Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok. Vékony 50kg max lányt-nőt kényeztetnék.
Nyári szünetben mentora lennék diáklánynak, egyetemistáknak!
70 év körüli hölgyekkel ismerkednék Békéscsabán és környékén.
(Privát üzenet szeretnék)
(Privát üzenet szeretnék)
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Sziasztok. Autóznák valamerre.Hölgyet (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) nyalnák kényeztetnék.
Van olyan idős 70-plusszos Hölgy, Fejérben, aki szereti a szexet és szeretné, ha egy normális ápolt pasi kényeztetné?
Sziasztok! Érett, intelligens nemdohányzó és arcszőrmentes férfiként szívesen randiznék fiatal biszex párral, mindenki örömére. Bi hármasban tapasztalattal rendelkezem, sok mindenre nyitott vagyok, éljük meg együtt vágyainkat! Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal! Üdv, Ádám
Tölem fiatalabb fiút szopnék, vagy szopatnék.
Vecsés - Cegléd vonal és környéke?
Utazni tudok.
Vecsés - Cegléd vonal és környéke?
Utazni tudok.
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Hetero pár vagyunk pasit keresünk hetero hármasra hölgy örömére priviben várjuk elérhetőséget
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Győr
Sziasztok hölgyek-párok.Autóznák valamerre.Hölgyet (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) nyalnák kényeztetnék.
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt.
Duci kövér min 120/d mellekkel és dús szőrős puncival
Sziasztok. Mainap napközben fiatalabb vagy érett hölggyel párral találkoznék.
Érett férfi vagyok. Annyira tenném a dolgom, hogy nagyon.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
24 éves normális, nyitott Budapesti fiú vagyok. Ma este szivesen ismerkednek találkoznék személyesen párral vagy nővel.
24 éves normális, nyitott Budapesti fiú vagyok. Ma este szivesen ismerkednek találkoznék személyesen párral vagy nővel.
Sziasztok.Autóznák valamerre.Hölgyet (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) nyalnák kényeztetnék.
60as hölgyel ismerkednék a közelből.Bármi jóban benne vagyok

laci0099

Tamás1971