Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok !51 éves pasiként olyan fiatal 20-25 éves párt keresek , ahol mindketten szeretnek szopni.
Budapest és környéke előny.
Budapest és környéke előny.
Sziasztok! Holnapra keresek Mátészalkán hölgyet, alkalmi titkos kalandra. Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Reggel 8tól kb del fel13 ig leszek ott. Írj bátran!
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Nőt keresek minden jóra minden korosztályból 26 éves férfi vagyok, Budapest.
Sziasztok.
Feb.7 én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Dunakeszin!
Válogatott párokkal,kellemes környezetben baráti hangulatban!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Feb.7 én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Dunakeszin!
Válogatott párokkal,kellemes környezetben baráti hangulatban!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok, helyem is van.
Szia
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Nagyon sokunknak a vágya ez.
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 05. hétfő 07:55
Érett feleség,akit izgat ha teleélvezett puncival megy haza?
Érett feleség,akit izgat ha teleélvezett puncival megy haza?
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok. Ha érdekel egy 43-éves független pasi tartalmas baráti kapcsolatra htávra kérlek írj.
Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek egy nálam jóval fiatalabb lányt vagy jóval érettebb hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat 18-28 év között =Újból át szeretném élni egy fiatal bi párral a szex rejtelmeit aki ilyet keres az írjon nyugodtan/ fiatal párok akik szeretik az idősebb férfit /
Kecskeméten keresem a két végletet. 18-19 éves csajszi vagy 50-60 közötti karcsú,vékony anyucit. Írj ha ismerkednél. Máté. 38é/168/74/19cm. Rövid szakáll.
Sziasztok.
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6

laci0099

Iryna