Keresem azt az érett Nőt akivel együtt bármit...és nem csak 1 éjszakás vagy pár órás kalandot keres. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis(van autóm). Adatlapomon képek, sok info megtalálható. Írj ha felkeltettem az érdeklődésed

Vp megyében keresünk fiatal potens fiút...40 es éveink közepén járunk. Hetero pár vagyunk.
Fiatal, sportos, hetero pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn
Sziasztok Zalaegerszeg környékén ismerkednek érett nő személyében elsősorban szerető vagy hosszabb távon gondolkodók előnyben.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet.
Sziasztok!
22éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy személyében!
Pécs környékén !
22éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy személyében!
Pécs környékén !
Fiatal hölgyet keresek Budán!
Sziasztok 39 év 175cm 80kg. Férfi vagyok lányt vagy párt keresek szexre aki ismerkedne velem Veszprém megyei, pápa és környéke
Fiatal, sportos, hetero pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn
Fiatal hölgy Jászsában kerestetik.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet. Fényképes jelentkezés elképzeléssel a goldenmilf40@gmail.com címen.
33 éves férfiként keresem 40-es női partneremet barátságon alapuló szexkapcsolat kialakítására. Nyíregyháza környéke előnyben. Belső leveleket várok.
Sziasztok!
Hetero fiút,férfit keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
Hetero fiút,férfit keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
Sziasztok! 34 éves vékony pasi vagyok kortól függetlenül olyan párokkal ismerkedem, akik szeretik minőségi szexet, mint egyfajta művészetet, kreatívak, vidámak és tüzesek. Hasonlót keresek. Képeim természetesen vannak.
Elegáns lányt, hölgyet fogadnék nálam Budapesten! Írj ha érdekel! Üdv.
Sziasztok! 34 éves vékony pasi vagyok kortól függetlenül olyan párokkal ismerkedem, akik szeretik minőségi szexet, mint egyfajta művészetet, kreatívak, vidámak és tüzesek. Hasonlót keresek. Képeim természetesen vannak.
Sziasztok!
Fiatal kiscsajt mentorálnék! Megtanítalak a szadóra, mazóra, te lehetsz bőr szettben faszomnak szopója! Írj! Puszi
Fiatal kiscsajt mentorálnék! Megtanítalak a szadóra, mazóra, te lehetsz bőr szettben faszomnak szopója! Írj! Puszi
Sziasztok! Tatán és környékén tudom felajánlani társaságomat elhanyagolt, unatkozó, nem megbecsült HÖLGYEKNEK! Nem feltétlenül baszásra gondolok(csak ha szeretnéd!)! Dumálhatunk, elsírhatod a bánatod, könnyíthetsz a lelkeden, megbosszulhatod a párod baklövését velem, stb. 29 éves vagyok, magyar ernikumu, szép fasszal(adatlapomon láthatod)! Várom a leveleiteket csodálatos hölgyeim!
Keresek napközbe ráérő hölgyet vagy párt ! Ha csak masszázst vagy csak azt kéred nézzem a szeretkezéseteket írj bátran! De több is lehetséges. Bács-m
Sziasztok! 35 éves budapesti srácként szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal.