Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok. Hölgyet illetve párt keresek akikkel megélhetjük vágyainkat. Kissé perverzebb beállítittság sem gond
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Van olyan par akik fiatal sraccal szeretnek kenyeztetetni magukat ??
Nagyon szívesen smerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Olyan 70+os hölgyeket keresek aki szeretné ha kényeztetik apunciát stb..alkat mindegy,lehetsz nem független is.Pécs
Olajos kézimunkára keresek fiatal srácot
. Én csinálom neked, viszonzás kizárt

Sziasztok!
Fiatal 14.kerületi 22 éves srácként keresek ma kora délutánra párt, vagy hölgyet.
3-asban van már némi tapasztalatom.
Puszi
Fiatal 14.kerületi 22 éves srácként keresek ma kora délutánra párt, vagy hölgyet.

3-asban van már némi tapasztalatom.

Puszi
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén.
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Borsod/Szabolcs/Hajdu. Utazni tudo fiatal kandur beszallni idosebb parokhoz holgy oromere.
Sziasztok! 40-es ápolt, sportos, diszkrét pasiként ismerkednék Debrecenben hasonló adottságú hölggyel!
Kecskemét-Budapest vonalon ismerkednénk Párokkal akik komolyan is gondolják......
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Most és délelőtt szopatni szopni vágyott várok teljes diszkréció melet Pesten van hej gyere dolj hátra és élvezd ahogy kiszopom a faszod és te is jól leszopsz deez nem kötelező irj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok Békés megyében ismerkednék párral vagy hölgyel.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.
Érett hölgyet keresek Budapesten. 26 éves vagyok.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölggyel ismerkednék, randiznék Bp-en. 47 éves hetero férfi vagyok, több info az adatlapomon látható.
Sziasztok ismerkednék kalandoznék. Esetleg Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén nő aki kalandozna?

Érett hölgyet keresek Budapesten. 25 éves vagyok.
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom (hölgy) örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 35 év alatt de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott fiatal-fiatalos pàrral ismerkednék.
Diszkrét, nyitott fiatal-fiatalos pàrral ismerkednék.