60as 70es pinàt nyalnék ,Pest megye Gödöllő
Sziasztok.Hölgyet (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) nyalnák kényeztetnék
Sziasztok
Hölgyet keresnék kellemes élvezetekre.Masszázs,kukkolás,fehérnemű próba,egymás előtti játék,autós kaland,ilyesmik.
Ha esetleg lenne jelentkező akkor privátban folytassuk.
Hölgyet keresnék kellemes élvezetekre.Masszázs,kukkolás,fehérnemű próba,egymás előtti játék,autós kaland,ilyesmik.
Ha esetleg lenne jelentkező akkor privátban folytassuk.
Fiatal vagy érett pasi ?
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok.Fiatal vagy idős nőt kényeztetnék
Sziasztok.Hölgyet (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) nyalnák kényeztetnék.
Hello
Hölgy Szekszárdon nálam egy kis kényesztetésre?
Írj privátba
Írj privátba
Hello
Írj privátba
Írj privátba
Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok....
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Fiatal, értelmes, nyitott fiú vagyok és szivesen ismerkednék egy párral, akik hosszab távon gondolkodnak.
Fiatal, értelmes, nyitott fiú vagyok és szivesen ismerkednék egy párral, akik hosszab távon gondolkodnak.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziaasztok, fiatal srác érett hölgyet keres, minden jóra
Érett hölgyet kényeztetnek masszíroznék igényei szerint!
Szabolcsban helyem van! Diszkréció adott és elvárt!diszkréció
Szabolcsban helyem van! Diszkréció adott és elvárt!diszkréció
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
50-60+ párral ismerkednék komolyan!Normális odaadó pasi vagyok!

laci0099

gonyoo