Székesfehárvári 30 éves 180 magas 100kg átlag szőrtelen test,keres párt lányokat.
utazni tudok! írj privit
utazni tudok! írj privit

Sziasztok. Szeretnék feltenni egy kérdést, és remélem valaki felvilágosít.
Nos, több párkereső oldalt kipróbáltam már és egy olyan konklúzióra jutottam, hogy a fiatal pasik nem vonzzák a nőket, valamint a fiatalabb korosztály nem igazán képviselteti magát. Mintha leprásak lennének. Valaki választ adhatna az ellenkező nemből ez vajon miért van így. Köszönöm.
Nos, több párkereső oldalt kipróbáltam már és egy olyan konklúzióra jutottam, hogy a fiatal pasik nem vonzzák a nőket, valamint a fiatalabb korosztály nem igazán képviselteti magát. Mintha leprásak lennének. Valaki választ adhatna az ellenkező nemből ez vajon miért van így. Köszönöm.

Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
70+hölgyet párt keresek Tolna Baranya Somogy Bács megyéból privátban keressetek .Köszönöm
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt aranyos fiúka vagyok.

Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
sziasztok.
Högyel esetleg párokkal ismerkednék. Kor alkat nem számít azonban az ápoltság annál inkább. Én magas vékony férfi vagy átlagnál nagyobb mérettel
Högyel esetleg párokkal ismerkednék. Kor alkat nem számít azonban az ápoltság annál inkább. Én magas vékony férfi vagy átlagnál nagyobb mérettel
Sziasztok!
Ma esti randihoz keresünk egy fiatal fiút a hölgytag örömére.
Szigetvár,Kaposvár.
Ma esti randihoz keresünk egy fiatal fiút a hölgytag örömére.
Szigetvár,Kaposvár.
Sziasztok Szolnok és környékéről ismerkednék szexre nővel lánnyal aki pasit keres. Várom a leveleket skyp viber van. Irjatok

Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Egyedülálló (lehetőség szerint hellyel rendelkező) kényeztetésre vágyó érett hölgyeket keresek Veszprém-megyén belül.
Sziasztok. Szűz srácként ismerkednék Baranya megyéből leginkább Pécs.
Sziasztok Február 25-27 között Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk ott.
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Borsodban hölggyel ismerkednék
Sziasztok
Keresek szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget.
Én 25 vagyok, képeket az adatlapomon találsz, szívesen ismerkedem.
Keresek szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget.
Én 25 vagyok, képeket az adatlapomon találsz, szívesen ismerkedem.
Adatlapunk alapján ismerkednénk,légyszi olvass és ha úgy érzed stimmelünk írj.
Puszi E&I
Puszi E&I
Borsodban ismerkednék hölgyekkel. 20éves vagyok, utazni tudok, helyem nincs.
Sziasztok !
Ma estére lenne Szekszárdon olyan 35-60 közötti pár házaspár hölgy akik ápolt mindenre nyitott férfit keresnek kellemes diszkrét együttléthez ? Válaszokat privátba várom.
Ma estére lenne Szekszárdon olyan 35-60 közötti pár házaspár hölgy akik ápolt mindenre nyitott férfit keresnek kellemes diszkrét együttléthez ? Válaszokat privátba várom.
Sziasztok
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!