Elhanyagolt nőket,idősebb asszonyokat kényeztetnék Borsodban! 36 éves jóképű kemény farkú nagy méretű srác vagyok! Írjatok bátran!!!
Sziasztok!
Ma estére keresek egy belevaló csajt,vagy párt akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.Ha érdekelne valakit,valakiket a dolog,írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.!!!
Ma estére keresek egy belevaló csajt,vagy párt akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.Ha érdekelne valakit,valakiket a dolog,írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.!!!
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Sziasztok! Kedden délután utazunk Pestről Dunaújvárosba útközben megálnánk valakinél vagy valakinél egy kis lazításra.
Megismerkednék kedves tapasztalatlan fiatal fiúval!Csinos igényes,ápolt nő vagyok!Helyem van!Írj telszámmal!
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Lányok, Asszonyok! Jóképű, intelligens, diszkrét, kemény farkú férfi vagyok. Szimpátia fontos, igényes, helyes nőket keresek. Kellemes időtöltésre. Szép Napot Csajok! Írj bátran nem fogsz csalódni.

SZIASZTOK! FIATAL CSINI TRANSZI , MÉLYTORKOZNA VAGY BUKKAKE PARTY-BA BENNE LENNE!! HELYEM VAN , BUDAPEST 5. KER. CSÓÓÓK
Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Ismer valaki olyan nőt a környezetében aki pénzért, cigiért, alkoholért benne van extra dolgokban? nem hivatásost keresek. pénzéhes tinikre, esetleg alkoholista nőkre gondoltam
sziasztok Pesten keresnék egy párt vagy hölgyet ma estére helyem van 28 é srác vagyok
Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres parnert lehetőség szerint nőt vagy párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres parnert lehetőség szerint nőt vagy párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Sziasztok!
Lányokat, illetve párokat keresek rövidebb és hosszabb távú kapcsolatra egyaránt.
23 éves értelmes, fantáziával teli srác vagyok, átlagos testalkattal. Helyileg fehérváron, de megyén belül utazni is tudok.
Üdv, Peti
Lányokat, illetve párokat keresek rövidebb és hosszabb távú kapcsolatra egyaránt.
23 éves értelmes, fantáziával teli srác vagyok, átlagos testalkattal. Helyileg fehérváron, de megyén belül utazni is tudok.
Üdv, Peti
Hölggyel ismerkednék akivel izgalmassá tehetnénk a szürke hétköznapi estét

Sziasztok!
Szívesen kényeztetnék 40 feletti hölgyeket Budapesten nap közben is akár
Ha esetleg van kedved, ne habozz, írj!
Szívesen kényeztetnék 40 feletti hölgyeket Budapesten nap közben is akár

Sziasztok! Fiatal, energikus fiú vagyok, lányok és párok ismerettségét keresem. Lehetőleg Fejér megyében!!
Sziasztok olyan lányokat keresek akik 18-35 éves korig, és extra vékony legyen kb: 40-60 kg között legyenek, Veszprémből és benne lenne egy kis tapasztalat átadásban vagy is tudna egy kis segítséget nyújtani nekem ilyen téren, persze olyan legyen akinek volt esetleg még most is van ilyenben része, és persze ez nem zavarja, nem szeretném azt hogy évekig tartana esetleg 1-2 hónapig vagy ha jól alakul és jól haladok akkor 2-3 hét lehet, privát üzenetben meg tudjuk beszélni a folytatást, minden üzenetet végig olvasok olyant is aki csak anyagi dolgot kér, de szeretném ha olyan is írna aki tényleg benne van az ilyenben és szeret is segíteni az ilyen bajban lévő férfiakon smile
sziasztok holnap délelőttre is keresnék 1 milfecskét tatabánya budapest között
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk gyula 30km körzetéböl intim és arc képet kérünk az emailünkre diszkrétcio adott és elvárt.Ha nem küldesz képet nincs válasz sem... egypar84@gmail.com