Bp
Szia!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Holnapra keresek társaságot szabadidő kellemes eltöltésére

Szép napot! Igényes hölgyet vagy párt keresek a hölgy örömére!
Párt keresek 3-asra lehetőleg 50-es hölgyel szexre!

Szép napot! Igényes hölgyet, vagy párt keresek a hölgy örömére!
Írj bátran!

Írj bátran!

Hölgyeket keresek Bács-Kiskun, Csongrád megyéből. Ha érdekel írj.
Igényes, csinos érett nőkkel hetyegnék Kecskeméten és Budapesten! Részletek: Társkeresős adatlap.
Sziasztok. Heves megyei 30 éves pasi vagyok. Érett 40-50-es nőkkel ismerkednék. Párokkal is de kizárólag a hölgy örömére!!! multi32@freemail.hu
HElloka balassagyarmati srác vagyok, érdekelne a dolog
(Ez egy válasz s.j.68 üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Partnerem keresem
Intelligencia előny

Intelligencia előny

Sziasztok!
35-től 70-ig keresek telt hölgyet,párt nő örömére Fejér megyében!
35-től 70-ig keresek telt hölgyet,párt nő örömére Fejér megyében!
Melytorkosan a szájába èlveznèk ma du lánynak férfinak . Akár anyagiert is.csak ma du. Győr budapest vonalon írj kisdavid449@gmail.com
Sziasztok!
Érett hölgyek minden kívánságát teljesítem. Ha kell órákig nyallak. Napközben, Budapesten.
Érett hölgyek minden kívánságát teljesítem. Ha kell órákig nyallak. Napközben, Budapesten.
45éves feleségemnek keresek fiatal fiút nógrádból.
Mára keresek programot Pest dél-keleti részén!
Aktuális még?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 03. 28. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 28. péntek 16:49

50 es nejem dugatnam fiatal nagy vastag farku fiukkal ? irj bayrann !
Érett hölgyet keresek ma délutánra!
Két 28 éves eléggé potens hetero srác keres vasárnap estére 1 vagy két hölgyet 50 éves korig többórás szexcsatához. Hely, kocsi van. Akit érdekel kérem privátban írjon üzenetet.
A & J
A & J
Hali! Miskolci vagyok és .Kellemes időtöltésre keresnék egy belevaló csajt,hölgyet esetleg egy diszkrét párt.Ha benne lennétek egy akár egész éjszakás kalandozásba dobjatok egy űzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!!!Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!!! utazás nem akadály!! skypon is elértek gerike19900816