Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok mai napon pár vagy nagy méretü ffi ?
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha a férje folyamatosan figyelne...
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek
Írj
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek
Írj
Sziasztok!
Lány vagy pár társaságát keresnénk a korosztályunkból !
Lány vagy pár társaságát keresnénk a korosztályunkból !
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok, és Boldog Új évet! Puszi
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 12. 24. szerda 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 24. szerda 01:11
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, minden valós csoport tagnak!!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi !Fiatal párokat is kedvelem akit ez izgat írjon nyugodtan !!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Ha elmultál 20 de még nem vagy 25 és Duci kővér nagy mellű vagy keres...Pécs
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Mai napra keresnék valakit jó kemény farokkal aki szeret szopatni.
Ha 30 feletti vagy az előny meg ha nagyobb a méreted de amúgy meg mindent a szimpátia dönt el. Én mackós alkatú tetovál vagyok és van nyelv piercingem.
Ózdon helyel rendelkezem.
Mai napra keresnék valakit jó kemény farokkal aki szeret szopatni.
Ha 30 feletti vagy az előny meg ha nagyobb a méreted de amúgy meg mindent a szimpátia dönt el. Én mackós alkatú tetovál vagyok és van nyelv piercingem.
Ózdon helyel rendelkezem.
Nőt, párt szopatnák, 49 éves kaposvári pasi, 18 -6 ős farok
Sziasztok viszont kivánok én is nektek Békés Boldog Ünnepeket István
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 12. 24. szerda 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 24. szerda 01:11
Egy kedves, nyitott, 50–70 év közötti hölgy társat keresek intim, felszabadult együttlétekhez.
Ha 50 felett is fontos számodra a testi harmónia, jó helyen jársz.
Borsodból és Szabolcsból
Ha 50 felett is fontos számodra a testi harmónia, jó helyen jársz.
Borsodból és Szabolcsból

laci0099

krissz