Érett puncit nyalnék, falnék :P
Ma szülinapos farkamat nem venné kezelésbe egy kedves Asszony?

Bács és Csongrád megyében párhoz beszállnék! Kitartó, diszkrét fiatal pasi vagyok! Utazni tudok! Írjatok!
Sziasztok, Veszprém, Fejér és Pest megyében olyan hölgyet vagy párt keresek aki(k) imádják a hosszas előjátékkal egybekötött masszázst. akár ma délutántól - hétfő reggelig tudnának fogadni. Csak komoly partnert, partnereket keresek! Én is az vagyok! Nézzétek meg az adatlapomat, képeimet. Üzeneteket privátban kérem. janez7408@freemail.hu
Sziasztok!
Fiatal srácként érett hölgyet kényeztetnék Budapesten vagy környékén. Esetleg párhoz is csatlakozom a hölgy örömére
Fiatal srácként érett hölgyet kényeztetnék Budapesten vagy környékén. Esetleg párhoz is csatlakozom a hölgy örömére

Most az esti órákban nem keres esetleg nő v pár pasit aki csatlakozna hozzá és egy jót élvezkednénk??? írjatok itt v privátban ha van ilyen 15kerület és környéke ami most ideális lenne...
Sziasztok! 22 éves fiú keres egy akár jóval idősebb hölgyet.
Vékony alkat, 18cm.
Vékony alkat, 18cm.
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz és egyéb infók KATT IDE >>>> www.szexember.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz és egyéb infók KATT IDE >>>> www.szexember.hu

Sziasztok! Ma estére igazán belevaló nő szexpartnert keresek.35 éves hetero igényes helyes sportos pasi vagyok XI. kerületben lakok. Helyem van ahol biztos hogy nagyon jól érezhetnéd magad Írjatok a csakegypasika@gmail.com címre és hozzuk össze a talit
Sziasztok, Veszprém, Fejér és Pest megyében olyan hölgyet vagy párt keresek aki(k) Szeptember 14-én azaz most vasánap déltől - hétfő reggelig tudnának fogadni. Csak komoly partnert, partnereket keresek! Én is az vagyok! Nézzétek meg az adatlapomat, képeimet. Üzeneteket privátban kérem.

Nógrád vagy Heves megyéből keresem társam. smile Elsősorban Hölgyeket keresek. Párokhoz csak passzív részvétellel szállnék be.
Pár kép és videó "rólam"
Pár kép és videó "rólam"
Hölgyek, párok játszótársa lennék , én 25 éves pesti srác
Idősebb hölgyek, párok játszótársa lennék, én 25 éves pesti jóképű srác.
Zalában nincs egy helyes fiatal fiú?
40es csinos nagymellű hölgy
40es csinos nagymellű hölgy
Sziasztok lányhoz párhoz csatlakoznék akár napközben is
Sziasztok!
Érett hölgyet keresek szexkapcsolatra (alkalmi vagy hosszú távúra is) Budapesten vagy környékén.
Érett hölgyet keresek szexkapcsolatra (alkalmi vagy hosszú távúra is) Budapesten vagy környékén.
Sziasztok! Bevállalós asszonyt keresek aki szivesen eltöltene egy kis időt egy 23 éves sportos sráccal! Akár lehetne rendszeres is!
Helyem van!
Helyem van!
Szegedi kellemes negyvenes lenne egy 30 é srácnak????
Miskolcon keresem érett Hölgy partneremet. 22 éves, sportos srác vagyok. Nézzétek meg a képeimet, videóimat, aztán írjatok!

25 éves fiú keres hölgyet Budapesten alltalaba 18nak szoktak nézni mindenbe benn vagyok :P