Nőt, párt szopatnák, 49 éves kaposvári pasi, 18 -6 ős farok
Sziasztok viszont kivánok én is nektek Békés Boldog Ünnepeket István
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (tegnap 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (tegnap 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, minden valós csoport tagnak!!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Egy kedves, nyitott, 50–70 év közötti hölgy társat keresek intim, felszabadult együttlétekhez.
Ha 50 felett is fontos számodra a testi harmónia, jó helyen jársz.
Borsodból és Szabolcsból
Ha 50 felett is fontos számodra a testi harmónia, jó helyen jársz.
Borsodból és Szabolcsból
Sziasztok, 21 éves fiatal Zala megyei srácként keresném hölgy partnerem. Utazni tudok autóval, helyem sajnos nincs
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / csak . privátba írj ! No homo
szeretem a fiatal párokat is
szeretem a fiatal párokat is
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Cigány Milf fiatal csődört keres
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
30 alatti aktív esetleg kis ismerkedés után valami jóra?
uni/30
uni/30
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Mai nap ápolt hölgy vagy pár aki kalandozna igényes férfival? Bp
Sziasztok!
Ózdon most orál kalandra akad valaki ?
Ózdon most orál kalandra akad valaki ?
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Sziasztok!
Fiatal, fiatalos pàrt keresek hosszútàvra.
Fiatal, fiatalos pàrt keresek hosszútàvra.

laci0099

nviki
Katerina S