Veszprém környékén ismiznék korhatár nélkül.Korrekt barátság,ismerkedés,tali.Minden jóban benne vagyok.
Ha valakit érdekel egy 26 éves 170cm/85kg megbízható srác,keressen bizalommal....
Ha valakit érdekel egy 26 éves 170cm/85kg megbízható srác,keressen bizalommal....
Mi számít nagyméretnek nektek?
15\6 az enyém
15\6 az enyém
Sziasztok! 25 éves,178/70,szabolcsi srác ismerkedne érettebb hölgyekkel,esetleg párokkal a nő örömére.Szeretek hosszasan kényeztetni nyelvvel.
Szia!
Főként szexkapcsolatra (nem feltétlen alkalmira) keresek hölgy partnert.
Kor és alkat kevésbé fontos, de intelligencia és higénia sokkal inkább.
Tudj adni és kapni... és az sem baj, ha egy jó szex után még beszélgetni is tudunk!
U.I.: Jelentkezni tényleg korhatár nélkül lehet!
Főként szexkapcsolatra (nem feltétlen alkalmira) keresek hölgy partnert.
Kor és alkat kevésbé fontos, de intelligencia és higénia sokkal inkább.
Tudj adni és kapni... és az sem baj, ha egy jó szex után még beszélgetni is tudunk!

U.I.: Jelentkezni tényleg korhatár nélkül lehet!

érett hölgyet keresek , hogy kényeztethessem. alkattól függetlenül! én 30/190/105 intim20/6
Szia!
Érett hölgyet keresek. Csak sex és más semmi.
Jeletkezzetek email-en. erikf2006@citromail.hu Képet is küldjetek.
Érett hölgyet keresek. Csak sex és más semmi.
Jeletkezzetek email-en. erikf2006@citromail.hu Képet is küldjetek.
Igényes érett hölgyet kényeztetnék Budapesten és Fejér megyében.
Én 33 éves, ápolt, diplomás fiú vagyok.
Lakás, autó van.
E-mail.: kokobgbg@freemail.hu
Én 33 éves, ápolt, diplomás fiú vagyok.
Lakás, autó van.
E-mail.: kokobgbg@freemail.hu
Szia!
Változott az email címem cruzer90@citromail.hu. Erre várom a jelentkező hölgyeket.
A kor nem számít. Légy higénikus.
Várom az üziket lehetőleg képpel.
Változott az email címem cruzer90@citromail.hu. Erre várom a jelentkező hölgyeket.
A kor nem számít. Légy higénikus.
Várom az üziket lehetőleg képpel.
Nyíregyi 31éves nyíregyi pasi vagyok.Éretebb hölgyekkel,párokkal ismerkednék titkos,diszkrét kapcsolat kialakitásának céljából.Ha érdekelnék valakit,valakiket légyszi írjon!!!
Sziasztok. 22 éves srác vagyok, és idősebb hölgyekkel ismerkednék. Webkam van. MSN: footloverguy@hotmail.com
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
25 éves,178/70,szabolcsi srác ismerkedne lányokkal,hölgyekkel esetleg párokkal a hölgy örömére.Szeretek nyelvvel hosszasan kényeztetni.Belső levelet várok.
50 felettii hölgyet nyalnék holnap.
Bp.
email: jordick33@gmail.com
Bp.
email: jordick33@gmail.com
Sziasztok! Szívesen lennék idősebb hölgyek nagymamák alkalmi szexpartnere! Hminc6942193! A képeimet itt megtaláljátok a kor és alkat nem számít!
Sziasztok!
Szegedi 31 éves nem független pasi keres idősebb hölgyeket napközben hely van!!!
Légy szexy,akár szex nélkül szexuális játékra!!!
Írj priv üzenetet!
Szegedi 31 éves nem független pasi keres idősebb hölgyeket napközben hely van!!!
Légy szexy,akár szex nélkül szexuális játékra!!!
Írj priv üzenetet!
hölgyeket kényezstetnék irjatok
38 éves nős pasi, minden finomságban benne lenne. Helyem Bp. - en van. Főként napközben ok.
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
Ha van itt olyan csaj (elsősorban Szolnok közelében), aki szeretné, hogy egy 30 éves pasi jó alaposan kinyalja és megdugja, ne habozzon, írjon egy üzenetet ide: majom79@windowslive.com
Csak 18 fölött!
Csak 18 fölött!
sziasztok!
Ádám vagyok 26 éves. Ápolt férfi vagyok.
Érett és fiatal hölgyeket keresek közös együttlétre. Párhoz is szívesen csatlakozok a hölgy örömére.
Fényképes leveleket várok a kadam84@citromail.hu címre.
MSN: kadam84@hotmail.hu
Telt keblűek előnyben!
Helyem nincs sajnos de autóm van és utazni tudok.
Mindenkinek válaszolok
Ádám vagyok 26 éves. Ápolt férfi vagyok.
Érett és fiatal hölgyeket keresek közös együttlétre. Párhoz is szívesen csatlakozok a hölgy örömére.
Fényképes leveleket várok a kadam84@citromail.hu címre.
MSN: kadam84@hotmail.hu
Telt keblűek előnyben!
Helyem nincs sajnos de autóm van és utazni tudok.
Mindenkinek válaszolok
31 éves Veszprém megyei srác érett és lehetőleg duci hölgynek lenne a szeretője.Extrém dolgok is érdekelnek.Búvóhely szükséges.Autóm nincs,de megoldom az utazást.Anya-lánya,nővér-nővér felállás is érdekelne.