18-65-ig keresek hölgy társaságot Zalaegerszeg és környékén. Nyugodtan írj rám
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sziasztok! Augusztus 29-re keresek hölgyet párt egész estés vadkalandra
Érett pasi kedvelő vagy próbáló fiatal nyitott hölggyel (esetleg ilyen hölgytagú párral ) ismerkednék személyes élményekhez.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok
Sziasztok!
Fiatal, fiatalos, diszkrét, nagyon àpolt hölgyet, pàrt keresek ma estére, de màs alkalom is jó. Hàlàs lennék. Helyem van.
Fiatal, fiatalos, diszkrét, nagyon àpolt hölgyet, pàrt keresek ma estére, de màs alkalom is jó. Hàlàs lennék. Helyem van.
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Sziasztok !
Nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a hölgy kényeztetésére örömére. Van olyan aki férfit keres a hölgy dupla örömére kényeztetésére? Írj prrivátba köszi !
Nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a hölgy kényeztetésére örömére. Van olyan aki férfit keres a hölgy dupla örömére kényeztetésére? Írj prrivátba köszi !
Fiatalabb lányt esetleg párt keresek adatlapom szerint
Sziasztok!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Fiatal kedves pár vagyunk párcseréhez keresünk párt. Fotók infók adatlapunkon
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt,vagy 30-65 éves nőt keresek állandó sex kapcsolatra.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.
Olyan lányokat, barátnőket keresek, akik egyszerre nyalnának, cumiznának! Lennék a mentoruk!
30 éves heteroként Vác-veresegyház vonalon keresek kalandot, illetve minden jót, megláajuk mi sül ki belőle.

laci0099