Érett, szexi nőt szívesen kényeztetnék akit vonzanak a fiatal, sportos pasik. Imádom a milf nőket, akik tudják mit akarnak és kifacsarják maguk alatt a fiatal partnerüket.
Sziasztok
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Sziasztok! 42 éves férfi vagyok! Debrecen vagy Nyíregyháza környékén keresek duci , telt 40 - 65 év között hölgyet! Írj privátban!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!//
Sziasztok!
Fiatal, fiatalos hölgyet keresek punci kényeztetésre. Nagyon szeretek oràlisan orgazmust adni.. hàlàs lennék.
Fiatal, fiatalos hölgyet keresek punci kényeztetésre. Nagyon szeretek oràlisan orgazmust adni.. hàlàs lennék.
Korhatár nélkül keresem Szeged és környéki hölgyet, pár hölgytagját aki szereti a vastag kemény kitartó farokal kényeztetik, és szereti ha orgazmusig nyalják közben újjal a G pontot izgatják. Privát üzenetbe várom jelentkezésedet.
Pár (52 ffi. 36 nő) keres Budapesten hellyel rendelkező lányt vagy párt.
Csütörtökön Gárdonyi nudin!
Fiatal lányt párt keresek!!!
Fiatal lányt párt keresek!!!
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Csak Párok ismeretséget keresem !!
Köszönöm!
Csak Párok ismeretséget keresem !!
Köszönöm!
Feleség örömének fokozására keresünk 25-30 év közötti hetero pasit.
Sziasztok
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Fiatal csődör
Gödöllőnél srácot vagy lányt keresek cumira, valaki?
Hantás a kis fotelrecskás
(Ez egy válasz puncika21 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon valós nyitott 50+ os párral házaspárral barátság extrákkal kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba!
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon valós nyitott 50+ os párral házaspárral barátság extrákkal kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba!
Most Balatonberényi nudin?
Lány esetleg pár?????
Lány esetleg pár?????
Üdv.
Érett Szabolcs - Hajdú megyei hölgyet meglátogatnék otthonában és kedvére kényeztetném.
30-as ápolt diszkrét srác vagyok!
Érett Szabolcs - Hajdú megyei hölgyet meglátogatnék otthonában és kedvére kényeztetném.
30-as ápolt diszkrét srác vagyok!
20 éves cigány lány ismerkedne idosel is
Sziasztok
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.

laci0099