Sziasztok,
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Sziasztok egy fiatal nagy farkú fiút keresek feleségem örömére
Sziasztok!
Békés megyében keresem idősebb hölgy szexpartnerem, alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.
29 éves igényes, jóképű fiatal srác vagyok.
Részleteket privátban megbeszéljük!
Békés megyében keresem idősebb hölgy szexpartnerem, alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.
29 éves igényes, jóképű fiatal srác vagyok.
Részleteket privátban megbeszéljük!
Bèkès megyèben,párhoz vagy elhanyagolt asszonyhoz csatlakoznèk! 31 èves srác vagyok

Budapesten, idősebb vagy fiatalabb hölgyekkel ismerkednék.
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség (37), aki férfi partnerével (54) boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait -----.- aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Kecskemét környékén nők, asszonyok?

Sziasztok,
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
Érett férfi keresi fiatal cukibogyóját.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Szeretek szopni, olyan pasit keresek aki időnként szopatna vagy csak kipróbálná milyen ha pasi szopja. Ha arctalanul szeretnéd lakás glory hole is megtudjuk oldani, ajtót nyitvhagyom bejösz szembeajtón egy pléd azon egy lyuk, semmi duma átdugod leszoplak , lelépsz. Hely van Bp 39 éves férfias pasi vagyok
Szopok2020@citromail.hu
Ha csak kivernéd előttem az is érdekel, vagy csak kiveretnéd
Szopok2020@citromail.hu
Ha csak kivernéd előttem az is érdekel, vagy csak kiveretnéd
Sziasztok Fehérvár és környékén párral vagy hölggyel ismerkednék 18 éves vagyok
60 év körüli párt keresek minden jóra 33 éves srác vagyok, nagyon felizgat ha kukkolhatnék egy érett párt!
Őket megtalálod a Glory Café-ban majd amikor újból kinyit és lehet menni oda is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 17:09
Törölt felhasználó (4337872)

Egy érett potens lehet hogy jobban megdöngetne!
Segítek! Te lennél abban a szendvicsben!
De túlkoros vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 17:10

Törölt felhasználó (4337872)

Duplapunci?
Duplapunci?
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 07. csütörtök 15:48

Vasárnap délutáni szendvicsbe keresünk fiatal kolbászt Pesten.

Egy érett potens lehet hogy jobban megdöngetne!
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 07. csütörtök 15:48

Vasárnap délutáni szendvicsbe keresünk fiatal kolbászt Pesten.

Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a mai napra napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok 39 év 175cm 80kg. Férfi vagyok lányt vagy párt keresek szexre aki ismerkedne velem Veszprém megyei, pápán lakom.