Sziasztok!
Idősebb hellyel rendelkező hölgyek ismerkednék közös szabadidő eltöltés céljából. Nem csak szex!
Idősebb hellyel rendelkező hölgyek ismerkednék közös szabadidő eltöltés céljából. Nem csak szex!
Sziasztok!
Hölgyet keresek alkalmi szexkapcsolathoz Győr közelében. Fiatal párok is írhatnak.
Hölgyet keresek alkalmi szexkapcsolathoz Győr közelében. Fiatal párok is írhatnak.
26 eves sportos srac keresi erettebb holgy partneret Budapesten. Kepek videok a profilomon
Sziasztok! Párt támogatnék anyagilag.
A részleteket személyesen megbeszéljük.
Privát üzeneteket várok
A részleteket személyesen megbeszéljük.
Privát üzeneteket várok
Sziasztok!
09.05.-re keresek hölgyet, vagy párt (nő tagot kényeztetve) Pécsen!
Igény esetén barátommal is!
09.05.-re keresek hölgyet, vagy párt (nő tagot kényeztetve) Pécsen!
Igény esetén barátommal is!
Sziasztok,fiatal vékony sportoló srác vagyok sok tejcsivel kemény mérettel, vágyam egy idősebb korrekt párral való szex, csajszikkal, párokat keresek
Sziasztok ! Szekszárdon ismerkednék érett párral házaspárral kölcsönös szimpátián alapuló diszkrét tartós kapcsolatra ! Leveleket privát üzenetben várok!
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Nőt keresünk barátnőmnek. Én valószínűleg csak passzívan figyelném az eseményeket.
Hölgyet és párt keresek, akár csak levelezni is.
HÉTKÖZNAP BUDAPEST - HÉTVÉGÉN GÁRDONY??
Jövő hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Jövő hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Sziasztok!Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok! Zalaegerszeg környékén ismerkednék hölggyel vagy párral a hetero alapon a hölgy örömére! Hétvégék és a délutánok jók nekem! Privát üzenetben írjatok!
Sziasztok! Miskolci pár vagyunk! Fiatal biszex pasit keresünk ,akár ma estére is! Figyelmesen olvasd el az adatlapunk! Pontosan megfogalmaztuk,hogy mit keresünk ,mire vágyunk! Ha nem ismersz magadra,ne írj!!!
Fényképes,akár ruhás,arcos bemutatkozást várunk a :: parpasit@citromail.hu email címre!
Fényképes,akár ruhás,arcos bemutatkozást várunk a :: parpasit@citromail.hu email címre!
Sziasztok. Pesten ismerkednék 50 körüli párral. 39 éves Pasi vagyok
Eger és környékén keresek férfias bi akítv pasit, 40 felett előnyben!
Sziasztok ! Szekszárdi megbízható diszkrét érett párral házaspárral ismerkednék ! Várom jelentkezésed privát üzenetben!
Hello! Idősebb..csinos...igényes nőket kényeztetnék. Írj privátban
nem bánod meg

Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Győrben és környékén keresem a partnerem ma estére! Autóm van!