Érett nőket, lányokat, pàrokat keresek Veszprém, vagy a megyéből! Írj privàtot!
Jászberényi hölgyel ismerkednék
Sziasztok!
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a héten délelőtt vagy késő este.
Helyem van írj nyugodtan.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is
30 éves sportos helyes srác vagyok, szeretem a 40-70 es korosztályt
valaki?
valaki?
Sziasztok!
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!
Fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!
Szopni.imádot keresek játékokra kor alkat nem számít
41/190/80 férfi vagyok.Kaposváron keresek hölgyet titkos,anyagiaktól mentes, szerepjátékos kapcsolathoz.
Lányt keresek aki szívesen szopna autóban, szabadban. Ha kell hozom viszem meg amit kér. Ápolt pasi vagyok, 18-as intimmel édeskés spermával. 18 és 60 év közötti hölgyet keresek
Sziasztok!
Egy 44 éves, hetero, tapasztalt pasi fiatal lányok jelentkezését várja max 25 éves korig.
Elsősorban Szombathely és környékéről.
Ha esetleg tapasztalatlan vagy netán szűz vagy még vagy hajt a kíváncsiság akkor keress bátran.
Üzeneted privátban várom.
Egy 44 éves, hetero, tapasztalt pasi fiatal lányok jelentkezését várja max 25 éves korig.
Elsősorban Szombathely és környékéről.
Ha esetleg tapasztalatlan vagy netán szűz vagy még vagy hajt a kíváncsiság akkor keress bátran.
Üzeneted privátban várom.
Sziasztok!
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a délelőtt.
sziasztok, fiatalabb hölgyet kényeztetnék, 48 éves budapesti hetero pasi vagyok
Szemtelenül fiatal lányokkal! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok!
sziasztok Budapesti Pár vagy Hölgy aki péntek estére keres maguk mellé srácot vaan itt ha igen irj puszii!
3.kerületi középkorú pár keres perverz pasit cuckoldra! Ápolt, diszkrét legyél! Helyünk van!
Érett hölgyet keresek Szabolcsban aki élvezne egy kényeztető masszázst orális kényeztetéssel! Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Hölgyet keresek ma délelőtt Debrecenben titkos kalandra diszkréten!
Sziasztok!
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.

laci0099

Kety