Sziasztok,Miskolcon keresek hölgyet , izgat az idősebb korosztály találkahelyem lenne
Mostanában fiatal lány,hölgy, Pest És szűk környékén laza kalandra
Hahio! Dunaújvaros környékéről ismerkednék 50 feletti nővel
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Sziasztok! Estére keresek partnert!
Sziasztok,Miskolcon szeretnék hölgy örömére lenni, akár párokkal is lennék, izgat az idősebb korosztály

Vékony hölgyet keres nagy farkú pasi Hajdúból.
Sziasztok! Egyedülálló hölgynél keresek meztelen takarítási lehetőséget (portörlés, felmosás, törölgetés stb. beltérben) vagy kertészkedést (kültérben, ahol erre diszkrét lehetőség van) Fejér vagy Pest megyében. A házigazda hölgy lehet teljesen felöltözve vagy szintén meztelenül. Szexuális tartalom nélkül, pusztán csak a meztelenség örömére.
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Pécs és környékén valaki(k)??
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Budapesti Ffi
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Ma kora estére keresek budapesti vagy pest megyei hölgyet vagy párt. Helyem van 11.kerben.
Méreteim: 189 cm/ 95 kg szerszám: 17/5 cm
Ma kora estére keresek budapesti vagy pest megyei hölgyet vagy párt. Helyem van 11.kerben.
Méreteim: 189 cm/ 95 kg szerszám: 17/5 cm
Sziasztok
Fiatal 22éves srácként keresek nőt/párt!
Diszkrécióm és ápoltságom adott!
Leginkább Pest megyében mozgok, helyen sajnos nincs!
Képeim vannak feltöltve!
Fiatal 22éves srácként keresek nőt/párt!
Diszkrécióm és ápoltságom adott!
Leginkább Pest megyében mozgok, helyen sajnos nincs!
Képeim vannak feltöltve!
Sziasztok valóban találkozni akaró párral, nővel ismerkednék, akik nem csak levelezgetni akarnal, 31 éves pasi vagyok Gödöllőről, utazás nem jelent gondot, minden jóra nyitott vagyok, diszkréció elvárt és adott.
Privátba írj légyszi
Privátba írj légyszi

48+ párral talalkoznék ma,akár este is!Korrekt,normális pasi vagyok!
Sziasztok!
Izgalmas négyes programot keresünk a hétvégén…
Utazni és fogadni tudunk.
Izgalmas négyes programot keresünk a hétvégén…
Utazni és fogadni tudunk.
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk Párokkal és Pasikkal........
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok
Ma este szívesen ismerkednènk találkoznánk hozzánk hasonló vagy fiatalabb párral Budapest és környékén
Női bi párcserès játékok és minden ami jó.
Ma este szívesen ismerkednènk találkoznánk hozzánk hasonló vagy fiatalabb párral Budapest és környékén
Női bi párcserès játékok és minden ami jó.