Sziasztok szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. Van pár kép az adatlapomon és helyem is van..
Sziasztok! Adatlapom alapján....
Hét végére keresek, aktív, szopató, kúró pasikat! Helyem van! Nagy fasszal előnyben... Passzív pasi vagyok... Nyelesd velem, mély torokra....Fiatalt, keresek....
50-60+ nővel,párral ismerkednék komolyan!
Zalamegyében párok kedvére tennék
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék
Ma koraestétől éjszakába nyúlóan ráérő hölgyet vagy párt keresek Bp vagy környékén. Én 40 éves, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel, nagy szexuális étvággyal, potenciával. Képek vannak megfelelő jelölt számára, az üzenet nélkül kapcsolatra jelöléssel nem tudok mit kezdeni. Hely kell.
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem
Sziasztok
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése smile
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése smile
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Fiatal molett nagy cicis dús szőrzetű lányt keresek Pécsett.Töbit privátba
Budapest, Pest)Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Ha akadna olyan bisexpár, aki egy érett, tapasztal pasival szexel és izgatja a korkülömbség, bátran jelentkezzen. Üzenetében viber számot adok. Elhatározás és szex!
Hosszas tervezgetés, levelezés nem a zsánerem!
Hosszas tervezgetés, levelezés nem a zsánerem!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Halihó!
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit. Kamionos pasi valaki? Írj ha érdekel!
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit. Kamionos pasi valaki? Írj ha érdekel!
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...CMUKK...
Sziasztok ! 30 év körüli pasit keresünk!,!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Keresek egy vagy több fiatal, nem dohányzó hetero férfit, hogy a párom előtt vagy vele együtt kényeztessen. Szeretem a határozott férfiakat. Használj a kedvedre. Privátba keress.

laci0099

szofitomi