Sziasztok!
24 éves srác vagyok, és már elég régóta keresek idősebb nőt alkalmi/hosszabb tavon vagy akár komoly kapcsolat céljából. Én egy magas vékony alkatú srác vagyok (185/65kg kb) barna hajam és szemeim vannak.
saját autóm van így az utazás nem probléma. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
Nem punci vadászat a cél. Abból lenne elég hétvégente.. A fiatalabb lányok elég kiábrándítóak.
24 éves srác vagyok, és már elég régóta keresek idősebb nőt alkalmi/hosszabb tavon vagy akár komoly kapcsolat céljából. Én egy magas vékony alkatú srác vagyok (185/65kg kb) barna hajam és szemeim vannak.

09.06 reggelre keresek hellyel rendelkezo jatszopartnert Maglód-Monor körűl.
Sziasztok!
hölgyet, esetleg párt keresnék ma estére. Az adatlapom rendesen ki van töltve. Írjatok
hölgyet, esetleg párt keresnék ma estére. Az adatlapom rendesen ki van töltve. Írjatok

Sziasztok!
Fiatal srácként idősebb hölggyel ismerkednék győrben vagy közelében. Fontosnak tartom a szimpátiát kis ismerkedést nem csak egyből bele a közepébe
Fiatal srácként idősebb hölggyel ismerkednék győrben vagy közelében. Fontosnak tartom a szimpátiát kis ismerkedést nem csak egyből bele a közepébe

Sziasztok! Budapest és vonzáskörzetében keresek igényes érett hölgyet !(A többi információt, privát levélben)
Olyan nyitott viszonyra keresnék egy lehetőleg budapesti hölgyet, ahol csakis a kölcsönös orális kényeztetésnek szentelnénk az együtt töltött időt. Hosszasan, gyengéden elmerülni egymásban, tényleges szex nélkül.
Ha te is ilyen együttlétekre vágysz, mindenképp írj.
Sziasztok.Igényes hölgy,pár Nyíregyházán?
Fiatal fiúkat keresünk hölgytagunknak, gangbangre is.
Sziasztok!
Fiatal,20-25 éves fiúval ismerkednénk,akár már ma este is találkozhatunk.
Fiatal,20-25 éves fiúval ismerkednénk,akár már ma este is találkozhatunk.
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 35 éves Férfi Bp. és környéke
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 35 éves Férfi Bp. és környéke
28é sréc vagyok hölgyet keresek Budapesten akár ma este is
privit írj

Üdv!
Ma este Budapesten kényeztetnék(punci/popó nyalás) Hölgyet, akár teljesen egyoldalúan is. Viszonoznod nem kell, csak ha maximálisan elégedett vagy a végeredménnyel.
További szép estét!
Ma este Budapesten kényeztetnék(punci/popó nyalás) Hölgyet, akár teljesen egyoldalúan is. Viszonoznod nem kell, csak ha maximálisan elégedett vagy a végeredménnyel.

További szép estét!
Bács Kiskun megyében ismerkednék párral hölgyel
Olyan nyitott viszonyra keresnék egy lehetőleg budapesti hölgyet, ahol csakis a kölcsönös orális kényeztetésnek szentelnénk az együtt töltött időt. Hosszasan, gyengéden elmerülni egymásban, tényleges szex nélkül.

Balatonberényben töltjük a hétvégét. Ha rossz idő lesz, akkor Hévíz, vagy Kehida lesz az, ahol napközben leszünk. Örömmel vennénk egy kulturált, önmagára igényes, ápolt, normális, szexkedvelő srác, férfi jelentkezését, harmadiknak, csak a feleségem örömére.
Mi egy 45/42 éves, átlagos testfelépítésű, szexkedvelő pár vagyunk. Nem manökenek, nem aszkéták, nem gömböcök..
Diszkréció adott és elvárt.
Szakál és bajusz kizáró tényező, átlagosnál vastagabb férfiasság előny.
Csak most hét végére, csak oda keresünk partnert, kérjük, csak olyan írjon, aki arrafelé van. Kellemes élmények esetén akár hosszabb távú szeretkezős-kapcsolat is lehetséges.
Mi egy 45/42 éves, átlagos testfelépítésű, szexkedvelő pár vagyunk. Nem manökenek, nem aszkéták, nem gömböcök..

Diszkréció adott és elvárt.
Szakál és bajusz kizáró tényező, átlagosnál vastagabb férfiasság előny.
Csak most hét végére, csak oda keresünk partnert, kérjük, csak olyan írjon, aki arrafelé van. Kellemes élmények esetén akár hosszabb távú szeretkezős-kapcsolat is lehetséges.
Sziasztok!
20-25 éves,hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
20-25 éves,hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Sziasztok!
22 éves egyetemista, sportos srác vagyok. Debrecen illetve környékéről ismerkednék idősebb hölgyekkel.
22 éves egyetemista, sportos srác vagyok. Debrecen illetve környékéről ismerkednék idősebb hölgyekkel.
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém mellett van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
30-án és 31-én Balatonszemesen leszünk a szabadstrandon.Ráérünk pénteken hazamenni...A keresési feltételeknek megfelelő szexpartnert,szexpartnereket keresünk.Szóló fiúk 40év alatt,18cm felett....Üzeneteket privátban....Szállás szexel.....
30as pasi ismerkedne olyan asszonyokkal akik szivesen vennék egy fiatalember figyelmét. Orommel randevúznék majd alakul ahogy alakul. Nem titkolom imádom a 40 feletti hölgyek figyelmét. Inteligens színhaz, vacsora, múzeum, koncert, pub stb kompatibilis férfi vagyok
irj privátban és megbeszéljük