hölgyel ismerkednénk
Debrecenben valaki?
Jó reggelt!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Szigetvár - Pécs - Bonyhád környékén. Az ismerkedést itt privátban tudjuk folytatni vagy Viberen, ha komoly a szándék.
Köszönöm.
Házaspárral találkoznék a hétvégén Szigetvár - Pécs - Bonyhád környékén. Az ismerkedést itt privátban tudjuk folytatni vagy Viberen, ha komoly a szándék.
Köszönöm.
Sziasztok péntek estére keresünk 18-30 év közötti srácot csak is egyedül állot és legyen helye Budapest és környékén .
Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!

Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Sziasztok. Szolnok és annak 50-80km-es vonzáskörzetében keresnék partnert esetleg párt.
21 éves fiatal,sportos srác vagyok, higiénikus vagyok és ezt a partner(ektől) is elvárom! Heteró vagyok,de a kíváncsibb fajta. Szívesen kipróbálnék egy hármast,vagy egy szerepcserét,vagy bármi mást,ami eltér a szokásostól. Remélem itt sikerül hasonló ember(ekre) lelnem. További szép napot!
21 éves fiatal,sportos srác vagyok, higiénikus vagyok és ezt a partner(ektől) is elvárom! Heteró vagyok,de a kíváncsibb fajta. Szívesen kipróbálnék egy hármast,vagy egy szerepcserét,vagy bármi mást,ami eltér a szokásostól. Remélem itt sikerül hasonló ember(ekre) lelnem. További szép napot!
Tapasztalt bácsika felajánlja masszírozás tudását, gyakorlatát hölgyeknek, párjukkal is... dél-Pesten.
Tantra, erotikus... yoni és lingam... olajosan is csúcsrajuttatva, ha azt szeretnéd, ha úgy kérnéd.
Cserében érdekelnének prosztataélvezések, hozzáértőtől.
Keress itt üzenetben, majd e-mailen is tarthatunk kapcsolatot.
Tantra, erotikus... yoni és lingam... olajosan is csúcsrajuttatva, ha azt szeretnéd, ha úgy kérnéd.
Cserében érdekelnének prosztataélvezések, hozzáértőtől.
Keress itt üzenetben, majd e-mailen is tarthatunk kapcsolatot.
Csajszit keresek akivel jól kinyalnánk egymást férjem aktív vagy passzív jelenlétében.
Sziasztok!
Kedd 18:00tól szerda reggel 8ig keresek valakit/ valakiket egy kis örömszerzásre
Helyem van a 13.kerben. Üzenetben megbeszéljük a többit
Kedd 18:00tól szerda reggel 8ig keresek valakit/ valakiket egy kis örömszerzásre

Helyem van a 13.kerben. Üzenetben megbeszéljük a többit

Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező potens srác partnert keres mára. Felejthetettlen élményben lehet részed. Írj privátban a részletekért.
Házi buliba szívesen mennénk párokhoz.
Privátban légyszi.
Privátban légyszi.
Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!

üdv. potens pasi szexkapcsolatot keres Pest. Pest-megye
Potens fiút keresünk harmadiknak hétköznap délutánra.
Szűz vagy tapasztalatlan,kedves fiúval megimerkednék.Csinos izgalmas érett nő vagyok!Helyem van,telszámmal írj légyszi!Pestmegye!
Duci fiatal lånyt keresk Dél.pestmegyeit, oràlsex s sexre. irj privatb. braner.man.2014@gmail.com
Sziasztok! Érett pár/házaspár társaságát keresem Szekszárd és környékéről kellemes szexkapcsolatra kölcsönös kényeztetésre. Ma esti találkozásra van valaki? Keress privát üziben !
Sziasztok. Mostan i hosszú hétvégére partnert keresünk az adatlapunkon leírtak alapján.. Köszönöm hogy elolvastad.
Sziasztok fiatal 20-éves fiut keresünk 40-es csinos hölgy kényeztetésére üzit privátba kérnénk