Ma lenne kedve valakinek egy kis játszadozásra vagy kis masszásra,férfiak párok jelentkezését várom!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valami kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként fiatal párt vagy hölgyet keresek. Hajdú-Bihar megyéből.

Szia! mi igényelnénk ! Csak hát a távolság !! irj ha erre jársz esetleg
(Ez egy válasz Andaman üzenetére (2025. 06. 25. szerda 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 01:06

Fiatal biszex párral ismerkednék, ahol mindkét fél igényli h megdugják.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni. Korban szeretem a szélsőségeket, a nálam érettebb vagy jóval fiatalabb partnereket.
Sziasztok! 20 éves szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.
Sziasztok, a Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki a mackós alkatú férfira vágyik!!! De csak ha azt élvezed ha ki nyalnám szívesen ha csupasz
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.

Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok domináns tipusként keresek Budapest környékén nőket és párokat ? 23F
Sziasztok! Olyan nálam fiatalabb hölgyet keresek, aki a szexben nyitott gondolkodású, vékony, átlagos, vagy sportos testalkatú, benne lenne többes szexben is, kapcsolatot keres, de szereti másokkal is dugatni magát. Hozzám költözés lehetséges. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Fiatal biszex párral ismerkednék, ahol mindkét fél igényli h megdugják.
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Masszázs nőknek 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
Hölgyeim! Rég voltam 60+ -os partnerrel, és most arra vágyom..
ha tetszem, írj

Helló Hölgyek.
Pesten két pasival egy kis outdoor Parti.?
privin keress ha aktuális
Pesten két pasival egy kis outdoor Parti.?
privin keress ha aktuális

Sziasztok! Lányokkal, párokkal ismerkednénk! Pest megye és Bp.
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet. Akár napközben is.. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd!
Szia! Szívesen ismerkednék Veled. Én 48 éves pasi vagyok pocakkal.
(Ez egy válasz szopneeeek69 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 11:06

Szenvedélyesen szeretek szopni, és eddig nem volt panasz. Imádom az alárendelt kislány szerepét betölteni az ágyban. Ha úgy érzed te vagy az emberem, ne habozz és keress meg!!!