24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.
Sziasztok! 24 éves, 188 cm magas, 75 kg, vékony, szőrtelen, nagyon rövid szőke hajú, kék szemű fiú, 22/7 cm es borotvált mérettel hölgyet keres 35 év felett. Kor, alkat mellékes, csak szeresd a szexet! hazasparokhoz is beszállnék, csak a hölgy örömére! Írjatok: amido84@citromail.hu
24 éves, magas srác 30- 50 közötti hölgyekkel ismerkedne. Kor, alkat másodlagos. Hely van, utazni tudok. Teljesítem minden kívánságod. fehlac@vipmail.hu
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.
33 éves mindíg kanos srác, csinosan telt, nagy mellű, cumizni is szerető szexcentrikus szexpartnerét keresi Budapestről.
allofasz@citromail.hu
allofasz@citromail.hu

Sziasztok hideg párkapcsolatban élő 29-éves 194-cm magas izmos férfi vagyok elég nagy adottságokal.KERESEK 35-45 ÉV közötti nőt kizárolag hatalmas szex csatákhoz ha érdekellek köldök magamrol képet is .email:simonzsolti79@freemail.hu
Sziasztok! Szombat hajnalra keresek hölgyet egy kis szórakozásra (35-52)között auto van , ha van olyan hölgy aki szivesen eljönne irjon ma estig üzit. diszkréció,ápoltság fontos. én 183/90/44 vagyok. combinos@gmail.com
Sziasztok!
Egy ígéretemet szeretném megvalósítani, amihez a segítségeteket kérném.
Egy nagyon jó barátom életét szeretném teljesebbé tenni, átsegíteni egy nagyon fontos eseményen az életében.
A barátom 175 cm, 94 kg, diplomás, átlagos testalkatú, de az átlagtól sokkal szerényebb és sokkal szégyenlősebb. Ez az ami miatt eddig kimaradt életének 31 évéből az a bizonyos "varázslatos éjszaka".
Ezen kellene változtatnia egy olyan érett, idősebb hölgynek, akinek van tapasztalata és ami még fontosabb, van türelme egy ilyen beavatáshoz. Ha úgy érzed, hogy tudnál segíteni és Budapesten, vagy a környékén laksz, kérlek keress meg az aligha.gg@freemail.hu címen, hogy a felmerülő kérdésekre választ adhassak.
Kérem, hogy csak önzetlen hölgyek jelentkezzenek!
Köszönöm!
Egy ígéretemet szeretném megvalósítani, amihez a segítségeteket kérném.
Egy nagyon jó barátom életét szeretném teljesebbé tenni, átsegíteni egy nagyon fontos eseményen az életében.
A barátom 175 cm, 94 kg, diplomás, átlagos testalkatú, de az átlagtól sokkal szerényebb és sokkal szégyenlősebb. Ez az ami miatt eddig kimaradt életének 31 évéből az a bizonyos "varázslatos éjszaka".
Ezen kellene változtatnia egy olyan érett, idősebb hölgynek, akinek van tapasztalata és ami még fontosabb, van türelme egy ilyen beavatáshoz. Ha úgy érzed, hogy tudnál segíteni és Budapesten, vagy a környékén laksz, kérlek keress meg az aligha.gg@freemail.hu címen, hogy a felmerülő kérdésekre választ adhassak.
Kérem, hogy csak önzetlen hölgyek jelentkezzenek!
Köszönöm!
Szeretője lennék egy önmagára adó, igényes, sexy, de otthon elhanyagolt vagy egyedülálló hölgynek 45 éves korig. Én 182/84/33 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim mérettel.
Leveleket a galippo@citromail.hu címre várom
Leveleket a galippo@citromail.hu címre várom
Sia! Tetszik a hirdetésed nekünk, mi egy 28/31 éves házaspár vagyunk. Te hol laksz?
(Ez egy válasz Amido üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 15:10

Sziasztok! 24 éves, 188 cm magas, 75 kg, vékony, szőrtelen, nagyon rövid szőke hajú, kék szemű fiú, 22/7 cm es borotvált mérettel hölgyet keres 35 év felett. Kor, alkat mellékes, csak szeresd a szexet! hazasparokhoz is beszállnék, csak a hölgy örömére! Írjatok: amido84@citromail.hu
Zalai srác partnerét keresi hölgy vagy pár személyében
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék..lehetsz telt is..Fejér-Tolna-Somogy m.188-100-34éves pasi vagyok.nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok! 33 éves, 183 cm magas, 80 kg, sportos, rövid fekete hajú, kék szemű fiú,budapesti 21/8 cm es borotvált mérettel csak hölgyet keres 40 év felett.Anyagiak kizárva, Képes bemutatkozo leveleket a sut75@freemail.hu Ápoltság diszkréció!
Budapesti,érett /40+/hölggyel ismerkednék!30.as,ápolt,igényes,sportos,diszkrét fiú vagyok!
jaikudo@vipmail.hu
jaikudo@vipmail.hu
Sziasztok! Péter vagyok,intelligens,ápolt férfi. Igényes , csinos hölgyeket keresek Baranyában vagy Tolnában akiknek nem gond, hogy nem vagyok független! Légyszíves írj!
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
Képet küldök,ha szeretnéd!
Üzenet módosítása
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
Képet küldök,ha szeretnéd!
Üzenet módosítása
sziasztok.30 180 78 barna szemű fekete hajú ápolt normális diszkrét független Szolnoki Férfi vagyok.Elsősorban hölgyet keresek tartós baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék.Írj bátran és a többit megbeszéljük. ickepicke@citromail.hu címre várom.
sziasztok egy kedves Bpi nőt keresek laza kapcsoltra.31.189.102.vagyok katana77@freemail.hu
szia mailt írok figyeld majd én bármikor ráérek!!
Sziasztok! Esztergom környékén ismerkednék lányokkal komoly is érdekel. lisku@citromail.hu