Sziasztok!Ismerkednék Párral esetleg Hölggyel!!Szimpátia fontos!! Igényes,normális és beszélgetni lehessen ne a szexről szóljon rögtön minden!!Előre köszönöm ha írsz!! Házi barát is lennék!!
45-50 feletti párhoz csatlakoznek
Intelligens igényes, tapasztalt pár ismeretsègèt keresem 30-55 èves korosztályból Budapesten ès környèkèn. 30 eves hetero igènyes ferfi vagyok Pest-megyèből
Idősebb pasi Nyíregyházán?
Igényes, helyel rendelkező, veszprémi érett hölgyeket keresek!! Kortól, alkatól független csak igényes lény! Állandò hétvégi kiadòs szexre!! Diszkréciò adodt, elvàrt!!
Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

Érett nőt kényeztetnék Kecskemét környékén, helyem van

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 38éves pasi vagyok
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék.
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék.
Fiatal lányt keresek aki imád szopni és kimondottan élvezi ha popsija is szerves részét képzi a játszadozásnak!
Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

39 éves férfias pasi vagyok. Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Bp. Lehet rendszeres vagy alkalmi, diszkréció, ápoltság adott elvárt. Lakás glory hole is.
Budapest?bár mi mehet, csak legyen helyed
Sziasztok,
keresek Somogyban Balaton környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Somogyban Balaton környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Szép napot/estét! 18-25 éves korig keresnék Szolnokon, és környékén L/F Párt...Akiket, ápolt, intelligens, gáláns férfiként, autójukban, vagy bárhol CSAK végignézhetnék, szex közben... komoly szándékkal, csak komoly, telefonszámos, privát üzenetet várnék...köszönöm!
Sziasztok,Bajai független,fiatalos,helyes negyvenes pasiként csinos hölggyel ismerkednék hosszabb távú kapcsolathoz.
Hali.
Harminc èves,hosszú hajú sráckènt keresem èrett hölgy,
vagy ilyen taggal rendelkező pár társoságát.
Harminc èves,hosszú hajú sráckènt keresem èrett hölgy,
vagy ilyen taggal rendelkező pár társoságát.
Sziasztok! 30 éves férfiként keresem idősebb hölgy partnerem minden jóra! Írj üzenetet! Köszönöm
Sziasztok Fehérvár és környékén hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék 18 éves vagyok
Sziasztok,
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra