Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok. 45éves, magára adó, fiatalos, egyedülálló férfi, fiatal lányt kényeztetne. Győr
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Mátészalka 30km körzetében hölgy titkos kaland ma délelőtt?
Feleséget,barátnőt kényeztetnék titokban!
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
26 évesen keresem 30+ éves női partnerem Nyiregyháza környékén.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Pasi jelentkezését várjuk.!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
Sziasztok!
Fiatal 23 éves, kedves, 14.kerületi fiú vagyok.
Szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal. Van már tapasztalatom bi párral is.
Fiatal 23 éves, kedves, 14.kerületi fiú vagyok.
Szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal. Van már tapasztalatom bi párral is.
Sziasztok Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit. Helyem van. Írj ha érdekel…
Hétfő dèlelőttre keresünk sportos srácot max 30 èves korig kizárólag Szegedről.
Privát üzenetben...
Privát üzenetben...
Hétfő dèlelőttre keresünk sportos srácot max 30 èves korig kizárólag Szegedről.
Privát üzenetben!!!
Privát üzenetben!!!
Jóreggelt! Ma Mátészalkán keresek hölgyet délelőtt titkos kalandra. Kb délig tartózkodom itt. Diszkréció fontos!
Kèt pasi szívesen kènyeztetnè a pàrod baràtnőd elöted vagy veled közösen hetero alapon.44 46 èves pasik 17 19 cm intim helyünk nincs csak utaznàk .Ha van szimpàtia akàr rendszeresen is .írj privit
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben nézhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek

laci0099

mandarinovics