Sziasztok, ma 15:00 körül Celldömölk és Sárvár környékén, keresek csajt, travit , párt ,írj üzenetet
Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Hello németországbol vagyok BW 22 éves vagyok és nyitott vagyok ismerkedni irjatok nyugodtan!
36 éves egyedülálló pasi keresi 40+-os hölgy partnerét Budapesten. Írj rám ha itt vagy és minőségi időt keresel!
Ki szoptatna meg Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Zalaegerszegen most pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Ráérek egész nap. Hely van.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
balatonboglár környékén keresek 50év feletti nőt akit nyalhatnék! privizz! (én 26 vagyok)
28 éves mackós srác keresi elhanyagolt hölgy játszótársát Ózd és környékén.
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
Akár hosszú távra
Sziasztok!
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. A nagyobb korkülönbség (fiatalabb vagy idősebb partner) előny. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. A nagyobb korkülönbség (fiatalabb vagy idősebb partner) előny. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Akár hosszú távra
Akár hosszú távra
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

Találkozni merő párt keresek.
Akár hosszú távra
Akár hosszú távra