Sziasztok. Tudom ez egy szexpartner kereső oldal
De gondoltam írok, hátha esetleg akad olyan lány/Nő aki egyedülálló és úgy érzi jobb lenne azt a hasonlót megtalálni, akivel együtt bármit...és bármi alakulhat. Egyedül élek, egyedülálló vagyok.Extra potens(azt mondják nem kis méretű
),életet szerető,pozitív,többlövetű..akit a nő/párja vágyát érezve bármi is izgatja,nem féltékenység,nem börtönbe egymást,hanemhűségesenszabadonfelemelve...sok pajzánsággal

Adatlapunk alapján keresünk.
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Sziasztok !
Ma este éjszaka Szekszárdi vagy környéki középkorú párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre. Ha taliznál írj privát üzenetet.
Ma este éjszaka Szekszárdi vagy környéki középkorú párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre. Ha taliznál írj privát üzenetet.
Sziasztok Szolnok és környékéről várom nők lányok jelentkezését aki pasit keres. Utazni fogadni is tudok viber van varom a leveleket.
Zalaegerszegen találkoznék pasival lightos dolgokra ma kora este.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Vasárnap estére potens jó méretekell pasit fogadnánk
Kedves Párok, Hölgyek! Kedden napközben lenne kedvetek egy kis házi welneshez? Szauna, yakuzzi, szex...
Fiatal, érett, egyedül élő, egyedülálló csődör keres érett kancát vagy ilyen hölgy tagú párost. Tartós, mély!
kapcsolat! Mobilis vagyok.

Sziasztok !
Ma esti találkozáshoz ráérő Szekszárdi 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét együttléthez. Választ privát üzenetben várom.
Ma esti találkozáshoz ráérő Szekszárdi 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét együttléthez. Választ privát üzenetben várom.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,
a hétvégén 40-es házaspárt fogadnék Pécsett a belvárostól 3 percre autóval igényes, tiszta apartmanban. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni illetve ismerkedni.
a hétvégén 40-es házaspárt fogadnék Pécsett a belvárostól 3 percre autóval igényes, tiszta apartmanban. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni illetve ismerkedni.
Sziasztok!
Állandó esti randikra keresek hölgyet vagy párt. Hely van 11.kerben.
Állandó esti randikra keresek hölgyet vagy párt. Hely van 11.kerben.
Szia Feleség! Ismerkedünk?
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2022. 09. 27. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét, ma este keresnék huncutkodni vágyó hölgyet párt,tudom hogy van ilyen csak nem merik bevallani , adatlapom töltve, A hely megoldott mivel egyedül élek
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Sziasztok
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok. Egy kedves Kecskeméti hölggyel párral találkoznék.