Sziasztok.Hölgy (Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) partnerem nyalnám-kényeztetném.
Fiatal srácokat keresek szerepjátèkos szexre. Előny ha szeretsz punciba èlvezni
Sziasztok! Ápolt,, intelligens pasiként ismerkednék párral vagy hölgyekkel! Többesben tapasztalt, méretes pasi vagyok! Masszázst vállalok!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Fiatal vékony szexmániás lánynak lennék mentora hosszútávon!
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Vecsés - Cegléd vonzáskörzeteben, keresek orálra.
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok! Erett 50-60 koruli not vagy part keresek. Pest megyeben lakok egyedul 30 eves helyes srac vagyok
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra
Sziasztok.Hölgy(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) partnerem nyalnám-kényeztetném.
Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Sziasztok!
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a héten délelőtt vagy késő este.
Helyem van írj nyugodtan.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Erett not vagy part keresek, 40-70 ig. Fiatalos 30 eves srac vagyok
Sziasztok!
Budapesti 24 éves fiú vagyok, hosszú távon ismerkednék, rendszeres találkozókra hölgyel, vagy párral.
Nem akarok napokig hetekig levelezni, ha meg van a szimpátia, akkor folytassuk máshol, utánna pedig személyesen.
Puszi,
Milán
Budapesti 24 éves fiú vagyok, hosszú távon ismerkednék, rendszeres találkozókra hölgyel, vagy párral.
Nem akarok napokig hetekig levelezni, ha meg van a szimpátia, akkor folytassuk máshol, utánna pedig személyesen.
Puszi,
Milán
Érett nőket, lányokat, pàrokat keresek Veszprém, vagy a megyéből! Írj privàtot!

laci0099

Sasa