Sziasztok
Olyan hölgyet keresek, aki szívesen eljönne velem pénteken egy swinger klubba. Természetesen az estét én állom. Nem feltétlen a sex a cél, szimplán az hogy jól érezzük magunkat, élvezzük a pihenést és kikapcsoljunk kicsit, de persze több is lehet, mert nem vagyok semmi jónak az elrontója, de a kisérő szerep a cél illetve hogy egy kis hiztonságot nyújthassak neked.
Ha esetleg nyitott vagy rá, privát üzenetben megtalálsz.
Olyan hölgyet keresek, aki szívesen eljönne velem pénteken egy swinger klubba. Természetesen az estét én állom. Nem feltétlen a sex a cél, szimplán az hogy jól érezzük magunkat, élvezzük a pihenést és kikapcsoljunk kicsit, de persze több is lehet, mert nem vagyok semmi jónak az elrontója, de a kisérő szerep a cél illetve hogy egy kis hiztonságot nyújthassak neked.
Ha esetleg nyitott vagy rá, privát üzenetben megtalálsz.
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged/csajod elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
Túrkeve környékén keresek kényeztetésre vágyó hölgyet
Benne vagyunk.
Soproni pár.
Privi. (Ez egy válasz cincogi üzenetére (tegnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:43
Soproni pár.
Privi. (Ez egy válasz cincogi üzenetére (tegnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!előre köszönöm ha írsz.
Szolnok megyében szopok és nyelem
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Pécsen keresnék 18+os fiatal lehetőleg nagy mellű lányokat Biszex,lezbi is érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok. 45éves magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Győr
Nem hiszem el hogy nincs 50-65 közötti nö vagy pár akit jol meg tudnék dugni !!!!!!!!!!!!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok! Csütörtök délutánra,estére pár,hölgy,pasi!?
Sziasztok, 28 éves vagyok párhoz csatlakoznék 3-nak írj nyugodtan. Győri vagyok utazni tudok.
Sziasztok 25 éves vagyok 35-50 éves hölgyet kényeztetnék
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli fiatal lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! Fiatalok na ???
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)

laci0099

Mela