Komárom környékén keresek hölgyeket 40+ akik el vannak hanyagolva, vagy csak szereteik az életet maximális diszkréció mellett.
Érett hölgyel ismerkednék Pest megyében mindenre nyitott vagyok!
Pasit keresünk hellyel
Párokat Házaspárokat keresünk egymás előtti hancúrozásokhoz!
Lehetőleg a közelünkből és max. ennyi időseket mint mi vagyunk!
Privát üziket várun
Privát üziket várun
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék szombat vagy vasárnap napközben Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Hétköznap esti vagy hétvégi elfoglaltságra keresek társat! Helyem nincs, viszont szívesen utazom, vagy keressünk valami búvóhelyet, abban is benne vagyok. Ha nem kimondottan szexre vágysz, hanem csak sima társaságra abban is benne lennék!

Sziasztok! Ismerkednék tartósan és hosszabb távra Szekszárdi érett párral,házaspárral a hölgy kényeztetésére, örömére. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Sziasztok. Komárom megyében ismerkednék wave
Sziasztok!
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.
Hétköznap esti vagy hétvégi elfoglaltságra keresek társat! Helyem nincs, viszont szívesen utazom, vagy keressünk valami búvóhelyet, abban is benne vagyok. Ha nem kimondottan szexre vágysz, hanem csak sima társaságra abban is benne lennék!

Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak - akár órákig történő - nyalási célra...
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Szegedi 40 es Milf keres fiatal izmos fiút a férj mellé , Csongràd megyéből
Privát üzenet
Privát üzenet
Szia!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány(ok) vagy pár személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány(ok) vagy pár személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Üdv Zoli
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Lányokat párokat keresek sexre utazni tudok olyanok írjanak akik pasit keresnek varom a leveleket.
Párokat Házaspárokat keresünk egymás előtti hancúrozásokhoz!
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Ma estére keresek társaságot Somogy, Tolna, Baranya megyékben leginkább, de ha ésszerű távolságon belül vagy akkor szívesen utazok!