Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok! Max 40 évesig keresek Hölgyet közös fantázia dús játszadozásokra.
Esetleg privát üzenetben beszélhetnénk
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
40 éves vagyok. 60 év fékezi hölgyek vagy párral ismerkednék.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Hello! Fiatal srácot keresünk harmadiknak a hölgy örömére. Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Szopható,fejhető pasit keresek Budapesten van helyem
Sziasztok fiatal fiút keresünk harmadiknak a hölgy örömére, Szolnok, Kecskemét környékén
Sziasztok 25 éves vagyok Győr es környékén keresek partnert!
Sziasztok!
47 éves pest megyei pasi ismerkedne 60 év feletti párral.
47 éves pest megyei pasi ismerkedne 60 év feletti párral.
sziasztok en szivesen megismernelek titeket
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 11:23

Fiatal srácot keresünk 3-nak, hetero alapon, a hölgy örömére....Fotó, telefonszám nélkül ne!
Fiatal srácot keresünk 3-nak, hetero alapon, a hölgy örömére....Fotó, telefonszám nélkül ne!

Hello
26 eves jokepu srac vagyok Londonba holgy vagy par esetleg?
26 eves jokepu srac vagyok Londonba holgy vagy par esetleg?

sziasztok ismerkednék párral 3as szex terén szívesen megyek nudi strandra vagy akár textilmentes fürdőbe is Zala Vas Somogy privibe mesélek magamrol nyugodtan lehet írni privit
Érettebb Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek tehát hely se gond de van autóm, mobilis vagyok, Bármi alakulhat, bármikor, spontán is
Viszont a hosszabb, mélyebb dolgokat jobban kedvelem mint a gyors felszínes numerákat/találkát.

Sziasztok! Pár keres fiatal srácot ha van itt ilyen. Mi csak a közelben keresünk. Borsod.
Sziasztok!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Kecskeméten sub hajlamú lányt keresek.