ma délelőttre(8-12:00 között) keresem játszó társnőmet Budapest-Tatabánya vagy Budapest-Székesfehérvár útvonalon.
Sziasztok ! újra megpróbálom hátha.
Szegeden vagy környékén keresek hölgyet\hölgyeket kortól függetlenül minden földi jóra.
Írj bátran sok mindenbe benne vagyok
Szegeden vagy környékén keresek hölgyet\hölgyeket kortól függetlenül minden földi jóra.
Írj bátran sok mindenbe benne vagyok

zexelni akarok ma!! 23 éves srác vagyok Zalaegerszegen! Fiublany vagy pár tok mindegy csak élvezetes legyen !!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! 27 eves barna hosszu, hullamos haju es barna szemu srac vagyok. Pest megyeben ismerkednek kortol fuggetlenul.
Sziasztok!
42eves nagymellu holgy es 27 eves pasi 18-19cm intimmel parokat kereskozos oromokre hetero alapon.
Helyunk nincs, utazni tudunk. Elsosorban Pest megye Komarom Esztergom megye, es Budapest.
Kepeket varunk a horviisti0@gmail.com cimre. Meg aznap visszajelzunk.
42eves nagymellu holgy es 27 eves pasi 18-19cm intimmel parokat kereskozos oromokre hetero alapon.
Helyunk nincs, utazni tudunk. Elsosorban Pest megye Komarom Esztergom megye, es Budapest.
Kepeket varunk a horviisti0@gmail.com cimre. Meg aznap visszajelzunk.
sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal asszonyokkal . Nagyon izgatnak a Milfek . Esetleg swinger buli házibuli wellnnes minden érdekelne ami jó buli . Csoportokhoz is csatlakoznák . Diszkrét vagyok nagyon . 29 éves igényes srác vagyok . Elég mobil . Utazni tudok . Ide várom privibe az üziket vagy emailre schuster74@ és indamail.hu.
37/185/85 ápolt átlagos pasiként, érett hölgyek társaságát keresem. Nyugat dunántúl.
érett hölgyet keresek pest megyében!
Sziasztok,van itt lány aki ismerkedne fiatal fiuval? Bp és környéke

Budapesten ismerkednék érett nővel.
Nem pont a korra gondoltunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 03. vasárnap 09:49

Törölt felhasználó (3202402)

Hello hölgyeim!
Idős hölgyet/asszonyt keresek hosszútávú szexkapcsolatra vagy olyan párt akiknek lehetnék a házibarátjuk hosszútávon.
Idős hölgyet/asszonyt keresek hosszútávú szexkapcsolatra vagy olyan párt akiknek lehetnék a házibarátjuk hosszútávon.
Párral(F-L) ismerkednék hármashoz Bp.ti 30as Ffi
Sziasztok!
20-25 év közötti fiúval ismerkednénk.
20-25 év közötti fiúval ismerkednénk.
Sziasztok! 26 éves, vékony (178/73) srác vagyok, és napközbeni szabadidővel keresek alkalmi, vagy tartós partnert Budapesten.
Sziasztok! 21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék. Írjatok.

Főleg 45+ hölgyet keresnék szexre Kecskemétről, de felső korhatár nincs. Minél érettebb vagy, annál jobb. Nem független 35 éves pasi vagyok. Csak diszkréten.
Fiatal 21 éves férfiként keresnék Pécsen párt vagy nőt minden jóra.
én pécsi vagyok...
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. 22 éves,debreceni,sportos,diszkrét,ápolt meleg srác vagyok. Pasit keresek titkos kalandra. Írj
Érett magányos hölgyet(60-80) keresek Zalában,akit a két ünnep között látogatnék.