30 évesig keresek nöt ma estére tartalmas sexhez. Vékonytol a extra teltig.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
van itt olyan aki békés vármegye környékén él? vagy akár meszebb is de szívesen találkozna eljönne? párt keresnék vagy hölgyet is. remélem ír nekem valaki
Fiatal vékony srácot szopnék a 11.kerben Van esetleg valaki ? Viszonzás nem kell
28 éves pasiként 40-50 körüli nőkkel ismerkednék békés megyében
Sziasztok. 30as srácként keresek idős hölgyet. Somogy, Tolna, Baranya
Szombat estére keresünk egy jó adottságú, magas srácot hetero alapon.
Sziasztok!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet orális kényeztetés céljából. Privátban keres
Szia! Írjál ismerkedjünk ha gondolod
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 11:42
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok! Ma éjszakára keresek valós nagy mérettel rendelkező pasit. (20+) üzit privátba kérem.
Sziasztok! Extrém intim mérethez keresek párokat, illetve szóló nőket! Magas, fiatal pasi vagyok, utazni tudok!
fiatal srác keres párokat ma estére :P

Tanulni vágyó fiatal nőt keresek

Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra egy jó masszázs is adok. Helyem van Kecskeméten.
Hétfő estére keresünk fiatal bi vagy hetero pasit magunknak hármasra.
Hölgyeknek,pároknak,randi helyet biztosítok.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok. 30-as párként illetve szoló férfiként idősebb párhoz, hölgyhöz és hölgy is jöhet hármasba ha szeretne be szállni hozzánk. Kifejezetten kedvelem az idős hölgyeket felső korhatár nélkül. Utazni tudunk és fogadni is. Helyileg Baranya, de Somogy, Tolna, Bács kiskun is érdekel.
Este 22 óra felé hármasra fiatal pasi a Glory caféban?