Sziasztok!
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatal lányt, asszonyt (20-40), minden földi jóra.
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatal lányt, asszonyt (20-40), minden földi jóra.

Ma estére! keresünk elsődlegesen pár vagy lányt,fiút .Csak fogadni tudunk! Aki csak ígérgetni szokott vagy 1-2 órát ér rá ,illetve nem tud arcképet küldeni kímélje a billentyűket! parpartborsod@citromail.hu
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Egyedülálló, egyedül élő szingli pasi vagyok. Ismerkednék. Autóm is van. Nézz rá adatlapomra és sok mindent látsz

Idősebb hölgyekkel párokkal ismerkedem. Sziasztok! 34 éves vékony pasi vagyok kortól függetlenül olyan párokkal ismerkedem, akik szeretik minőségi szexet, mint egyfajta művészetet, kreatívak, vidámak és tüzesek. Hasonlót keresek. Képeim természetesen vannak
Sziasztok!
30+ hölgyel ismerkednék akár hosszú távra is !
30+ hölgyel ismerkednék akár hosszú távra is !
Sziasztok! 34 éves vékony pasi vagyok kortól függetlenül olyan párokkal ismerkedem, akik szeretik minőségi szexet, mint egyfajta művészetet, kreatívak, vidámak és tüzesek. Hasonlót keresek. Képeim természetesen vannak
Sziasztok! Bi lányt keresünk harmadiknak kellemes játékokra ,barátságra.
hölgyekkel párokkal ismerkedne egy fiatal fiú ha érdekel írj
Sziasztok!
22éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy személyében!
Pécs környékén
22éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy személyében!
Pécs környékén

Hali.
Kortól függetlenül keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.
Kortól függetlenül keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.
Kis méretű férfi, partnert keres. Bárki írhat
Nagykanizsán illetve közelében egy idősebb (50+ ) hölggyel szívesen ismerkednék.
Érett asszonyt keresek Budapesten
diszkreció nagyon fontos . Ha van olyan aki épp tüzel ... irjon +35 - 55 között érdekel.

Sziasztok
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Adatlap nélkül nehéz lesz.
(Ez egy válasz Adamka98 üzenetére (2021. 03. 16. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 16. kedd 21:10

23 éves sportos, ápolt srác keres érett nőt alkalmi vagy hosszabb távú találkozókra Hajdú Biharban és vonzáskörzetében. Ápoltság és diszkréció elvárt!
Sziasztok! Bi lányt keresünk harmadiknak kellemes játékokra ,barátságra.
23 éves sportos, ápolt srác keres érett nőt alkalmi vagy hosszabb távú találkozókra Hajdú Biharban és vonzáskörzetében. Ápoltság és diszkréció elvárt!
Intelligens igényes, tapasztalt pár ismeretsègèt keresem 30-55 èves korosztályból Budapesten ès környèkèn. 30 eves hetero igènyes ferfi vagyok . Szeretem a nyitottságot ès a fesztelen pajzánkodást