Jó reggelt
Keresem nagyon aktív, többlövetűként partnerem/partnereim(Nő vagy pár személyében) minden jóra gátlások nélkül.

Helló!
Valaki egy reggeli kaland, Budapesten?
Én egy 29 éves, helyes Bisex srác vagyok.
Az utazás nem gond, autóval vagyok
Valaki egy reggeli kaland, Budapesten?
Én egy 29 éves, helyes Bisex srác vagyok.
Az utazás nem gond, autóval vagyok
A mai nap folyamán lenne kedve valakinek leápolni a farkamat?Lányok,hölgyek előnyben de akár párt is szívesen vendégül latok esetleg vékony fiatal(max 25 éves)srácot(aki szeret hosszasan szopni).Ha érdekel jelezd üzenetben!
Szisztok Fehérvár és környékén hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék 18 éves vagyok
Sziasztok!
Fiatal, sportos srác hölgyeket kényeztetne orálisan Győr környékén!
Fiatal, sportos srác hölgyeket kényeztetne orálisan Győr környékén!
Ceglèd ès környèkèn Hölgyel ismerkednék irj priv vagy cegled74@citromail.hu Nyitot 46 èvès pasi. Baràti vagy hosszu tàvra . Bàrmi lehet az èlet szèp
Sziasztok,
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Sziasztok 39 év 175cm 80kg. Férfi vagyok lányt vagy párt keresek szexre aki ismerkedne velem Veszprém megyei, pápán lakom.
Negyvenes női partneremet keresem, barátságon alapuló tartós szexkapcsolat céljából. Belső leveleket várok.
Fiatal srácként idősebb férfit keresek Nyíregyházán.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szombat délutánra Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Fiatal múzsámat keresem!
Békésmegye,Csongrádmegye körben keresek érett hölgyet,testalkat kor nem számít,de légy ápolt. Bővebben üzenetben.
Sziasztok ! Farkamat ma üresre cumiztatnám... Nagyon tele a zacsim ! Vác-Rétság-Balassagyarmat volnalról keresek valakit ! Helyem van Rétságon !
Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok , lányt keresek 30 évesig aki kedveli az idősebb kor osztályt én 52 év
Fiatal 18-25 éves állandó partnert keresek.
48 éves, normális, igényes vállalkozó férfi vagyok, relatíve kevés szabadidővel.
Érzéki, gyengéd, ésszel is rendelkező pasi vagyok.

48 éves, normális, igényes vállalkozó férfi vagyok, relatíve kevés szabadidővel.

Érzéki, gyengéd, ésszel is rendelkező pasi vagyok.

Budapesten keresek Aktiv fiatal srácot,középkoru pasit.
Én fiatalos 60 uni passzív vagyok.
Én fiatalos 60 uni passzív vagyok.
Fejér Veszprém környékén ismerkednék.
40/185/88 ápolt pasi vagyok!
40/185/88 ápolt pasi vagyok!
Bi pasit Bi lány keresünk tartós kapcsolatra. Pasiknál kisebb max. átlagos méret és az uni elvárt.Hölgyeknél mindkét féllel való játék. Általában este 22 óra után érünk rá. diszkréció ,intelligencia ,tisztaság elvárt és adott. nagyon orál centrikusak vagyunk és szeretnénk ,hogy a partnerünk is az legyen. Várjuk a leveleket ,képeket ,elképzeléseket a goldenmilf40@gmail.com címre. ( sajnos nem tudunk folyamatosan a gép előtt ülni ezért nem biztos az azonnali válasz) Üdv.