sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok!
Idősebb hölgyet kényeztetnék rendszeresen, kötöttségek nélkül.
Hely kellene!
Idősebb hölgyet kényeztetnék rendszeresen, kötöttségek nélkül.
Hely kellene!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni, helyes-férfias srác?
Vasárnapra keresünk!
Szexi párokat várunk délutántól, kifulladásig
Csak önkritikával valós párokat 45 éves korig, akik ide is érnek.
Levélben jelentkezzetek!
Köszönjük !
Szexi párokat várunk délutántól, kifulladásig
Csak önkritikával valós párokat 45 éves korig, akik ide is érnek.
Levélben jelentkezzetek!
Köszönjük !
Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mai nap fiatal fiút fogadnánk,veszprém megyeiek vagyunk,átlagos 47-50 heteró pár vagyunk. Tali ma este.
Puncimániás hetero fiút,hölgyet urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
lajosmizsén (kecskemét mellett) hokiztatnék, lábat nyalnék :P
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Fiatal vékony testalkatú Hölgy szexpartnert keresek rendszeres alkalmakra.
Kis farkú bi pasit keresünk elsősorban orál mindenki mindenkivel felálláshoz.Fontos a kis méret! ( max.13cm) Lehetőleg a közelünkből keresünk mert csak az esti órákban érünk rá de sajnos akkor is korlátozott idővel.Ápolt kulturált esetleg irányítható bi uni pasit keresünk.Szex sem kizárt smile . Jelentkezés fényképpel intim és lehetőség szerint test ,arc az adatlapon megadott email címen lehet. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!
40+ 50+ hölgyet keresek ki elégítés céljából.
Sziasztok! Engem érdekelne a dolog. Ismerkedjünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 28. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 21:17

Törölt felhasználó (4671375)

Holnapi napra fiatal fiút keresünk, a hölgy örömére. Nagy intim előny.
Holnapi napra fiatal fiút keresünk, a hölgy örömére. Nagy intim előny.
Veszprém megyei pár vagyunk,heteró pasit fogadnánk. Nagyobb méret,vastag farok elöny.
Időssebb hölgyel ismerkednék
Idősebb párt keresek lehet bisex is
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!