Szolnokon élő, 73 éves potens, igényes egyedül élő férfiként keresem fiatalabb hölgy partnerem! Az adatalapomon fotók és videók találhatóak rólam! Üdvözlettel: palibacsi48
Devilfish9 Fiatal, sportos, hetero pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn
Egyedülálló, egyedül élő, 36 éves vagyok. Ismerkednék érett Nővel vagy párral, elsősorban hosszabb távú kapcsolat reményében... "együtt bármit"

Párt keresek akik fiatal srácot keresnek harmadiknak

Kellemes, hosszas locsolkodást
:*

Sziasztok! Hatvanból vagy közvetlen közeléből keresünk szopni és nyalni szerető partnert. Orálimádó bi pár vagyunk.Este 22 óra után érünk rá.Helyünk van. Mindenki mindenkinek kellemesen a cél. Diszkréció ,ápoltság adott és elvárt. Jelentkezést lehetőleg intim ,arc képpel a goldenmilf40@gmail.com címre várjuk. Fiuknál kisebb max. átlagos méret legyen. Szép napot mindenkinek!
34 éves vékony pasiként keresek korrekt párt, akik szeretik a szex magasfokú művészetét megélni.
Csajok ha érett pasira vágytok ! Szívesen utazok is egy-egy randira!
Sziasztok.
Budapest ès Esztergom környèkèről ismerkednèk èrett hölggyel, vagy ilyen tagú párral.
Budapest ès Esztergom környèkèről ismerkednèk èrett hölggyel, vagy ilyen tagú párral.
Fiatal, sportos, hetero pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn
Sziasztok. Fiatal srác vagyok párhoz csatlakoznék. Lehet valakihez?.
Sziasztok!
20-40 év közötti lágyt, elhanyagolt asszonykát keresek minden földi jóra. Alkat mindegy, de a kölcsönös szimpátia fontos.
20-40 év közötti lágyt, elhanyagolt asszonykát keresek minden földi jóra. Alkat mindegy, de a kölcsönös szimpátia fontos.
Sziasztok! Hatvanból vagy közvetlen közeléből keresünk szopni és nyalni szerető partnert. Orálimádó bi pár vagyunk.Este 22 óra után érünk rá.Helyünk van. Mindenki mindenkinek kellemesen a cél. Diszkréció ,ápoltság adott és elvárt. Jelentkezést lehetőleg intim ,arc képpel a goldenmilf40@gmail.com címre várjuk. Fiuknál kisebb max. átlagos méret legyen. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok 39 év 175cm 80kg. Férfi vagyok lányt vagy párt keresek szexre aki ismerkedne velem Veszprém megyei, pápa és környéke
Sziasztok, én jelentkeznék
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2021. 04. 02. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 02. péntek 18:08

Húsvéti locsolkodásra keresünk lányt, fiút vagy párt. Bi fiút nem keresünk, helyünk nincs. Ésszerű határokon belül keresünk.
Húsvéti locsolkodásra keresünk lányt, fiút vagy párt. Bi fiút nem keresünk, helyünk nincs. Ésszerű határokon belül keresünk.
Fiatal lányt ...hölgyet..35-ig anyagilag támogatnák.
Heves Borsod
Heves Borsod
Fiatal, sportos, hetero pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn
Jászberény-Jászfényszaru-Hatvan környékéről valaki ??? Helyem van !
Sziasztok!!Egy normális Párnak ha lehet Házibarátja lennék hosszú távra!!Szimpátia és igényesség fontos!!!