nyuff nyuff
Tatán és környékén keresek fiatal lányt smile élvezzük az életet wink
#19711   tegnap 17:28
Pedellus Pedellus
Te hol élsz? Majd pont a pina fog rád írni!
(Ez egy válasz Raverboy üzenetére (tegnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:58
Írj!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci0099 laci0099
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 19730db
Utolsó üzenet: ma 15:38

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 362 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!