Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Olyan szép és kedves lányt keresek aki anyagi támogatásért cserébe velem tölt a mai éjszakát. 33 éves normális férfi vagyok. Email: ejszakat@gmail.com
Sziasztok!
Eger és környékéről keresek lányokat, párokat...közös idő eltöltésére!
Képeket találsz a társkeresőmön
HOMO KIZÁRVA!!!!!!!!!!!
Eger és környékéről keresek lányokat, párokat...közös idő eltöltésére!
Képeket találsz a társkeresőmön

HOMO KIZÁRVA!!!!!!!!!!!
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Kizárólag ma estére keresek,kedves szűz vagy tapasztalatlan,vékony fiút szimpátiából,kérem csak olyan írjon aki tud ma este Pestmegyébe utazni(helyem van)27 éves,csinos izgató testű lány vagyok...telszámot kérek !
Budapesti szűz fiúként keresek nőt vagy párt.
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Hellyel rendelkező sportos 23 éves srác keres programot 7végére. Mindenre nyitott vagyok !
Orál ( akár csak a hölgy örömére) , szex, anál , vagy csak egy közös maszti
Amit csak akarsz
kor nem számít, viszont a dolog szigorúan Hetero. Aki nem ebben a csapatban mozog annak tárgytalan.
További részletek privátban, ahol természetesen a arcos képeket is cserélhetünk .
további szép napot !
Orál ( akár csak a hölgy örömére) , szex, anál , vagy csak egy közös maszti

kor nem számít, viszont a dolog szigorúan Hetero. Aki nem ebben a csapatban mozog annak tárgytalan.
További részletek privátban, ahol természetesen a arcos képeket is cserélhetünk .
további szép napot !
Hali!Lányt,hölgyet, vagy diszkrét párt keresek Alsónémedi,Dunaharaszti vagy Szigetszentmiklós környékéröl.Akár tartós kapcsolat kialakítására is.Tali akár ma is.Ápoltság diszkréció adott!
Keresem a párom....nem komoly kapcsolat céljából csak sex semmi több....

Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Borsod megye Heves megyébe keresek elhanyagolt vagy csak házassága mellet akar egy kis kalandot vagy amit nem kap meg akkor írjon
.

Fiatal csinos izgató testű fiatal hölgy megismerkedne kizárólag szimpátiából fiatal vékony szűz,vagy tapasztalt fiúval.Írhatsz bárhonnan,de csak akkor ha tudsz utazni Pestmegyébe,képet,elérhetőséget kérek ide:arzilvi@freemail.hu
36éves férfi,hölgyek társaságát élvezné ,tartós vagy alkalmi kapcsolatban amit akarsz ,csak keress!!!
várlak: Big J.
Kecskeméten.
deepdance01@gmail.com
várlak: Big J.
Kecskeméten.

Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti Hetero Női partnerem. Hellyel nem rendelkezem.
Ciao
24 éves egri pasi fazonigazított, közép- és idősebb korú hölgyeket keres.
Képeket a társkereső résznél találtok! smile Nem vagyok független. Ennek tudatában írj.
Írj belső üzenetet, vagy írj az egrirakoczi@freemail.hu -ra.
PASIK KÍMÉLJENEK!
Ádám
24 éves egri pasi fazonigazított, közép- és idősebb korú hölgyeket keres.
Képeket a társkereső résznél találtok! smile Nem vagyok független. Ennek tudatában írj.
Írj belső üzenetet, vagy írj az egrirakoczi@freemail.hu -ra.
PASIK KÍMÉLJENEK!
Ádám
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti Hetero Női partnerem. Hellyel nem rendelkezem.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az
tévedtem , korrekt nő , és az elözö hozáászolásom ne vegyétek figyelmbe..: D
(Ez egy válasz puncikavadasz üzenetére (2012. 02. 01. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 01. szerda 23:05

énis ugy vettem észre , hogy csak szivatja a népet pedig szimpatikusnak tünt...