Sziasztok!
Anya-fia apa családi szex szerepjátékra keresek idősebb hetero párt akikkel közös szimpátia esetén akár hosszabb távon házibarátjuk lennék.
Anya-fia apa családi szex szerepjátékra keresek idősebb hetero párt akikkel közös szimpátia esetén akár hosszabb távon házibarátjuk lennék.
Ma este Budapesten a 3.keruletben valaki egy alkalmi szexre csatlakozna hozzám hölgyek párok várom jelentkezeseteket itt vagy Skype zozoka1236
Holnap 9-15 között szopnék Lajosmizsén

Nagyfarkú, aktív srácot, srácokat, pasikat keresek, kiadós szexre! Érd-Bp. és környékéről!! Írjatok üzit!!!
Hali.
Budapest és Esztergom vonzásköréből ismerkednék hölggyel vagy párral.
Budapest és Esztergom vonzásköréből ismerkednék hölggyel vagy párral.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon,
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon,
Fiatal hölgy vagy párocska ismeretségét kersem Szegeden. Aki szereti ha keményen kutyus pózban vagy felrakott lábbal hosszan vastag farokkal kényeztetik, és orgazmusig nyaljáka ponciját. Írjatok bátran privátban 100% Diszkréció.
Sziasztok! A hétvégére szívesen csatlakoznék párokhoz, csajokhoz egy kis tartalmas időtöltésre Zala és Somogy megyében! Válaszokat privátban írjátok köszike.
Holnap napközbe olyan pár aki szívesen fogadna sportos alkatú pasit?
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Sziasztok! Holnap estére!! keresünk(05.21) szimpátia alapján párt,lányt esetleg pasit.Mi heterók vagyunk.Kizárólag arcképes fotó alapján választunk! Ha nem mered vállalni magad vagy magatok,ne írj! Adatlapot mindenképp olvass!
Sziástok délpestmegyében pár elsösorban aki ismerkedne?
Imádok szopni, nyelni, nyalni, és még sok mindent szeretek. AKTÍV srácokat keresek! Érd-Bp. és környékéről? Valakik? Írj üzit!!
Veszprém-megyén belül szívesen ismerkednék érettebb hölggyel!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Sziasztok. Szegeden és környékén keresek párokat, lányokat, nagy elvárásom nincs csak az ápoltság és igényesség amit én is adok. Anyagiaktól mentesen keresek kölcsönös örömökre valakit vagy valakiket. Én egy 22éves fiatal igényes normális srác vagyok. Ha érdekellek akkor kérlek írj a patrikjn60@gmail.com ra!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
Sziasztok! Fiatal heteró srácként keresek egyedülálló nőket, párokat.
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim)
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim)
Sziasztok bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből kocsiba motelba szabadba nem sexelünk fogadni tudó bi srácot keresünk 43 éves korig.
Helló csajszik
Pest és környékén fiatal csajszi ma egy kis kalandra akár autós szabadban ha már ilyen szép lett az idő
Pest és környékén fiatal csajszi ma egy kis kalandra akár autós szabadban ha már ilyen szép lett az idő