Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Nem unod??
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 01. vasárnap 20:49
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Szia! Szombaton ok lenne!?
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 02. 03. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 03. kedd 20:41
Sziasztok!
Csak hétvégékre keresek budapesti 30-45 körüli helyes pasit.
Elnézést kérek, ha nem tudok mindenkinek válaszolni. Valószínűleg sokan fognak írni újra. Aki megfog külsőleg, annak jelezni fogom.
Sikeres keresgélést kívánok mindenkinek!
Elnézést kérek, ha nem tudok mindenkinek válaszolni. Valószínűleg sokan fognak írni újra. Aki megfog külsőleg, annak jelezni fogom.
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Mai nap dun 16 óráig hölgy v pár aki kalandozna? Hely van meg autó is.
Sziasztok! Hölgyet, nőt keresek Nyíradonyban, vagy környékén alkalmi titkos kalandra, ma délutánra! (Kb 3 órától) este 9 ig. Diszkréció fontos! Érezzük jól magunkat.
Sziasztok! Mátészalkán most hölgy alkalmi titkos kalandra esetleg? Kb délig vagyok itt
Fiatal lányt kényeztetnék Pécsen
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Sziasztok!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok. Nyolcadik kerületben ma reggel, Délelőtt lenne esetleg pár vagy hölgy aki találkozna?
Ma délelőtt keresem intelligens partnere(i)m. Hely megoldott. Privátban jelezz kérlek. Köszönöm
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Helyem van éjszaka is
Helyem van éjszaka is
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális és kulturált pár legyen
Valaki Pesten szopatni diszkrét partnert v szopni nálad Pesten irj

laci0099

ssputyiss
Doina Leoni