Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Igényes izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék akár párja jelenlétében is!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok !! Monor környéken valaki ? Hölgyel ismerkednék
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Sziasztok! Új vagyok itt. Első sorban idős, hatalmas természetes mellű hölgyek erdekelnenek. Ha magára ismert vki kérem írjon privatot. Én 32 éves hetero férfi vagyok
Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként szívesen ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral hölggyel tartós laza diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha valóban ismerkedni szeretnétek várom privát üzeneted !
Ápolt diszkrét férfiként szívesen ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral hölggyel tartós laza diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha valóban ismerkedni szeretnétek várom privát üzeneted !
Érett hölgyhöz/hölgyekhez csatlakoznék. 20 éves kevés tapasztalattal rendelkező inteligens ápolt fiúként.
Szemtelenül fiatal lányok! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok!
Érett hölgyet kukkolnék!
Budapesten személyesen is, plázában, parkolóházban, nyilvános helyeken, illetve távolabbról egyébként camon.
Budapesten személyesen is, plázában, parkolóházban, nyilvános helyeken, illetve távolabbról egyébként camon.
Sziasztok.
Ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
Nem gond ha idösebb vagy telt alkat.
Szép vastag kemény farkam van...
Irj ...ismerkedjünk...
Ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
Nem gond ha idösebb vagy telt alkat.
Szép vastag kemény farkam van...
Irj ...ismerkedjünk...
sziasztok, fiatalabb hölgyet kényeztetnék Bp-en. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne !!! Csak személyes találkozás majd !
20-22 éves, kíváncsi, belevaló lánnyal ismerkednék. Előny, ha van szub/mazo hajlamod és szeretsz játszadozni! :*
Kaposváron van pár vagy hölgy 60 felett aki ötvenessel szexelne? Felsőprivire írj.
Fiatal lánnyal barátkoznék. Hosszabb távú kötetlen kapcsolatra.
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam beszélgetés. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj.

laci0099

Petra 2