Sziasztok,
Érett párral, hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint. Ha szimpatikusnak találtok privát üzenetben jelezzétek.
Tamás
Érett párral, hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint. Ha szimpatikusnak találtok privát üzenetben jelezzétek.
Tamás
Pár keres idősebb AKTIV pasit (50+), szőrös intimmel. CD szüzességének elvételére. (GYMS, Vas, Veszprém, Komárom, BP)
Fiatal max 23 éves korig keresünk hármashoz tapasztalatlan vagy szűz fiút vagy lányt.Képed elérhetőséged legyen.A hölgytag rendkívül csinos izgató.Pestmegye!
Sziasztok szívesen ismerkednék 20 évesen nálam idősebb hölgyel vagy párral, nem feltétlen sexet keresek hanem jó beszélgető partnert/partnereket is a témaban. Pesten lakom és szeretnék olyan érettebb emberekkel megismerkedni akiket hasonló dolgok érdekelnek mint engem.
Sziasztok! A nejemnek keresek fiatal úri embert a szó értelmébe, akivel közösen dolgozhatnánk meg a borotvált punciját, mi egy 60 éves pár vagyunk.
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is én egy 36 éves határozott magára adó férfi vagyok, nagy szexuális élet vággyal rendelkezek, nagyon szex centrikus vagyok, szeretnék találni egy hasonló gondolkodású párt akár idősebbet is, akikkel kellemes órákat, hétvégéket tölthetünk együtt. Előre is köszönöm, eredményes keresést kívánok mindenkinek.
Hello! Borsod közelében keresünk fiatal srácot vagy pasit. Csak adatlap szerint ! Borsodi pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
Szia pénteken gyere a Glory café ba ha dugni akarsz egy párral
(Ez egy válasz Rambojack1 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 19:26

Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Fiatal max 23 éves korig keresünk hármashoz tapasztalatlan vagy szűz fiút vagy lányt.Képed elérhetőséged legyen.A hölgytag rendkívül csinos izgató.Pestmegye!
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet orális kényeztetés céljából. Privátban keres
Somogy megyei 50 pluszos nővel ismerkednék hosszú távú kapcsolat reményében
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!!!:‘’’’’’
Vas megyéből keresek lányt anyukát nőt minden jóra.diszkrét szexkapcsolatra
Sziasztok! Szexre éhes s hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Budapesten keresek holgyet, vagy part korhatar nelkul. Diszkrecio, higienia, intelligencia adotty es elvart!...
Kedves Hölgyek!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Fiatal lányt keresek
képet tudok küldeni! 50es tapasztalt kopaszodó pasi vagyok

Sziasztok. 41 éves férfi vagyok,40 feletti hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,