Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű nyalószolga pasival nyalatni magát, a végtelenségig.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Sziasztok.Ma délutánra keresnék hölgyet,pár hölgy tagját hetero alapon kellemes élvezetekre.Nincs konkrét elképzelés a lényeg hogy mindenkinek,de főleg a hölgynek tartalmas és élvezetes legyen.Egyeztessünk privátban ha lenne rá jelentkező.Szép hétvégét mindenkinek.
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Fiatalabb pasiként olyan Nőt keresek, akit kifejezetten izgat a fiatalabb pasik közeledése. Írj, ha Te ilyen vagy!
Roma milf
Sziasztok Nyiregyi férfi keresi érettkorú hölgypartnerét titkosra
Sziasztok!
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!! Szopnék, egy jó nagy faszt mély torkosan.... nyelem is... Helyem van... Érd-Dél-Buda és környékéről valakik???? kúrhattok is!!
Fiatal haveri társaság van esetleg akik kedvelik az ötvenes nőket?
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok!
Igényes érett hölgy masszírozása az Ő igényei szerint!
Helyem van Szabolcsban!
Helyem van Szabolcsban!
Esztergom környékén cumiznék
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok. Fiatal független lányt kényeztetném. Győr
Kedves hölgy v pár ma dun ?
Sziasztok.
Àpr.11.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben,baráti hangulattal.
A buli tematikája "Withe Party"!
Szívesen látunk normál vagy soprtos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Àpr.11.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben,baráti hangulattal.
A buli tematikája "Withe Party"!
Szívesen látunk normál vagy soprtos testalkatú párokat,akár kezdőket is!

laci0099

alvyn1