Kiskunfélegyháza vagy Kecskemét átutazó pasi?
Írj
Szopnék
Írj
Szopnék
Anyucit vagy Hotwife-ot keresek harmincas potens igényes fiúként. A videóimban láthatod, mire számíthatsz!
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok. Kinek lenne kedve találkozni ma Kecskeméten?
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Sziasztok!
Valaki passzív srácot szopatna Ózd környékén most?
Valaki passzív srácot szopatna Ózd környékén most?
40-50 es Nőt keresek, aki igényes harmincas, potens bikára vágyik!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sub Hölgyet keresek aki imád alázatosan szopni és jól meg lehet szopatni !
Sziasztok!
Fiatal srác (21) keres idősebb hölgyet kellemes időtöltésre.
Fiatal srác (21) keres idősebb hölgyet kellemes időtöltésre.
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Fiatal lányt, lányokat kényeztetnék...
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi középkorú nyitott párral házaspárral barátság extrákkal diszkrét tartós kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Ismerkednék Szekszárdi középkorú nyitott párral házaspárral barátság extrákkal diszkrét tartós kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Valaki nem szeretne ha egy fiatal biszex fiú leszopná?
(9 ker es környékén)
(9 ker es környékén)

laci0099

lacus54