Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Fiatal lányt keresek orális kényeztetésre. Csak neki, vagy kölcsönösen. Lehet több is ha szeretnéd. Ilyen hölgytagú pár is szóba jöhet. Bács megye,
Párokkal ,Lányokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján....
Privát üzeneteket várunk.
Pussz
Privát üzeneteket várunk.
Pussz
Sziasztok! Balatonrendesen a Pálkövi strand közelében nyaralok baráti társasággal. Nőt illetve párt keresnék kellemes időtöltésre az esti órákban, akár szabadban is.
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

Írj privátban és megbeszéljük

Szép napot

Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Megvákumoznék egy vékony fital puncit és útána jól kinyalnám!
Sziasztok! Holnaptól azaz 08.12-től 08.14-ig Balatonrendesen nyaralok baráti társasággal. Esti időkben elszakadnék a bandától egy nő vagy pár kedvéért.
Fiatalos hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék ma egész nap. Zala, Vas esetleg veszprém írj üzit!
Fiatalos hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék holnap. Zala, Vas esetleg veszprém írj üzit!
Jászberény és környékén hölgy vagy pár?
Taliznék Balatonakarattya környékén
Én idősebb pasi vagyok , ma vagy holnap balaton keleti medence.Várom szexcentrikus hölgyeket
Aliga környékén keresek lényt vagy párt a hajómra ma , vagy holnap kellemes időtöltésre
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Fiatalos hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék ma vagy holnap. Zala, Vas esetleg veszprém írj üzit!
Sziasztok!Olyan fiatal(max 30 éves)Nőt,Hölgyet keresek aki kimondottan kedveli a korosabb,sportos férfiakat.
Sziasztok! Minden nemben minden +extrém" korosztály érdekel, de csakk normális
Van ilyen?

Sziasztok! Nyalni imádó, nagy étvágyú fiatal fiúként ismerkednék nőkkel, illetve párokkal a hölgy örömére lakóhelyem 40km-es körzetében.