Fiatal lanyt 18-30-keresek szeretonek!
Nem egyszeri talakozasra!!
Mezokovesd es kornyeke elonyben.
Nem egyszeri talakozasra!!
Mezokovesd es kornyeke elonyben.
Ha fiatal, vagy akár idősebb lány/hölgy vagy és szeretnéd, ha egy érett férfi és feszesen telt, rendkívül szexérzékeny, fiatalabb barátnője bevezetne az igazi hármas szexbe, jelezd!
Legfontosabb feltétel NEM a kinézet, NEM a kor, hanem az intelligencia, mert valljuk, hogy a jó szexhez intelligens emberek kellenek.
NEM találkozunk egy csettintésre, csak kellő megismerés és szimpátia esetén. Aki ezt nem érti, lapozzon...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Legfontosabb feltétel NEM a kinézet, NEM a kor, hanem az intelligencia, mert valljuk, hogy a jó szexhez intelligens emberek kellenek.
NEM találkozunk egy csettintésre, csak kellő megismerés és szimpátia esetén. Aki ezt nem érti, lapozzon...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Holnap délelőtt Szigetszentmiklós Vecsés környékén érett molett párt hölgyet keresek minden jóra izgat a kukkolás extrém helyen és minden más. 34 éves diszkrét kedves srác vagyok
Tudjuk lehetetlen szeretnénk de még hiszünk a csodában! Párként keresünk olyan hölgy párost akik intim szférájába beenged és megengedi , hogy mi azt lássuk. Akár élőbe vagy kamerán! Esetleg a pár hölgy tagját kielégítik. Egyedülálló hölgy is írhat aki viszonzás nélkül kielégíti a hölgyet! Szeptember vége felé Vas m leszünk onnan is várjuk jelentkezésedet! Köszi
Sziasztok
Mi egy Veszprém megyei pár vagyunk 35-34 évesek!Párokat kersünk minden jóra női bi ok, de fiú kizárt!Helyünk van ogadni tudunk akár már holnap!Csak párokat
Mi egy Veszprém megyei pár vagyunk 35-34 évesek!Párokat kersünk minden jóra női bi ok, de fiú kizárt!Helyünk van ogadni tudunk akár már holnap!Csak párokat
Sziasztok! 18-35 év közötti fiut keresunk harmadiknak a lany oromere Nagy Intimmel!! Hetvegere debrecen es nyiregyhaza kornyeken!!

Sziasztok, elsősorban párokat keresünk, viszont hellyel rendelkező, szóló férfiak felé is nyitottak vagyunk egy hármas randi erejéig! I€L ( Dél-Dunántúl)
Sziasztok!, Somogy megye Balaton part és környékén hölgyet kényeztetnék.
a kor nem számít, ha érdekel több infó írj nyugodtan
Utazni tudok
a kor nem számít, ha érdekel több infó írj nyugodtan
Utazni tudok
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Sziasztok. Hölggyel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok!
Fiatalabb, 18-35 év közötti lány, fiatalasszony ismeretségét keresem.
Fiatalabb, 18-35 év közötti lány, fiatalasszony ismeretségét keresem.
Fiatal vékony szexmániás lányt korepetálnék!
Hello
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Kedves párok ismerkednénk hozzánk hasonló párokkal.
Esetleg lány?
Privátban köszi
Esetleg lány?
Privátban köszi
Jó estét.
Szórakoztatni és élvezetekkel teli pillanatokat
szeretnék nyújtani hölgyek részére.
Akár tartósan.
Az ország másik felère utazni nem fogok.
Ha lehet közel legyen hozzám és akkor sűrübben okozhat ok
kellemes élvezeteket is.
“Aki nem mer az nem nyer.”
Merjen írni nekem.
Köszönöm a figyelmet.
Üdvözlettel: Albert
Szórakoztatni és élvezetekkel teli pillanatokat
szeretnék nyújtani hölgyek részére.
Akár tartósan.
Az ország másik felère utazni nem fogok.
Ha lehet közel legyen hozzám és akkor sűrübben okozhat ok
kellemes élvezeteket is.
“Aki nem mer az nem nyer.”
Merjen írni nekem.
Köszönöm a figyelmet.
Üdvözlettel: Albert
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Helló csajszik
Ma pest és szűk környékén fiatal anyuka, vagy fiatal csajszi egy kis laza kalandra ?!autó ,szabad, még hely is megoldható
Ma pest és szűk környékén fiatal anyuka, vagy fiatal csajszi egy kis laza kalandra ?!autó ,szabad, még hely is megoldható

Sziasztok!
Ma este párommal és más párokkal és pasikkal játszadoznánk... Van ötletetek?
Válaszokat privátban...
.(Ma nincs helyünk!)
Timi
Ma este párommal és más párokkal és pasikkal játszadoznánk... Van ötletetek?
Válaszokat privátban...
.(Ma nincs helyünk!)
Timi