Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma estém is szabad!
Sziasztok.Szivesen találkoznék holnap,VÁSÁRNAP átlagos alkatú,18-55év közötti LÁNNYAL,Nővel,elhanyagolt Feleséggel,Párocskával.Nudizzunk a Komáromi HARCSÁSON.Elfogad6ó távolságon belül Érted megyek autóval...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyeskezű masszőrfiú vagyok...
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék.
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Érett izgató hölgyet keresek aki élvezne egy kényeztető masszázst orális játékokkal fűszerezve!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok. Vékony max-55kg lányt-nőt kényeztetnék.
Ma 12 körül Óbuda ,ujpest vonalon hölgy v pár aki ráérne kalandozni?
írj privátban
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 13. szombat 10:40
Fiatal srácokat keresek szerepjátèkos szexre. Előny ha szeretsz punciba èlvezni
Sziasztok. Mai nap fiatal v érettebb hölggyel v párral kalandoznek.hokgyet orálisan kényeztetnem.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!!!
Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok. Vékony 50kg max lányt-nőt kényeztetnék.
Nyári szünetben mentora lennék diáklánynak, egyetemistáknak!
70 év körüli hölgyekkel ismerkednék Békéscsabán és környékén.
(Privát üzenet szeretnék)
(Privát üzenet szeretnék)
Sziasztok!

laci0099

Leselke
(tini) Ariela