Sziasztok
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Sziasztok!
Fiatal, fiatalos, diszkrét, nagyon àpolt hölgyet, pàrt keresek ma estére, de màs alkalom is jó. Hàlàs lennék. Helyem van.
Fiatal, fiatalos, diszkrét, nagyon àpolt hölgyet, pàrt keresek ma estére, de màs alkalom is jó. Hàlàs lennék. Helyem van.
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Sziasztok !
Nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a hölgy kényeztetésére örömére. Van olyan aki férfit keres a hölgy dupla örömére kényeztetésére? Írj prrivátba köszi !
Nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a hölgy kényeztetésére örömére. Van olyan aki férfit keres a hölgy dupla örömére kényeztetésére? Írj prrivátba köszi !
Fiatalabb lányt esetleg párt keresek adatlapom szerint
Sziasztok!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Fiatal kedves pár vagyunk párcseréhez keresünk párt. Fotók infók adatlapunkon
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt,vagy 30-65 éves nőt keresek állandó sex kapcsolatra.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.
Olyan lányokat, barátnőket keresek, akik egyszerre nyalnának, cumiznának! Lennék a mentoruk!
30 éves heteroként Vác-veresegyház vonalon keresek kalandot, illetve minden jót, megláajuk mi sül ki belőle.
Fiatal vékony szexmániás lánynak lennék a mentora!
Sziasztok!
Kedvelem az idősebb hölgyek társaságát.
Írjátok
én 34 éves pasi vagyok Budapestről..
Kedvelem az idősebb hölgyek társaságát.
Írjátok
én 34 éves pasi vagyok Budapestről..
ziasztok szegedi pár keres harmadiknak lányt vagy párt rugalmasak vagyunk sokminden érdekelne szex a szabadban 3-as\4es felállásban stb írj privátban ismerkedjünk !
szolnok kornyeken par vagy lany ?
50 es pasi keres fiatal 18_25 evesig lányt aki szereti az érett pasikat én kényeztetnek eggyoldaluan bp
Sziasztok!
Intelligens érett hölgyet keresek akit orgazmusig lehet kényeztetni!
Helyem van de utazni is tudok!
Helyem van de utazni is tudok!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.

laci0099

WeLoveSex
Lena Cova