26 éves sportos, ápolt srác vagyok, izgat a gondolat, h egy 45 feletti hölgyet kényeztessek
Budapesten valaki?

Sziasztok 29 éves sportos testalkatú Budapesti srác vagyok szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kenyeztetnék ma este
Sziasztok!
Van itt olyan kedves hölgy, aki foglalkozna egy kezdő sráccal?
Nagyon hálás lennék!!!
Van itt olyan kedves hölgy, aki foglalkozna egy kezdő sráccal?
Nagyon hálás lennék!!!
Szombatra 11-én Hellyel rendelkező vendéglátót keresünk Kecskemét-Budapest vagy Kecskemét-Szeged közti szakaszon
Napközben mennénk valakihez
ero3540@freemail.hu ide várnánk bemutatkozó e-mailt

Napközben mennénk valakihez

ero3540@freemail.hu ide várnánk bemutatkozó e-mailt

Érett hölggyel szívesen ismerkednék Somogy Zalából!
Sziasztok,
Fiatal inteligens,Szentesi srác vagyok.
Magamról:
22èves vagyok
Barna szem,barna haj
180 cm magas vagyok.
Dolgozom.
Oda adó ès figyelmes vagyok.
Kèpet szívesen küldök.
Szèp napot!
Fiatal inteligens,Szentesi srác vagyok.
Magamról:
22èves vagyok
Barna szem,barna haj
180 cm magas vagyok.
Dolgozom.
Oda adó ès figyelmes vagyok.
Kèpet szívesen küldök.
Szèp napot!
Az érett(ebb) hölgyek közül izgatna valakit egy tapasztalatlan srác?
Sziasztok. 29 éves fiú keresne érett, tüzes hölgyet, aki új dolgokat tanítana neki.
Sziasztok.
Miskolc és 25 km-es vonzáskörzetéből keresek 40+ -os hölgyeket kellemes szexhez.Én 30 éves miskolci fiatalember vagyok.Autóm és "búvóhelyem van.Csakis ápolt és normális hölgyeket keresek.
Kérem,hogy homokosok,biszexuálisok,orkok,buckalakók és egyéb fajta/nemű élőlények ne zargassanak!
Miskolc és 25 km-es vonzáskörzetéből keresek 40+ -os hölgyeket kellemes szexhez.Én 30 éves miskolci fiatalember vagyok.Autóm és "búvóhelyem van.Csakis ápolt és normális hölgyeket keresek.
Kérem,hogy homokosok,biszexuálisok,orkok,buckalakók és egyéb fajta/nemű élőlények ne zargassanak!
Telt, alkatú 35-70 év közötti hölgyet,párt keresek,hölgy örömére,hosszútávú,illetve komoly kapcsolat céljából!Üzenetet privátban várok!
Sziasztok. Van itt olyan csaj,vagy fiú,aki Balatonberénybe eljönne velem nudizni? írj az emalemre. mega73m@gmail.com
szia,szolj,és már indulok is!27éves vagyok,korrekt mérettel megádva,ma és holnap szabad vagyok,szivesen kényeztetnélek!ha gondolod,irj a kameleon1988@freemail.hu-ra!várom válaszodat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 31. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 31. kedd 08:47
Törölt felhasználó (892784)

Sziasztok!
Balatoni 42 eves csini MILF fiatal nagyfarku sracokkal ismerkedne!
26 éves igényes srác vagyok ,keresek partnert hétvégére , lehetnek párok is vagy elhanyagolt unatkozó asszonyok , diszkréció adott és elvárt , minden jóra nyitott vagyok , swinger vagy házibuli is érdekelne persze hetero alapon, utazni tudok , ez az emaielem departed1988@indamail.hu , várom az üziket ide vagy privibe emailre.
Sziasztok!
Sziasztok!
Éret nöt keresek aki bele vezet a szexbe.
23 éves vagyok sportos 177 cm magas rövid haju
Budapest és környéke.
atlexx0@gmail.com
Éret nöt keresek aki bele vezet a szexbe.
23 éves vagyok sportos 177 cm magas rövid haju
Budapest és környéke.
atlexx0@gmail.com
Sziasztok!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem elsődleges szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
28 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok.
Helyem van, de pesten belül is bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem elsődleges szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
28 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok.
Helyem van, de pesten belül is bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Hölgyeim! Ma este valaki?