Sziasztok, van itt 50/60 feletti hölgy Veszprém környékéről akinek lenne kedve ismerkedni?
Sziasztok
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
Idősebb hölgyet keresek erotikus kapcsolatra. Diszkréció természetes. Írj privátban. Várom. Köszönöm
Ha Te is szereted a finom punci illatot,a jó csajos szexfilmeket és szeretsz hokizni rájuk,közben dumálgatni,iszogatni akkor találkozzunk.Jófej laza havert keresek akit ez valóban érdekel!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem.Irj ha szeretnél kikapcsolódni ellazulni!
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
sziasztok, bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, leginkább hosszabb távra.. helyem van a 11. ker-ben
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!
61 fiatalos, szép kitartó, Szende szamárfejű intimmel.
(Ez egy válasz bphotman41 üzenetére (tegnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
24 éves barátnőmnek keresek idős pasikat. bp
Igényes érett Nőt keresek, akit izgat a fiatalabb férfiak közeledése!
Sziasztok fiatal lányt bi srácot keresek ma délelőtt folyamán délpest hely van!
Zoltán vagyok!
Zoltán vagyok!
Holnaoi talira keresnék egy húsos nagy mellű lehetőleg nem borotvált fiatal lányt Baranyába
Sziasztok!
Keresek diszkrét, fiatal, fiatalos nyitott pàrt.
Keresek diszkrét, fiatal, fiatalos nyitott pàrt.
Sziasztok
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Szabolcs megyében keresek idősebb elhanyagolt bi/meleg vagy kíváncsi heteró férfit akit orálisan kényeztethetek sub hajlamaimmal
Sziasztok ma este Ráckeve textilmentes szauna est!
Párok , lányok?¿ Fiúk egyedül ne !!!
Párok , lányok?¿ Fiúk egyedül ne !!!

laci0099

zorro2008
Kacie