Sziasztok !
Kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon laza de tartós diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére . Van olyan komoly pár házaspár akik ismerkednének ? Választ privátba várom köszi!
Kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon laza de tartós diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére . Van olyan komoly pár házaspár akik ismerkednének ? Választ privátba várom köszi!
Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Sziasztok!
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi
Ma dun 14 óra körül kalandoznek nagyobb mérettel.Hölgy v pár? Kukkolas is érdekel..
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Helyem van ma.
Éjszaka is.
Helyem van ma.
Éjszaka is.
Igènyes, èrett nőket keresek, veszprèm vagy a megyéből! De pàrokhoz is csatlakoznèk! Ha van ilyen, írjon privàtot!
55 körüli vékony alkatú hölgy partnert keresek Kecskeméten.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben! /bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg ,fiatalos külsővel ,egyedülálló-független ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex ,pervi dolgok : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!Fiatal párok a kedvenceim amúgy
Sziasztok nagy méretü ffi keresünk ma estére autós kalandra.
Írtam nektek privátban..
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (tegnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:01
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit írjatok priviben küldünk elérhetőséget
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit írjatok priviben küldünk elérhetőséget
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Nagy farku ffi ma este?
Szörös duci fiatal nagy mellű lányt nyalnék élvezésig.
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (22/F)
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.
Sziasztok!
Sziasztok
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.

laci0099

dontdoit