Sziasztok!
Van itt olyan budapesti lány/hölgy, akit érdekelnek a tőle fiatalabb, kissé félénk, tapasztalatlan fiúk?
22 éves vagyok, 183cm, 82kg, szőkésbarna rövid hajam, és kék szemeim vannak.
Ha valakinek esetleg felkeltettem az érdeklődését, írjon nyugodtan
Van itt olyan budapesti lány/hölgy, akit érdekelnek a tőle fiatalabb, kissé félénk, tapasztalatlan fiúk?
22 éves vagyok, 183cm, 82kg, szőkésbarna rövid hajam, és kék szemeim vannak.
Ha valakinek esetleg felkeltettem az érdeklődését, írjon nyugodtan

Sziasztok! irányítható nagyméretű ff keresünk akinek van saját találkahelye
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P) van skypom is de azt csk privibe
Sziasztok! irányítható nagyméretű ff keresünk akinek van saját találkahelye
Hölgyhöz, vagy barátnőkhöz csatlakoznék sexcsatára!
sziasztok szeretnék puncit nyalni és dugni miskolci lányok hölgyek jelentkezését várnám !
Keresek bevallalos csajt aki kezzel kielegitene, vagy esetleg szajjal!!! nem ingyen. CSAK BP, NAGY MELL ELONY, KOR ALKAT MIND1, ha erdekel irj
szivesen csatlakoznék lányokhoz asszonyokhoz párokhoz csak a hölgy örömére,fiatal izmos srác vagyok nagy mérettel,mindannyiunknak nagyon jo lenne,nézzetek meg,privát üzenetre válaszolok!
Sziasztok!30 as magas sportos pasi beszállna párokhoz a hölgy örömére,vagy kukkolna!
Péntek estére/éjszakára vendégül látnék hölgyet vagy párt. Sportos, jó megjelenésű srác vagyok. e-mailem:simoned@citromail.hu
Óriásfarokkal rendelkezem nők hölgyek lányok párok jelentkezzetek!
Üdv.
Miskolci házaspár keres szombat éjszakára nagyméretű pasit harmadiknak.
Minimum 20/6.
Csak akkor írj ha tudsz utazni.
Minimum 20/6.
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P) van skypom is de azt csk privibe
Üdv.
Minimum 20/6.
Minimum 20/6.
Sziasztok!
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt molett lányokat,hölgyeket,asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt molett lányokat,hölgyeket,asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Üdv.
Minimum 20/6.
Minimum 20/6.
sziasztok! igazából bármilyen korosztályból keresek bármilyen nőt, aki ráér egy éjszakán keresztül

Totál puncimániás srác vagyok,de egy fiatal sráccal szívesen masztiznék...kérem csak hetero fiúk írjanak...helyem van Pestmegyében...sportos srác vagyok!
Sziasztok! Biszex párt keresünk! Debrecen és környékén! Mi negyvenes pár vagyunk!
sziasztok